|
Öncelikle merhabalar ben 12. sınıf öğrencisiyim yks ye 13 günüm kaldı ve açıkçası bu seneyi de boş geçirdim tyt 50 SAYISAL ayt 15 falan geliyor ama 0 çalışma ile dediğim gibi OBP min düşük olması çalışma motivasyonumu düşürdü çünkü çok ciddi sıralama atıyor eşit ağırlıkta çok atmıyor ama eşit ağırlık bölümü okumak istemiyorum son 20 gün kala araştırmalara başladım ne yapabilirim diye ve sabancı üniversitesinde ea dan girerek çok rahat şekilde mühendislik okuyabileceğimi gördüm bunun için yapmam gereken netlere baktım gerçekten çok üst düzey seviye netler normalde yapmam gerekenden AYT netinden 6 7 net fazla yapmam lazım OBP yüzünden şuan da istanbuldayım mezun senemde tekirdağa gidicem sosyal hayatın daha az olması için kendime günde 10 saatlik çalışma programı hazırladım bu mezun senemde TYT yi 107 ye EŞİT AĞIRLIK AYT yi 75 e çıkarabilir miyim sizce cidden çok motive oldum sabancı üniversitesini %100 burslu istiyorum ama gerçekçi bir hedef için çalışmak istiyorum lütfen gerçekçi şekilde olup olmayacağını yorumlarmısınız eğer gerçekçiyse nasıl bir yol izlemem gerektiğine vs. yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı