Bildirim
Single Player oyun önerin ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Oynamalısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ -
peki warband mı fire and sword mu ? _____________________________ -
Warbandquote:
Orijinalden alıntı: Bide on Hush
peki warband mı fire and sword mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ -
Tamamdır saolasın _____________________________ -
far cry 4'ü yeni bitirdim ve çok beğendim. kyrat witcher 3'den sonra gördüğüm en güzel açık dünyalardan biri . onun dışında fena olmayan da bir hikayesi var. ( aslında çok düz hikaye ama notları falan okuyunca duygusal biraz iyi yani) grafikler zaten çok iyi. oyna bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 10 Ekim 2019; 21:38:37 >_____________________________ Birader anı öyle bir andır ki... -
wolfenstein ve doom
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
A Plague Tale: Innocence _____________________________ -
Oynicaksan empire oynama. O kadar kanserki savas sistemi. Diğerlerini bilmiyorum. Warband da aynı şekilde. Senin askerlerim gerizekalı otistik oluyor karşı taraf 1.90 kaslı sarışın mavi erkek ordusu. Ama saatlerimi aldı mı ? Aldı. Pişman mıyım? Tabiiki de değilim. Düşük pc icin galiba muhteşem bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MELT, EVERYTHING MUST MELT ! -
Remnant from the ashes
Bitirdim ben bu oyunu ama cidden zor Allah sabır versin._____________________________ 
-
Mass Effect 1-2-3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Seirous sam hd first encounter
Senin seçimlerine göre hikayenin şekillendiği oyunları çok seviyorum bir dene. The Walking Dead Serisi (Telltale Games), The Wolf Among Us, Life is Strange, Late Shift, Tales From The Borderlands _____________________________ -
Gta 5
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
God of War 4 oyna hocam. Ben baya bekledim ama sonunda ps4 alıp bitirdim, çok güzeldi cidden. _____________________________ -
Tomb raider
Sistem özelliklerin iyi mi? _____________________________ CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt