Şimdi Ara

SINAVA 5 SAAT VAR İSHAL OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir ailecek hasta olmadan şu sınava gireyim diye uğraşıyoruz ama gece 12den beri karnım ağrıyor. İshal olmuşum. Yok mu bunu geçirmenin yolu çıldıracam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 15 Haziran 2019; 5:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de kabız oldum çözüm yok akışına bırak. İshal olmanın sebebi sınav var hasta olacam diye kuruntu yapman yani tamamen psikilojik benim kabız olmam da öyle girdim tuvalete yaptım ama kendini inandır hasta olmadığına gerisi gelir

• gençler bunlar sizin adrenalizin yaptığı şeyler heyecandan bağırsak hareketleriniz hızlandi diğerinin yavaşladı hastalıktan değil bence

• Bez bağla altına

• Bana da oluyor. Geçen sene iki sınavda da karnım ağrıyarak girdim. Bütün sınav kıvrandım
    Sınavdan sonraki gün geçti

• Paşa bunun tek çaresi yarım tatlı kaşığı kadar kuru kahve ye,biraz kendini zorla faydasını görürsün.

• İshale muz, kola, tuzlu kraker iyi geliyordu sanırim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de geleneksel olarak kustum.
    Teogda da böyle olmuştu. Acayip stresliyim şu an. Titriyorum, hareket etmek dahi istemiyorum.

• sabah klahvaltısı olarak 1 tam pişmiş yumurta yiyin sonrada ağzınıza hiç bir şey sürmeyin sınava girerken yanınıza 1 küçük su alın ishal kalmaz ama yok onu ye bunu ye mide mahvolur
  • Ulan 1 yil calistim mezuna kalip ishal oldum ben de eger sinavda basima kotu bisi gelirse kafayi yerim

• Ben de kabız oldum inşallah karnım ağrımaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarel29 -- 15 Haziran 2019; 7:32:36 >
  • Muz haşlanmış patatates ye biri eczaneden ilaç alsa çok iyi olut en azından yarına geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İshal olan arkadaslar nöbetçi eczadene hasta bezi alsin sikinti cikmaz.

Şu an regl olan yuzbinlerce kiz var.

• Hayatınızın sonuymuş gibi yanlış motive olmayın lütfen. Deneme gibi girin çıkın büyütmeye gerek yok. Hepinize başarılar sınavda.

• Sıkıntı yapmayın. Bende de oluyor. Sınav esnasında karnın gucurdarsa bi elin göbeğin üstünde olsun. Çok işe yarıyor.
  • Şekerli sıcak su.
    Hem sağlık olarak iyi gelecek hem de bitkin vücuda enerji verecek. Gerçek serum.

• buscopan spasmomen
    varsa flagyl at beton gibi olur

• yukarda arkdaş yazmış aynen hasta bezi veya kilotları var alın giyin.bol esofman giyin bişey olmaz.geleceginiz icin kim gorurse gorsun umrunuzda olmasın.ordaki insanları birdaja gormezsiniz merak etmeyin.
  • Muz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.