Şimdi Ara

sayısalım boş bir sene geçirdim mezuna kalıp eşit ağırlıktan hazırlanıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar ben 12. sınıf öğrencisiyim yks ye 13 günüm kaldı ve açıkçası bu seneyi de boş geçirdim tyt 50 SAYISAL ayt 15 falan geliyor ama 0 çalışma ile dediğim gibi OBP min düşük olması çalışma motivasyonumu düşürdü çünkü çok ciddi sıralama atıyor eşit ağırlıkta çok atmıyor ama eşit ağırlık bölümü okumak istemiyorum son 20 gün kala araştırmalara başladım ne yapabilirim diye ve sabancı üniversitesinde ea dan girerek çok rahat şekilde mühendislik okuyabileceğimi gördüm bunun için yapmam gereken netlere baktım gerçekten çok üst düzey seviye netler normalde yapmam gerekenden AYT netinden 6 7 net fazla yapmam lazım OBP yüzünden şuan da istanbuldayım mezun senemde tekirdağa gidicem sosyal hayatın daha az olması için kendime günde 10 saatlik çalışma programı hazırladım bu mezun senemde TYT yi 107 ye EŞİT AĞIRLIK AYT yi 75 e çıkarabilir miyim sizce cidden çok motive oldum sabancı üniversitesini %100 burslu istiyorum ama gerçekçi bir hedef için çalışmak istiyorum lütfen gerçekçi şekilde olup olmayacağını yorumlarmısınız eğer gerçekçiyse nasıl bir yol izlemem gerektiğine vs. yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...

• UP

• çok düşük ihtimal ama imkansız mı değil. Orayı hedeflemen güzel yapamasan bile bir senede eada iyi sıralama muhakkak yapar İyi okullardan birine gidersin. Sayısalda rekabet içinde yok olup gitmektense eada iyi bir okula gitmek güzel bir tercih

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bana da uzaktan sabancı %100 burslu kolay geliyordu üstelik ben sayısal 5.8k yaptım 22'de, geçen sene 1 ay hazırlanıp girdim ve babayı aldım hem de matematikleri fullememe, obp'nin de 98 olmasına rağmen 

dediğin seviyeden ea ilk 200 hayal.

burada boş gaz verenler bana sövenler olacaktır onları dinleme.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin vaziyet hakkında bir mâlumat var mı Nasıl gidiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eeee 22 de girdin bir yıl ara verdin (son ay çalıştığın için 2 yıl sayılır) ve son bir ay çalıştın ve sayısalcıydın (ea derslerini hiç işlemediğin anlamına gelir) 5k yapmışsın ve yıl boyu çalışmayı planlayanlara hayal mi diyosun belli ki diğerlerinde batırmışsın

tr20

mat40

sos10

fen2

mat40

edb10

coğ1

trh1

yapınca dediğin sayısal sıralaması ea da geliyor zaten ea kaç k yaptın bilmiyorum ama belli ki 5.8 den az sanırım son ay sadece mat çalışmış olacaksın ki bu sonucu almışsın ya da çalıştığın halde yanlış çalışıp verim alamadın

İnsanları aptal zannediyorsun ben yapamadıysam kimse yapamaz kafasındasın ama bu doğru değil kimsenin yıl boyu çalışması senin 1 aylık çalışmanla denk değil.

• Pîr kullanıcısına yanıt
    Sıktı artık ya tekrar ve deneme üzerinde git gel yapıyorum. Şu Sınav geçsin daha da detaylı konuşuruz. Sizinki de iyi gidiyordur umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Çalışmayı bırakmayın aman hocam son düzlük zaten. Bizimkisi de iyi, aynı şekilde tekrar ve deneme olarak gidiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senin seviyenden bırakanlar mezun senesinde ders calismiyor,dershaneye bos yere para ödeyip say6 say7 gibi sınıflarda ömür cürütüyorlar,ben farkliyim diyorsan otur calis,ilk 200 olmazsa da 20 bin olur en azindan issiz kalicagina güzelinden bir isin olur güzel bir universite ortamin olur,yoksa bu netlerle zaten uni okuma bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.