Şimdi Ara

Sınavda/Kütüphanede mide guruldaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu problem artık ders çalışma kalitemi çok etkilemeye başladı ve bir çözüm gerekiyor. Aranızda ilaç/ takviye bir şeyler tavsiye edebilecek var mı? Veya daha öncesinde yaşayıp çözebilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınavda/Kütüphanede Mide Guruldaması

Sınav veya kütüphane gibi sessiz ortamlarda mide guruldaması utanç verici ve rahatsız edici olabilir. Ancak bu yaygın bir sorundur ve onunla başa çıkmanın birkaç yolu vardır.

Kütüphanede Karın Guruldaması

Kütüphane gibi sessiz ortamlarda mide guruldaması özellikle rahatsız edicidir. Bu sorunu önlemek için sınavdan veya kütüphaneye gitmeden önce hafif bir yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca su içmek de mide guruldamasını azaltmaya yardımcı olabilir.

Oruç Tutarken Karın Guruldaması

Oruç tutarken mide guruldaması yaygındır. Mide guruldamasını önlemek için oruç tutarken bol su içmeniz önerilir. Ayrıca kafeinli içeceklerden ve alkolden kaçınmalısınız.

Karın Guruldaması Neden Olur?

Karın guruldaması, mide ve bağırsaklarda gaz hareketinden kaynaklanır. Gaz hareketleri, sindirim sürecinin doğal bir parçasıdır. Ancak aşırı gaz üretimi mide guruldamasına neden olabilir.

Karın Guruldaması İlacı

Aşırı mide guruldaması yaşıyorsanız, reçetesiz satılan karın guruldaması ilaçları yardımcı olabilir. Bu ilaçlar, gaz üretimini azaltan simetikon gibi maddeler içerir.

Aç Değilken Karın Guruldaması

Aç değilseniz bile mide guruldaması yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni, mide ve bağırsaklarınızın her zaman aktif olmasıdır. Aç değilseniz mide gurultusunu önlemek için bir şeyler atıştırabilir veya su içebilirsiniz.

Karın Gurultusu

Mide gurultusu, mide guruldamasının tıbbi terimidir. Mide gurultusu genellikle zararsızdır, ancak aşırı veya sürekli mide gurultusu altta yatan bir tıbbi durumun belirtisi olabilir. Bu durumda bir doktora görünmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yemek ye ilaca gerek yok

• Açken sen sen değilsin

• slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt

Açlıktan kaynaklanmıyor

• Az önce yaşadığım olaydır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de yaşadığım bi durum özellikle ikindi,akşama doğru oluyor sebebi ne çözemedim.Bi yerde şey duymuştum yemeğinizi hızlı yemeyin o da etki ediyormuş,deneyebilirsin ama bende işe yaramadı.

• Salla gitsin
    Bana da birçok bildiğim kişiye de oldu
    Forumda konusu vardı sanki biraz arama kısmından ara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınavda Burun Akıntısı
    2 yıl önce açıldı
    KARIN GURULDAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt
    Bu ne la ekşi sözlük yorumu gibi

• mide guruldamasını önleyen ilaç varmış diye duydum ama böyle bir şey için ilaç kullanmaya gerek yok. hem guruldama açlığa dayanabiliyorsan yemek yemediğin sürece 1-2 saat kadar sürer sonrasında yerini sadece açlığa bırakır. oruç tutarken de mesela bir süre sonra karın guruldamaz. ayırca eğer yemek yemene kısa bir süre kalmışsa geçici olarak engellemek için karnını iyice içine çekmek engelleyebiliyor bazen 

• OblivionMentalDamage kullanıcısına yanıt
    Yazdıktan sonra benim de aklıma geldi

• Eğer aç değilken mideniz gurulduyorsa bunun sebebi muhtemelen stres veya bağırsakların normal çalışmamasıdır. Gaz yapacak yiyecekleri fazla tüketmemeli, normal beslenmeli, düzenli tuvalete vs. çıkmalısınız. Düzeltmek için probiyotik yoğurtlardan faydalanabilirsiniz. Hızlı tepki veriyor.

• Acı yeme denemeden önce

• süt ürünleri yüzünden olabilir

• Gastroenterolojiye git ben her hafta oradayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.