Şimdi Ara

SINAVDA KUMAR OYNAYACAĞIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
4
Favori
17.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Lise hayatımın son 2 günü... LYS sınavının açıklanmasıyla ben iyice bunalıma girdim... ÖNCELİKLE ; KONUYU EĞİTİM BÖLÜMÜNE AÇMAMAMIN NEDENİ KONUNUN EĞİTİM OLMAMASIDIR ... BU KONU LYS MAT & FEN / BÖLÜMLERİNDE KUMAR KONUSU OLACAK BENİM İÇİN... Konu Tamamen : SALLAMA İÇERİR !

Arkadaşlar : EŞİT AĞIRLIĞIM VE MAT 2 = 0 ... BU YÜZDEN MAT 2 VE GEOMETRİYİ AĞIR SALLAYACAĞIM. HİÇ BİRİNİ ÇÖZMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM , ÇÜNKÜ ÇÖZEMİYORUM ! BU NEDENLE SALLAMAYA KARAR VERDİM. %50 BİR YER TUTTURMAM LAZIM . ÖZEL DÜŞÜNÜYORDUM.

ŞİMDİ BİLDİĞİNİZ ÜZERE MAT 2 ; 50 SORU / GEOMETRİ ; 30 SORU = TOPLAMDA 80 SORU. BEN BİRİNDE BİLE KALEM OYNATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. Girip sallayacağım.

Sizce 50 Soruyu ; 10'AR TANE == > A-B-C-D-E ŞEKLİDE Mİ SALLAYAYIM YOKSA ; KARIŞIK MI ? CİDDİ ÖNERİYE İHTİYACIM VAR VE KESİN UYGULAYACAĞIM.

Geometri 30 Soru var ; Hepsini aynı şık mı yapmalıyım yoksa farklı kombinasyonlar mı denemeliyim?

Benim gibi çıkmazda olan varsa lütfen çekinmesin yazsın !

• Güncelll !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Güncelll !
    matematik sınavlarım 5-5 idi 2side klasik son sınavda test hepsini a yapıp verdim 20 aldım bence hepsini aynı şık yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwwwq

matematik sınavlarım 5-5 idi 2side klasik son sınavda test hepsini a yapıp verdim 20 aldım bence hepsini aynı şık yap

Alıntıları Göster
    Bence karmaşık olanları salla.Ama kısa cevap olanlara hafif bi bak.Soruyu incele kafandan hafiften mantık oluşturmaya bak.En azından 1-2 şık elersen şansın artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwwwq

Alıntıları Göster
    lys matematikte azımsanamayacak kadar mat1 sorusu çıkıyor.Onları çözebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

lys matematikte azımsanamayacak kadar mat1 sorusu çıkıyor.Onları çözebilirsin.

Alıntıları Göster
    Ciddi olarak ; Bütün önerilere ihtiyacım var . . . Son 5 dakka kala bile olsa sallarım o sorun değil de , bakayım mı diyorsunuz yani sorulara ?
  • işaretledigin sıklarin sayısı eşit olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAN !

işaretledigin sıklarin sayısı eşit olsun
    Hepsini B veya C yap, kesinlikle 10ar A B C D E'den daha fazla doğru çıkarırsın. Arkadaşım ingilizce sınavında 20 sorunun 20sini C yaptı ve 40 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

Hepsini B veya C yap, kesinlikle 10ar A B C D E'den daha fazla doğru çıkarırsın. Arkadaşım ingilizce sınavında 20 sorunun 20sini C yaptı ve 40 aldı.

Alıntıları Göster
    Hepsini aynı şık yaparsan 0 net çekersin. Şansa salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Hepsini aynı şık yaparsan 0 net çekersin. Şansa salla.

Alıntıları Göster
    O zaman en iyisi ; Hepsini eşit parçalarla A-B-C-D-E ... Ama bugün , elimde mevcut olan zaman denemesini kontrol ettimde , yine sonuç aynı çıkıyor
  • quote:

O zaman en iyisi ; Hepsini eşit parçalarla A-B-C-D-E ... Ama bugün , elimde mevcut olan zaman denemesini kontrol ettimde , yine sonuç aynı çıkıyor

Alıntıları Göster
    1)b
    2)c
    3)d
    4)b
    5)c
    6)d
    ... Böyle böyle salla.Arada bir a ve e'yi de işaretle

• quote:

Alıntıları Göster
    Ne önerisi istiyorsun? Gelir burada 20 tane d yap deriz lysde d çıkmaz. Önerisi felan yok bu işin şansla alakalı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    0 , 1 gibi şıklar varsa onları işaretle. Her zaman tutmaz ama genelde onlar olur. Mat1 konusu bolca var onları yapabilirsin hatta zamanın bol olacağı için onlar üzerinde uzunca uğraşabilirsin. Her ne kadar az kalmış olsa bile kolay konulara bak derim. Polinom çarpanlara ayırma ikinci dereceden denklemler eşitsizlikler gibi... Eğer okuldan az buçuk türev veya integral almayı biliyorsan onlara biraz bak çok ayrıntılı bakmasan bile çıkan 10-15 sorudan şık eleyip şansını arttırabilirsin.

Geometride ise yine basit konular var. Açıları yaparsın zaten bakarsan. Katı cisim sorularını 1 gün çalışsan hepsini çözecek düzeye gelirsin zaten. Aslında biraz birikimi olan için azımsanmayacak bir zaman var. Her konudan ufak da olsa bir şeyler hatırlıyorsan yapabilirsin.

