Şimdi Ara

Sinek Kaydı Tıraş İçin Traş Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben hergün işe sinek kaydı tıraş olarak gitmek zorundayım. Birini alıpta işimi göremez elimde kalır endişesindeyim. Deneyip te tavsiye edeceğiniz Traş Makinesi var mı. Başka bir yerde Braun cruZer 2675 demişler. artısı eksisi veya daha iyi ne varsa konulaşım arkadaşlar.

Yorumlarınınz için şimdiden Teşekkür Ederim...

• braun ve philips güzel diyorlar ama çene altında sorunlu imiş başka bir yorum da philips cool skin sorunsuz diyorlar. Şimdi bu soruyu yazarken başka yerlerden okudum...
  • philishave coolskin kullanıyorum ..süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

philishave coolskin kullanıyorum ..süper

arkadaşım 30 yıldır phılıps kullanıyorum harika jiletle bu kadar sinek kaydı traş olamazsın yalnız ilk günler cildin alışana kadar biraz yanma yapar 15 gün en fazla alışırsın al ve bu kolaylıgı yaşa
  • ben tavsiyeler doğrultusunda braun 8995 aldım
    bende baya araştırdım braun diyor genelde cemaat

daha evvel 5-6 yıl evvel başka bir braun makine ile deneediğimde cildim hep kabarmıştı
    ama bu makinede hiç bir sorun olmadı
    çene altı çok az kaşındı biraz balsam sürünce bişi kalmadı

ama 8995 en üst model olmasın arağmen yatık biraz uzun tüylerde zorlanıyor bastırarak 5-6 defa geçmen gerekiyor
    o zamanda cildin mikiliyo doğal olarak

makine ile olacaksan her güün traş olacan heç uzatmayacan uzadığı vakit tüyler yatık konuma geçtiği için sakat oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: YBA

ben tavsiyeler doğrultusunda braun 8995 aldım
    bende baya araştırdım braun diyor genelde cemaat

daha evvel 5-6 yıl evvel başka bir braun makine ile deneediğimde cildim hep kabarmıştı
    ama bu makinede hiç bir sorun olmadı
    çene altı çok az kaşındı biraz balsam sürünce bişi kalmadı

ama 8995 en üst model olmasın arağmen yatık biraz uzun tüylerde zorlanıyor bastırarak 5-6 defa geçmen gerekiyor
    o zamanda cildin mikiliyo doğal olarak

makine ile olacaksan her güün traş olacan heç uzatmayacan uzadığı vakit tüyler yatık konuma geçtiği için sakat oluyor

Phılıps de bu olmaz yüze degen 3 oynar kafa var tam yüzün şeklini alıyor ben 1 ay dahi uzatıp gene oluyorum kullanmasını bileceksin kolaymı bu 30 yıl arkadaş olduk

• Philips'in kuru traş dedikleri model var mış hangisi o yani sizlerin tavsiye ettiği model nedir. Birde traş makinesinde traş olduğunda zamanla cildi tahriş ettiği söyleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi berber abicim şaşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.