Şimdi Ara

Sinerji veya Teknobiyotik nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bu 2 siteden birinden sistem toplatip montajiyla beraber getirmelerini isteyecegim. Bu sitelerden hazir kasa alanlar veya sistem toplatanlar yardimci olabilirler mi? Konuya yazabilir veya mesaj atabilirseniz sevinirim. Birkac sorum olacak alan kisilere :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O 2 siteyide kullanmadım ancak İnventus diye bir önerim olur size sorunsuz sıkıntısız tertemiz bir şekilde elinize ulaşır.

• Sinerji ile alışverişim olmadı ama alan arkadaşlar memnunlar.
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Sinerji iyidir çok alışverişim oldu ama teknobiyotikten uzakdurun sıkıntılı bi site

Türkiyedeki en sıkıntısız site inventusdur fiyatları diğerlerinden biraz fazladır ama hizmet kalitesinde en iyisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Toplayıp testlerini yapıp mı gönderiyor inventus yoksa sadece parçaları mı gönderiyor?

• crysef kullanıcısına yanıt
    İnventus seçilen parçaları kasada toplayıp test edip mi gönderiyor yoksa kendimiz mi yapıyoruz montajı? Bir de sinerjiden hiç kasa toplattınız mı yoksa sadece tekil alışverişleriniz mi oldu?

Topluyor testlerini yapıyor öyle gönderiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Fiyatı bi 30-40TL kadar daha fazla tutuyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Fiyatı bi 30-40TL kadar daha fazla tutuyor sanırım

inventus toplamaya para almaz ama sinerji 30 tl alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

İnventus seçilen parçaları kasada toplayıp test edip mi gönderiyor yoksa kendimiz mi yapıyoruz montajı? Bir de sinerjiden hiç kasa toplattınız mı yoksa sadece tekil alışverişleriniz mi oldu?

İnventustan sadece parçaları aldım montajı kendim yaptım aynı şekil sinerjidede öle kasa toplatmadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 10 Temmuz 2016; 23:32:05 >
  • Sinerjisen alışveriş yapan arkadaşlara bir sorum var.

Bilgisayar toplayacağım. Direk mağazalarına gitsem toplayıp verirlermi bana?

• Montaj ve test gibi bi ekleme göremedim de o yüzden sordum

• sinerjiden ayın 6 sında sipariş verdim bayram dolayısıyla 11 inde kargo yapılır yazmışlar hala daha kargoya vermemişler hayır çok mu zor yani bekleye bekleye bi hal olduk hala daha gelicek bakalım.inventus kargoya anında verip güncelliyor siteden takip edebiliyorsun baya hızlılar bu konuda ah sinerji ah . işlemci var ram var soğutucu var termal macun geldi gerisi gelemedi mal gibi bakıyorum öyle :)
  • edd121 kullanıcısına yanıt
    Ben bugün arayıp konuştum bilgi almak için. Toplama yaptırdığımız zaman 2 gün sonra veriyoruz, normal parçaları ertesi gün veriyoruz kargoya demişlerdi

• İnventus'da para dışında hiç problem yaşamazsınız ama dediğim gibi para sıkıntınız varsa sinerji ye yönelebilirsiniz.

https://www.sikayetvar.com/inventuscomtr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    toplama yaptırmadım kasa anakart hdd bide psu gelecek.inşallah kargoya verilmiştir de site de güncellenmemiştir diye umut ediyorum.
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Bi 50TL kadar daha fazla tutuyor inventusa, hadi güven için tamam derim de 9 taksit için 200TL fazla almak nedir, sinerjide 70 mi ne alıyor yanlış hatırlamıyorsam

• edd121 kullanıcısına yanıt
    Arasaydınız keşke bugün :)

50 lira yine iyi benim kafamdaki sistemde aralarında 180 lira fark var ve taksit işi de abartı. Dediğim gibi paran bolsa ve %100 rahatlık için ordan alırsın ama bence gerek yok ben sinerjiden yanayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Hazır, indirimli olan sistemlerden biri benim alacağımla aynı da o yüzden. Normalde 150-200TL fark çıkyır dediğiniz gibi ve taksit olayıyla birleşince sinerjiye göre 300TL fazla oluyor, değmez bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.