• Sözel olduğum için geçen yıl matematik sınavına öylesine girdim bu yılda öylesine gircem. Geçen yıl hepsini salladım. Zaman geçsin diye soruları okudum ve göze hoş gelen cevapları işaretledim. Sonuç matematik 23 doğru 27 yanlış. Geometri 7 doğru 23 yanlış Bu yılda aynı şekilde sallıcam.
  • ben ygsde yetişteremediğim son 10 soruyu çok mantıklı salladım hiç biri tutmadı şans işi artık bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Sözel olduğum için geçen yıl matematik sınavına öylesine girdim bu yılda öylesine gircem. Geçen yıl hepsini salladım. Zaman geçsin diye soruları okudum ve göze hoş gelen cevapları işaretledim. Sonuç matematik 23 doğru 27 yanlış. Geometri 7 doğru 23 yanlış Bu yılda aynı şekilde sallıcam.

Eğer ben matematikte bu oranı yakalarsam çok çok iyi olur . YediTepe filan yazarım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

0 , 1 gibi şıklar varsa onları işaretle. Her zaman tutmaz ama genelde onlar olur. Mat1 konusu bolca var onları yapabilirsin hatta zamanın bol olacağı için onlar üzerinde uzunca uğraşabilirsin. Her ne kadar az kalmış olsa bile kolay konulara bak derim. Polinom çarpanlara ayırma ikinci dereceden denklemler eşitsizlikler gibi... Eğer okuldan az buçuk türev veya integral almayı biliyorsan onlara biraz bak çok ayrıntılı bakmasan bile çıkan 10-15 sorudan şık eleyip şansını arttırabilirsin.

Geometride ise yine basit konular var. Açıları yaparsın zaten bakarsan. Katı cisim sorularını 1 gün çalışsan hepsini çözecek düzeye gelirsin zaten. Aslında biraz birikimi olan için azımsanmayacak bir zaman var. Her konudan ufak da olsa bir şeyler hatırlıyorsan yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Şansla falan alakalı değil. Birkaç ay önce yine sallamalı bir konu açılmıştı(deneme sınavıyla ilgili) Adamın biri tavsiye vermişti, her 5 soruda en az 1 veya 2 doğrun mutlaka çıkıyordu. Nasıldı hatırlamıyorum ama. Bulursam-ki çok zor- koyarım buraya mesajı.

• quote:

quote:

Sözel olduğum için geçen yıl matematik sınavına öylesine girdim bu yılda öylesine gircem. Geçen yıl hepsini salladım. Zaman geçsin diye soruları okudum ve göze hoş gelen cevapları işaretledim. Sonuç matematik 23 doğru 27 yanlış. Geometri 7 doğru 23 yanlış Bu yılda aynı şekilde sallıcam.

Eğer ben matematikte bu oranı yakalarsam çok çok iyi olur . YediTepe filan yazarım o zaman

Alıntıları Göster
    Bir kaç tane çöz en azından o çözdüklerin ne çıkmışsa o ağırlıklı salla

• quote:

quote:

Aslında sallamana gerek yok. Ben sallıyarak matematikten 16 net geometriden 1 net yapmış oluyorum. Zaten soruları okuyarak yapabilceğin matematikten 10-15 soru rahat bulursun. Geometridende 5 soru bulsan yeterli.

• quote:

Arkadaşlar herkese merhaba. Lise hayatımın son 2 günü... LYS sınavının açıklanmasıyla ben iyice bunalıma girdim... ÖNCELİKLE ; KONUYU EĞİTİM BÖLÜMÜNE AÇMAMAMIN NEDENİ KONUNUN EĞİTİM OLMAMASIDIR ... BU KONU LYS MAT & FEN / BÖLÜMLERİNDE KUMAR KONUSU OLACAK BENİM İÇİN... Konu Tamamen : SALLAMA İÇERİR !

Arkadaşlar : EŞİT AĞIRLIĞIM VE MAT 2 = 0 ... BU YÜZDEN MAT 2 VE GEOMETRİYİ AĞIR SALLAYACAĞIM. HİÇ BİRİNİ ÇÖZMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM , ÇÜNKÜ ÇÖZEMİYORUM ! BU NEDENLE SALLAMAYA KARAR VERDİM. %50 BİR YER TUTTURMAM LAZIM . ÖZEL DÜŞÜNÜYORDUM.

ŞİMDİ BİLDİĞİNİZ ÜZERE MAT 2 ; 50 SORU / GEOMETRİ ; 30 SORU = TOPLAMDA 80 SORU. BEN BİRİNDE BİLE KALEM OYNATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. Girip sallayacağım.

Sizce 50 Soruyu ; 10'AR TANE == > A-B-C-D-E ŞEKLİDE Mİ SALLAYAYIM YOKSA ; KARIŞIK MI ? CİDDİ ÖNERİYE İHTİYACIM VAR VE KESİN UYGULAYACAĞIM.

Geometri 30 Soru var ; Hepsini aynı şık mı yapmalıyım yoksa farklı kombinasyonlar mı denemeliyim?

Benim gibi çıkmazda olan varsa lütfen çekinmesin yazsın !

Ben se222 nin final sinavinda butun siklari C isaretleyip 35 almistim okuyup yapan arkadaslarim 32 ve 28 almislardi deli olmuslardi bana, hos hepimiz kaldik ama :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.