|
Öncelikle merhabalar herkese. 11. sınıftayım ve sınava hemen hemen 14 ay var. hedefim 30k sayısal sıralama. TYT netlerim hemen hemen 50 55 civarı geliyor. bunun edebiyat ve sosyali yapıyorum matematikten maksimum 10 soruya göz atabiliyorum fene hiç bakamıyorum yani anlayacağınız gibi süre problemim var. AYT yi sormayın bile çok kötü yapıyorum bu seneyi genel olarak hep laylaylom geçirdim ciddi anlamda fenden çok az şey biliyorum matematikten de konuları biliyorum genel olarak ama soru çözmediğimden yarım yamalak hepsi. mezuna bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor güzel bir yerde mühendislik istiyorum. iyi bir lisede okuyorum ve algım açık temel matematiğim iyi. Yazın TYT yi bitiririm ve 12. sınıf boyu full deneme çözerek geçiririm diye düşünüyorum. AYT de ise mayıs nisan ayına kadar konulara abanıp daha sonrasında deneme çözerim düşüncesindeyim. bilmem olur mu 30k sayısal sizler ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım tüm önerilerinize açığım. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı