Şimdi Ara

ŞANS OYUNLARINI (SAYISAL,SÜPER LOTO,ŞANS TOPU) NEDEN 20 KİŞİ BİRDEN BİLEMEZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok ciddi olarak soruyorum düşünerek cevap verin lütfen. Bu olayın düzenli şekilde ayarlandığını düşünüyorum mesela her hafta en az oynanan yada hiç oynanmayan rakamları bilerek çıkarıyorlar evet sayısal lotodan bahsediyorum neden bu zamana kadar hiç 100 kişi büyük ikramiyeyi kazanamadı hiçmi denk gelmedi bu kadar haftadır tamam sayısal lotoyu yakalamak 13 milyon 983 bin 816’da bir fakat hiçmi 100 kişinin haydi onu geçtim 30 kişinin oynadığı aynı rakama denk gelmiyor aranızda büyük ikramiyeyi dahada düşüreyim 20 kişinin kazandığını gören varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 30 Kasım 2011; 18:29:24 >

• haftada 4 farklı oyun var.oyun başı ortalama 2 kişi büyük ikramiye alıyor.haftada 8 kişi büyük ikramiye kazanıyor.ayda 32 kişi.kaç senedir oynanıyor bu.bu kadar kişiye ikramiye verecek.ve kimse bunların hiçbirisini tanımayacak.şahsen ben hiç duymadım.en uzaktan tanıdığı olanı bile görmedim.ayrıca üç küçük şehirde ikamet etmişliğim var.hiç buralara ikramiye çıkmadı mı?eğer öyle birşey olsaydı,tüm şehrin bundan haberi olurdu.ben büyük ikramiye bile verildiğinden şüpheliyim.

Orijinalden alıntı: Amphitritel

haftada 4 farklı oyun var.oyun başı ortalama 2 kişi büyük ikramiye alıyor.haftada 8 kişi büyük ikramiye kazanıyor.ayda 32 kişi.kaç senedir oynanıyor bu.bu kadar kişiye ikramiye verecek.ve kimse bunların hiçbirisini tanımayacak.şahsen ben hiç duymadım.en uzaktan tanıdığı olanı bile görmedim.ayrıca üç küçük şehirde ikamet etmişliğim var.hiç buralara ikramiye çıkmadı mı?eğer öyle birşey olsaydı,tüm şehrin bundan haberi olurdu.ben büyük ikramiye bile verildiğinden şüpheliyim.

Ben okadarda büyük tezgah olacagını düşünmüyorum düşündüğüm şu herkes çekiliş günü 21:00 yada 22:00 tam olarak bilmiyorum son kuponlarını yatırıyor ve makine kapanıyor ve bu çekilişi yapan kişiler buna noterde dahil bakıyorlar en az oynanan yada o hafta hiç kimsenin oynamadıgı rakam varsa onu sistemden görüyorlar toplarıda o makine otomatik olarak düşürüyorki bu dünyanın en kolay şeyi (bunun videosunu izlemiştim istediğim rakamlı topu makineden seçebiliyorsun ve makine topları karıştırıyor ve seçtiğin rakamlı toplar aşağıya düşüyordu) ve her hafta bu şekilde oyunun cazipliğini artırıyorlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

haftada 4 farklı oyun var.oyun başı ortalama 2 kişi büyük ikramiye alıyor.haftada 8 kişi büyük ikramiye kazanıyor.ayda 32 kişi.kaç senedir oynanıyor bu.bu kadar kişiye ikramiye verecek.ve kimse bunların hiçbirisini tanımayacak.şahsen ben hiç duymadım.en uzaktan tanıdığı olanı bile görmedim.ayrıca üç küçük şehirde ikamet etmişliğim var.hiç buralara ikramiye çıkmadı mı?eğer öyle birşey olsaydı,tüm şehrin bundan haberi olurdu.ben büyük ikramiye bile verildiğinden şüpheliyim.

Ben okadarda büyük tezgah olacagını düşünmüyorum düşündüğüm şu herkes çekiliş günü 21:00 yada 22:00 tam olarak bilmiyorum son kuponlarını yatırıyor ve makine kapanıyor ve bu çekilişi yapan kişiler buna noterde dahil bakıyorlar en az oynanan yada o hafta hiç kimsenin oynamadıgı rakam varsa onu sistemden görüyorlar toplarıda o makine otomatik olarak düşürüyorki bu dünyanın en kolay şeyi (bunun videosunu izlemiştim istediğim rakamlı topu makineden seçebiliyorsun ve makine topları karıştırıyor ve seçtiğin rakamlı toplar aşağıya düşüyordu) ve her hafta bu şekilde oyunun cazipliğini artırıyorlar diye düşünüyorum.

makinalar çekiliş saatinden 1 saat önce kapanıyor.dediğin de olası.bugüne kadar büyük ikramiyeyi en çok 6 kişinin kazandığı görmüştüm.o da on numara çekilişiydi.ama sayısal,süper ve şans topunda her hafta ya bir kişi yada iki kişi büyük ikramiye alıyor.bunun olma olasılığı çok düşüktür galiba.neredeyse 15 senedir oynanıyor herlade bu tarz oyunlar.

• Ben şahit oldum sayısal loto ve hemen kazandan kazananları.Çıkıyor yani birilerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor bir maç oldu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

makinalar çekiliş saatinden 1 saat önce kapanıyor.dediğin de olası.bugüne kadar büyük ikramiyeyi en çok 6 kişinin kazandığı görmüştüm.o da on numara çekilişiydi.ama sayısal,süper ve şans topunda her hafta ya bir kişi yada iki kişi büyük ikramiye alıyor.bunun olma olasılığı çok düşüktür galiba.neredeyse 15 senedir oynanıyor herlade bu tarz oyunlar.

Şans oyuınları tutturma olasılıkları
    süper loto: 6 tutturma: 1 / 25,827,165
    sayısal loto: 6 tutturma: 1 / 13,983,816
    şans topu: 5+1 tutturma: 1 / 3,895,584
    on numara:10 tutturma: 646,646 / 1,646,492,110,120

Şans topunda 5 bilmek, sayısal lotoda 5 bilmenin nerdeyse 5.5 katı zorlukta; ancak verilen ikramiyeler aynı sayılır.
    Yine şans topunda 3 bilmek, süper lotoda 3 bilmek ile nerdeyse aynı ihtimale sahiptir; ancak verilen ikramiye dörtte biridir.
    Yine şans topunda 3 bilmek, 1+1 bilmenin 2 katı zorlukta; ancak verilen ikramiyeler nerdeyse aynıdır, genellikle 2 TL civarı.
    Şans topu bu kadar avantajsız gözükürken, herhâlde oynanma nedeni herhangi bir ikramiye kazanma ihtimalinin yüksek olmasıdır.

• quote:

Şans oyuınları tutturma olasılıkları
    süper loto: 6 tutturma: 1 / 25,827,165
    sayısal loto: 6 tutturma: 1 / 13,983,816
    şans topu: 5+1 tutturma: 1 / 3,895,584
    on numara:10 tutturma: 646,646 / 1,646,492,110,120

Şans topunda 5 bilmek, sayısal lotoda 5 bilmenin nerdeyse 5.5 katı zorlukta; ancak verilen ikramiyeler aynı sayılır.
    Yine şans topunda 3 bilmek, süper lotoda 3 bilmek ile nerdeyse aynı ihtimale sahiptir; ancak verilen ikramiye dörtte biridir.
    Yine şans topunda 3 bilmek, 1+1 bilmenin 2 katı zorlukta; ancak verilen ikramiyeler nerdeyse aynıdır, genellikle 2 TL civarı.
    Şans topu bu kadar avantajsız gözükürken, herhâlde oynanma nedeni herhangi bir ikramiye kazanma ihtimalinin yüksek olmasıdır.

• Almanya' da sayısal lotoyu bu hafta 78 kişi birden tutturdu.

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

Almanya' da sayısal lotoyu bu hafta 78 kişi birden tutturdu.

Gerçektenmi hocam link verebilirmisin sitesi varsa sonuçlar ileilgili.

Potansiyel Mitçi Bülent Başkağan
  • quote:

quote:

Internet Haber
    En talihsiz Sayısal Loto talihlileri!
    http://www.internethaber.com/en-talihsiz-sayisal-loto-talihlileri-386715h.htm

• quote:

quote:

quote:

Internet Haber

Delimi la bunlar kişi başı yalnızca 29 bin 639 avro kazandılar yazıyor azmı o para aylık 2.000 avro kazansan 14 ay çalışman lazım be

• quote:

quote:

quote:

quote:

Internet Haber

Delimi la bunlar kişi başı yalnızca 29 bin 639 avro kazandılar yazıyor azmı o para aylık 2.000 avro kazansan 14 ay çalışman lazım be

•  ŞANS OYUNLARINI (SAYISAL,SÜPER LOTO,ŞANS TOPU) NEDEN 20 KİŞİ BİRDEN BİLEMEZ ?

• Bu şans oyunlarını kaç milyon kişi oynuyor büyük ikramiyenin birden çok kişiye çıkması için aynı sayıları birden çok kişinin yazması lazım. Böyle bir durumun olmasıda zor gibi. Birde şöyle birşey duydum. Ikramiye çok büyüdüğü zaman yani 4 5 hafta devir etti zaman. Devlet o hafta ikramiye kimseye çıkmasa bile birilerine çıktı diyerek ikramiyeye el koyuyormus. Artık gerçek mi yalan mi bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Godolphin

Gerçekten çok ciddi olarak soruyorum düşünerek cevap verin lütfen. Bu olayın düzenli şekilde ayarlandığını düşünüyorum mesela her hafta en az oynanan yada hiç oynanmayan rakamları bilerek çıkarıyorlar evet sayısal lotodan bahsediyorum neden bu zamana kadar hiç 100 kişi büyük ikramiyeyi kazanamadı hiçmi denk gelmedi bu kadar haftadır tamam sayısal lotoyu yakalamak 13 milyon 983 bin 816’da bir fakat hiçmi 100 kişinin haydi onu geçtim 30 kişinin oynadığı aynı rakama denk gelmiyor aranızda büyük ikramiyeyi dahada düşüreyim 20 kişinin kazandığını gören varmı ?

geçenlerde kerizin biri 5,5 tirlyonu patronuna vermiş. buna ne diyceksin peki oda mı yalan ?

bende bi ara şans oyunlarında hile yapıldığını düşünüyodum ama kaç kez parasız insanlara çıktı.

onlardamı hep yalan acaba ?

• Ah be kardeşim nasıl okuyorsun ne okuduğundan bile haberin yok halbuki kafanı vererek okusan anlayacaksında demekki okurken başka işle meşguldunki anlamamışsın ben insanlara çıkmıyor mu yazmışım oraya en az oynanan rakama yada hiç oynanmayan rakama cıkarıyorlar diyorum sen dıyorsun mardin büyük hasırcılar ne alakası var benim yazdığımla senin yazdığının
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.