Öncelikle merhabalar herkese. 11. sınıftayım ve sınava hemen hemen 14 ay var. hedefim 30k sayısal sıralama. TYT netlerim hemen hemen 50 55 civarı geliyor. bunun edebiyat ve sosyali yapıyorum matematikten maksimum 10 soruya göz atabiliyorum fene hiç bakamıyorum yani anlayacağınız gibi süre problemim var. AYT yi sormayın bile çok kötü yapıyorum bu seneyi genel olarak hep laylaylom geçirdim ciddi anlamda fenden çok az şey biliyorum matematikten de konuları biliyorum genel olarak ama soru çözmediğimden yarım yamalak hepsi. mezuna bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor güzel bir yerde mühendislik istiyorum. iyi bir lisede okuyorum ve algım açık temel matematiğim iyi. Yazın TYT yi bitiririm ve 12. sınıf boyu full deneme çözerek geçiririm diye düşünüyorum. AYT de ise mayıs nisan ayına kadar konulara abanıp daha sonrasında deneme çözerim düşüncesindeyim. bilmem olur mu 30k sayısal sizler ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım tüm önerilerinize açığım. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sınava 14 ay kala sayısal 30k yapılır mı?

-
-
yav illaki yapilir calisirsan niye boyle sorular soruyosunuz
-
Sınav son 2 ayda bile kazanılır fakat "son 2 ayda yapabilir miyim?" sorusunu soran adam kazanamaz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzenli çalışırsan rahat yapılır yoksa zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılır da iyi çalış hiç öyle aman çok zorlamıyım sonra yorulurum tribine girmeden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zor ama yapılabılır gercekci olmak lazım burda cok zeki kişiler var onları ornek alarak kolay demek yanlış bence.
-
1-1.5 sene çalışarak yks 2023'te sayısal 34k yaptım. Sınav anı streslenip tyt türkçeyi batırmasaydım daha yüksek sıralama yapabilirdim. Düzenli çalışırsan neden olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 21 Nisan 2025; 15:51:6 >
Kendine 30bin 20bin 5bin 10bin gibi hedefler belirleme elinden geleni yap. Matematigin nasil lgs yuzdelik dilimin kaç?
ben sana bunu yapabilecek profilde bir adam çizeyim:
konulara şimdiden başlayıp yaza girmeden TYT'yi en az %70-80 bitirir.
yazın TYT denemeleriyle AYT'yi %40 bitirir. kalan %60'ı da en geç Aralık-Ocak arası bitirir. ondan sonra zor soru bankaları ve denemeler ile ilerler.
konu kısmını gözünde büyütme müfredat zaten yeterince dar artık, önemli olan lamı cimi olmadan soru çözmek.
-
Eylul ayinda tytsi 80 lerde aytsi 45 50 bandinda olan birisi 25 30k yapabilir bence sene sonunda.
25k yapamaması imkansız bence 5-10k arası yapar rahat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 10k yapanlar ortalama 90 95 tyt 50 55 ayt ile basliyor. Internette millet ufuruyor. Öyle bir senede 30 tyt 30 ayt neti arttirmak kolay degil.
Yazın çok çalış. Daha bulamayacaksın bu günleri çünkü.
matematige kafam çalışıyor ama ders çalışmadığım için pek iyi değilim konularda. lgs de %4 e girmiştim orta duzeyde bir calismayla
kral lgs yüzdelik dilimi ne alaka anlamadım ben lise bu?
baya da alakali sinav basarisi olcuyo sonucta o da bu da <%1 yapan 100 kisi %5 yapan 100 kisiye ortalamada rahat bi 10 kat falan koyar gecirir
-
bir arkadaş sormuştu ona yanıt vermiştim fakat yorumu silmiş sanırım anlamadım ben de
Yapılır çok çalışmak lazım ama, disiplin önemli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X