Şimdi Ara

Sinemaya Gitmek mi Evde izlemek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 2.3.2018)
Giriş
  • Nedense sinemada izlediğim filmlerden gram zevk alamıyorum. Erken erişim, ses ve görüntü kalitesi değil konu. İzlediğim film bende bir takım duygu ve düşünceler hissettirmeli, yeri geldiğinde yine bana bir şeyler katmalı. Hemen hemen tüm filmlerde izleyiciye sunmak üzre bunlar mevcuttur zaten.
    Fakat sinemada izlediğim film bende herhangi bir şey kıpraştırmıyor. Sinemadan çıkınca neredeyse ben bu filmi izlemiş miydim acaba ya dedirtecek gibi oluyor. Tabi toplum içerisinde izlemekte filmin kalitesini oldukça düşürüyor.

Evde tek izlemek, sinemada izlemekten çok daha keyifli oluyor. Yine vazgeçilmezlerden başka bir tanesi daha tartışmasız kulaklıktır.

Edit: Anket eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 14 Şubat 2018; 23:56:51 >

• Bence filmine göre değişir. Dram filmlerini evde izlemeyi daha çok seviyorum. Korku ve komedi ise kesinlikle sinemada daha zevkli oluyor. 100 kişiyle aynı anda reaksiyon vermek güzel bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece korku filmini sanırım sinema da izlemeyi seviyorum. Zaten yarısına bakmıyorum arkadaşıma falan sarılıyorum. Ama sinemada izlemeyi çok sevmesemde yinede sinemaya çok gidiyorum.

• [simage]
    [/simage]

5 film hariç hepsi orijinal

2.1 60 watt ses sisteminde izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Şubat 2018; 18:58:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinema

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix fragmanını ilk izlediğim 99 senesinde bu filmi mutlaka sinemada izlemeliyim dedirtmişti bana. 300 Spartalı da öyle. Aksiyon filmlerini sinemada izlemek sarıyor ama ben artık sinemada film izlemiyorum o ayrı.

• Bilgisayar ekranından izlemek zevk vermiyor bazen. Ama sinemada izlemek lüksüm olmadığından insan zevk alabiliyor her zaman olmasada. Film sinemada izlenir tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim her konuya aynı mesajı atıp bir nevi kirlilik oluşturuyorsun. Tamam, anlıyoruz arşivin var ama lütfen biraz daha özen göster şu duruma.
  • Sanırım benim gibi düşünen kimse yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Kardeşim her konuya aynı mesajı atıp bir nevi kirlilik oluşturuyorsun. Tamam, anlıyoruz arşivin var ama lütfen biraz daha özen göster şu duruma.

Kızdın mı yoksa

Kusura bakma biliyorum uzun bir mesaj olmuş bir dahaki sefere sadece fotoyu paylaşırım

Edit: Mesaj güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Şubat 2018; 19:00:20 >
  • Kesinlikle sinema salonda aldığım keyfi tvde alamıyorum

• Sinema tabi ki. Benim gibi bir asosyal için de evden çıkma bahanesi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Bence filmine göre değişir. Dram filmlerini evde izlemeyi daha çok seviyorum. Korku ve komedi ise kesinlikle sinemada daha zevkli oluyor. 100 kişiyle aynı anda reaksiyon vermek güzel bir şey.

korku dısında katılıyorum

korku ve dram yalnız izlenmeli
  • sinemada berbat film bile guzel geliyo.
  • Sinemayı kapatıp izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: z796689

keşke anket olsaydı

ben de sinema derim, sinemanın keyfi başkadır.

Yorumlardan çoğunluk sinema dediğinden anket ne kadar gerekli olur bilmiyorum fakat yine de ekledim bakalım.
  • Filme göre değişir
  • Evde izlemek tabiki abi rahat rahat miss
  • Filme göre değişir

• Filme ve ağırlığına göre çok değişiyor hakikaten. Çerezlik bir aksiyon, komedi ya da korku filmi değilse hep evde tek izlemeyi tercih ediyorum. Çok daha özel, samimi hissettiriyor ve duygusal bir bağ kuruyorsun karakterler ve filmle. Tabii bu benim garip bir yaklaşımım da olabilir, aynı şekilde film izleyeceğim zaman kendimi dış dünyadan izole de ediyorum çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.