Şimdi Ara

Sinemaya Gitmek mi Evde izlemek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sinemaya Gitmek mi Evde izlemek mi?

(En Son Oy Tarihi: 2.3.2018)
Giriş
  • Yanlış şıkka bastım Hocam silebiliyoz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Yanlış şıkka bastım Hocam silebiliyoz mu?

Öyle bir seçenek yok.
  • imax harici sinemaya gitmem
  • Film imax ise veya çok kaliteli uzun süredir takip ettiğim bir yapımsa sinemada izlemeyi tercih ederim.Ancak bu durum yüzde 5 gibi bir şeydir benim için.Bunun dışında evde izlemek tercihimdir.Her şeyi kendime göre ayarlamışım miss gibi.
  • Tamam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema ortami farkli tabi. Fakat bazi filmlerde yalniz gidiyor. Filmden filme degisir.

• filme göre değişir bazı filmler sinema salonunda daha iyi
  • Filme göre değişir.Gravity ve Rushı sinemada izlemediğime küfretmiştim mesela Aynı şekilde Interstellar mükemmel bir filmdi sinemada izleyince.
  • yıldızlararasını 20 kere izledim ama sinemada izleyemediiim için hala pişmanım yarın çıksa giderim.

• interstellar i sinemada izlemek var evde izlemek var simdi dogruya dogru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    ah ah yanarım interstellar'ı imax'de izleyemediğime yanarım

bir de şu er ryan kurtarmak'ı imax'de izlemek vardı tabi o zamanlar imax yoktu belki ama olsun
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    interstellar vizyona geldiginda arkadaslarla tartismistik interstellar a mi gidelim yoksa aclik oyunlarina mi gidelim diye. bi cahillik yaptik aclik oyunlarina gittik. yillardir pismanim interstelllar a gitmedigim icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

interstellar i sinemada izlemek var evde izlemek var simdi dogruya dogru

Ben sinemada izledim ve orijinal blu ray diskini aldım canım isteyince blu ray cihazımdan izliyorum : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

Ben sinemada izledim ve orijinal blu ray diskini aldım canım isteyince blu ray cihazımdan izliyorum : )

Merhaba hocam bu blu-ray oynatıcı şeysi nasıl oluyor acaba? Mesela ben blu-ray kalitede film indiriyorum fakat notebookum bana filmi blu-ray kalitesinde açmıyor. Eski notebooka attım ve filmin görüntü kalitesi oldukça iyileşmişti. Eski notebookumda blu-ray oynatıcı gibi. ibareler yer alıyordu.

Acaba notebooka sonradan takılan bir aparat vs. var mıdır? Mesela TV bağlayınca da gayet güzel kaliteli oluyor. Fakat evimde TV yok ve izlemediğim için de TV satın almak gibi bir düşüncem yok. Bu konuda bilgilendirir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paroksetin

quote:

quote:

Merhaba hocam bu blu-ray oynatıcı şeysi nasıl oluyor acaba? Mesela ben blu-ray kalitede film indiriyorum fakat notebookum bana filmi blu-ray kalitesinde açmıyor. Eski notebooka attım ve filmin görüntü kalitesi oldukça iyileşmişti. Eski notebookumda blu-ray oynatıcı gibi. ibareler yer alıyordu.

Acaba notebooka sonradan takılan bir aparat vs. var mıdır? Mesela TV bağlayınca da gayet güzel kaliteli oluyor. Fakat evimde TV yok ve izlemediğim için de TV satın almak gibi bir düşüncem yok. Bu konuda bilgilendirir misiniz?

Orasını bilemem hd 1080p filmleri sadece blu ray cihaz ve tv den izliyorum. Pc ekranda görüntü fazladan bulanık olduğu için tv tercihimdir cam gibi tertemiz izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 27 Şubat 2018; 11:55:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paroksetin

quote:

quote:

Orasını bilemem hd 1080p filmleri sadece blu ray cihaz ve tv den izliyorum. Pc ekranda görüntü fazladan bulanık olduğu için tv tercihimdir cam gibi tertemiz izliyorum.

Tamam teşekkürler

• Filmine göre değişir. Her film sinemada izlenmeye değmez, ayrıca bazıları evde bile izlenmez. Bazı yapımların hakkı da sinemada verilir. Tabiki bu gidilen sinema salonunun leş, tıraş olmaması koşuluyla geçerli.

• Telefondan veya Bilgisayardan film izlenmiyor eğer film çok iyi ve merak ettiğiniz film ise ayrı.

TV de izleniyor nasıl izlenir kaliteli ve büyük bi TV de 5+1 ses sistemiyle harbiden izleniyor.

Sinemaya atmosfer için gidiyorsun o farklı oluyor lakin çok kalabalık bi salon herkes cola mısır yiyip ses çıkartırken ve bazı ergenlerin sahnelere tepki verip ses çıkarması üzerine şuan ilgimi çekmiyor kısacası kaliteli salon şart.

• yaş 15 büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Comandante Marcos

yaş 15 büyük ihtimal

Bilemedin yaşım 33

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.