Şimdi Ara

Sinek ilacı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 aydır uğraştığım sinek illetinden kurtulmak istiyorum. Odama sineklik taktırdım fakat her kapıyı açtığımda diğer odalardan mutfak balkon v.b yerlerden girip benim odama doluyor. Önerebileceğiniz bir sinek ilacı veya sinek kovucu var mıdır acaba?

• İlaçlar çok sağlıksız daha ilkel bi yöntemle hallediyorum ben

Yatmadan 5-10dk ışığı kapatıyorum ve uzanıyorum, hepsi ortaya çıkınca Işığı açıyorum havluyu alıyorum pat pat pat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

İlaçlar çok sağlıksız daha ilkel bi yöntemle hallediyorum ben

Yatmadan 5-10dk ışığı kapatıyorum ve uzanıyorum, hepsi ortaya çıkınca Işığı açıyorum havluyu alıyorum pat pat pat

Raid kokusuz aldım deneyip sonuçları yazarım
  • Hocam sineklerin hastaysa onlara iyileşmeleri için ilaç olarak antibiyotik verebilirsin. Yine de bir veterinere danışmanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Hocam sineklerin hastaysa onlara iyileşmeleri için ilaç olarak antibiyotik verebilirsin. Yine de bir veterinere danışmanda fayda var.

Çok üst düzey bir espri
  • al bi k-othrine veya icon sulandırıp at odaya. hatta tüm eve at
  • 0110engin kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler hocam ama söyledikleri gibi 1 litre suya sıktım. Böcekler bitti fakat sinekler halen duruyor. Hatta karasinek ve sivrisinek yoğunluğu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen dediklerimden birini dene. tüm eve sık. nasıl kullanacağını da etikette yazan şekilde ayarla. kaç lt suya ne kadar koyacağına öyle karar ver. bu ikisi de etkili ilaçlar. sana bir zararı yok bunların
  • Çözüm basit bütün eve sineklik tak bizim öyle ve 1 tane sinek bile yok mis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.