Şimdi Ara

Sınavın kaliteli olduğuna inanan arkadaşım hala var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu kadar rezalet bir sınav görmedim. Milyonların girdiği bir sınav neden bu kadar özensiz hazırlanıyor?
    Fizik zaten bire bir denge denemesi çözüyormuşum gibi geldi. Hepsi ama hepsi aynı!
    Kezâ kimya aynı şekilde. Biyolojiyi söylemiyorum bile.
    Yıl boyunca verdiğim emeğe üzülüyorum. Kendimizi perişan ettik. En zor kaynakları çözdük.
    3 çalışan ile 5 çalışan aynı netleri alıyor.
    Öyleki sırf lise de hocadan istemeden duyduğu bir cümle ile sınavdaki soruyu doğru yapabiliyor, o konunun 10 kat derinlerine inen adam da doğru yapıyor. Ben adalet göremiyorum.
    Sabah kalkıp 2 saat sistem tekrarı yaptım, sınavda sadece böceklere ait özelliği sormuşlar. 3 şıkkı kafadan eledim sonra doğruyu işaretledim en son silip yanlışı işaretlemişim. Çalışmayan adam gidip doğru yapıyor.
    Ben bu şekilde araştırsam gece olmadan soruların çoğunu bulabilirim de neyse.
    Fotoğrafı görünce çok sinirlendim, dökülmek istedim.

Vaziyet ne yazıkki bu şekilde. Ama canımızı sıkmayalım
    İnşaAllah hepimiz için en hayırlı olan sonucu alırız.

Sınavın kaliteli olduğuna inanan arkadaşım hala var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbeazizim -- 20 Haziran 2015; 20:02:53 >

Sezai Karakoç

• fizik kaliteliydi hocam denge ile falanda alakasi yok 30 sorunun 20 si ozgundu bence. Ama biyoloji felaket bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin mallığın. Bas bas bağrıyor ösym müfredattan çıkıyo diye. Son 4 gün fen çalıştım. Fizik 12yi hızlı okudum ve kimyaya baktım. Kimyayı çok anlamadım ama 2 soruyu okumuştum yaptım. Keza fizikte kuarklardır gama ışınlı sorudur falan hepsini okudum direk işaretledim. Sınav gayet kaliteli senin dershanede denemelerinin olmaması gerekiyor. Tüm sorular meb kitaplarında var sınavı beğenmiyorsan girmiceksin.

Ayrıca seninle ben mf bilgimi bile yarıştırmam. Git seviyendekilerle muhatap ol da sana bakıp büyüklenmeme sebep olma.
    Rica ediyorum kaybol şurdan.

Sezai Karakoç
  • Behzat Rasulinin Hakkı B kullanıcısına yanıt
    Çok iddialı konuşuyorum, sana en az 20 soruyu gösterebilirim sınavda çıkan.
    Denge denemesi çözmedin herhalde, alakası yok dediğine göre.

Sezai Karakoç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realperen

Senin mallığın. Bas bas bağrıyor ösym müfredattan çıkıyo diye. Son 4 gün fen çalıştım. Fizik 12yi hızlı okudum ve kimyaya baktım. Kimyayı çok anlamadım ama 2 soruyu okumuştum yaptım. Keza fizikte kuarklardır gama ışınlı sorudur falan hepsini okudum direk işaretledim. Sınav gayet kaliteli senin dershanede denemelerinin olmaması gerekiyor. Tüm sorular meb kitaplarında var sınavı beğenmiyorsan girmiceksin.

bak ben dilciyim sizin sinavla alakam felan yok burda milleti sabahtn beri tahrik ediyorsun.iyi küfür yiyondur tahminim

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Bahsettiğim insan yavrusuna şekilli güzel bir örnek.
    Ben sana yapamadım demedim ki?
    4 gün çalışıp yüksek net yapılabilecek bir sınavdı. Ben bundan şikayetciyim.
    Ayrıca seninle ben mf bilgimi bile yarıştırmam. Git seviyendekilerle muhatap ol da sana bakıp büyüklenmeme sebep olma.
    Rica ediyorum kaybol şurdan.

kaç yapıyorsunda benle kıyaslayamıyorsun. adama bak

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Çok iddialı konuşuyorum, sana en az 20 soruyu gösterebilirim sınavda çıkan.
    Denge denemesi çözmedin herhalde, alakası yok dediğine göre.

Bitirdim hocam dengeyi. Dengenin yorum sorulari bu sorulara gore cok daha acik uclu. Daha net sorular sorulmustu lys de. Dengeye benzer sorular olabilir her denemeye benzer soru olabilir sonucta sorulacak yer belli ama cok benzer soru sayisi 5 i gecmez dengeyle. Sorular aciklaninca su soru dengenin su sayfasi diye gosterebilirsin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.