Şimdi Ara

Sınavdan 40 almışım [Üniversite]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam 100 beklemiyordum ama en az bir 60-70 beklediğim sınavdan 40 almışım.sınıfta benden düşük sayılabilecek insanlar bile 70-75 almış.Hocayla gidip konuşsam ters teper mi arkadaşlar?Sınav kağıdımı görmek istiyorum ya da mümkünse bir daha kontrol edin hocam tarzı bir şey demeyi düşünüyorum nazik bir dille.Ama tersler ya da sinirlenir diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreiunddreißig -- 29 Kasım 2015; 1:15:07 >

• en büyük hakkın.
  • lise mi üniversite mi belirtseydin keşke

liseyse sıkıntı olmaz herhalde bakarsın ama üniversiteyse hocaya bağlı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

lise mi üniversite mi belirtseydin keşke

liseyse sıkıntı olmaz herhalde bakarsın ama üniversiteyse hocaya bağlı diye düşünüyorum.

üniversite maalesef.hoca normalde iyi biri ama not konusuna gelince sanki içine şeytan giriyor birden celalleniyor.
  • Çan Kaç
  • hocaya bağlı bende malzemden 17 almışım.Allahtan can düşük ortalamadan kasmıyorum geçsem yeter.
  • Oluruna bırak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezunum okuldan kaç puan gelecek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Çan Kaç

56 diyor.bu durumda kalmış mı oluyorum şimdilik?

@Oluruna Bırak! hocam hedeflerim var oluruna bırakamam.cidden de çalışmıştım ama böyle olması üzdü şahsen.
  • Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    Finallere iyi çalış yoksa patlama ihtimalin var harf notun DD mi yada diğer dersleri yüksek tut ortalama ile geçersin belki
  • Benimde benzer durum oldu, en kötü 55 60 alacağım sınavdan 33 almışım Allahtan %30 da kısa sınav ve final de hallederim
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    Fena ozeniyorum oyle yapanlara ya, universiteye geldik hala not derdindeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Finallere iyi çalış yoksa patlama ihtimalin var harf notun DD mi yada diğer dersleri yüksek tut ortalama ile geçersin belki

harf olarak yazmıyor hocam.yok mudur benim hesaplayabileceğim bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Benimde benzer durum oldu, en kötü 55 60 alacağım sınavdan 33 almışım Allahtan %30 da kısa sınav ve final de hallederim

bizim %40 vizeler etkiliyor hocam.inan sınava da çalışacak bir şey yok.hoca 2 tane soru sormuştu.ikisi de kitaptan değildi yani yorum sorusuydu.saat 10 da açıklandı ondan beri üzülüyorum
  • Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    Yazmıyorsa,finale de giricen öyle belli olur,iki sınavın ortalamasına göre

Buradan hesaplayabilirsin
    http://uemyo.uegazi.edu.tr/forum/hesapla.php
  • bende şu çanın mantığını kavrayamadım bir türlü yav
  • quote:

Yazmıyorsa,finale de giricen öyle belli olur,iki sınavın ortalamasına göre

Buradan hesaplayabilirsin
    http://uemyo.uegazi.edu.tr/forum/hesapla.php

tamam hocam çok teşekkür ederim.bütün riskleri alıp gidip hocayla konuşacam.Doğru kontrol etmişse bile hiçteyse hatalarımı görüp finalde onları yapmamaya özen gösteririm.Tekrardan teşekkürler :)
  • Yanına gidip durumu açıplayıp kağıdını görmek istediğini veya tekrar kontrol etmek istediğini söyleyeceksin.

Hoca arkadaş canlıysa baktırtacak, değilse dilekce yazmanı isteyecek sonuç olarak her türlü bakma hakkına sahipsin ve hocalar böyle şeyler için kişilere kötü vereyim gibi algıda olmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Benimde benzer durum oldu, en kötü 55 60 alacağım sınavdan 33 almışım Allahtan %30 da kısa sınav ve final de hallederim

bizim %40 vizeler etkiliyor hocam.inan sınava da çalışacak bir şey yok.hoca 2 tane soru sormuştu.ikisi de kitaptan değildi yani yorum sorusuydu.saat 10 da açıklandı ondan beri üzülüyorum

3 hafta çalıştığım fizikten 58 alınca şok geçirdim bende ama hocayada sormadım valla geçti anlayacağın gülüyorum ama harbi harbi 3 hafta calısıp 58 aldığıma (üni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behaviour -- 29 Kasım 2015; 1:37:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

bende şu çanın mantığını kavrayamadım bir türlü yav

hocam mesela bu sınavda bizde ortalama 56 idi.56 kafadan CC oluyor.diğer notlarda ona göre belirleniyor.Diğer ders kolaydır herkes yüksek yapmıştır o zaman çan 75 olur.Bu da 75=CC yapar.
  • Bakmalısın diyenler üniversite okumuyor heralde hocanın verdiği puanı beğenmemek heralde alttan ders almak istiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.