Şimdi Ara

sınav yerleriniz evinize yakın mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün ve dün sınava girdiğim yerlerden biri iki diğeri üç vasıtayla gidilebilecek uzaklıktalardı
    sizin sınav yerleriniz nasıldı?
    ayrıca trafik tıkandığı için sınava 45 dakika kala yolun kalan kısmını da yürümek zorunda kaldık
    -ankara/çankaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 9 Nisan 2012; 15:12:51 >
  • Bulunduğum yer ufak bi yer olduğu için sorun olmuyo burda. Sırf yollarda sürünmemek için Ankara'dan buraya aldırdım sınav merkezimi.
    Yoksa iyi oluyodu bu mahnayla Ankara'ya kaçıyoduk
  • yakınlarda bir yığın okul varken neden tutup kmlerce uzağa atıyorlar bilmiyorum. benim etrafımda bir yığın lise var ben liseden mezun olalı 6 yıl olmuş zaten ankaradan da mezun değilim. çok rahat yakındaki bir okula verebilirler ama olmuyor

Orijinalden alıntı: Trakyalı ŞIREK

çok yakındı 6 da kalktım anca yetiştim sen hesapla ne kadar yakın

benim sabah 9 da ve öğleden sonra 2,30 da sınavım vardı alttan ders kaldığı için. öğleden sonra trafik tıkandığı için yürümek zorunda kaldık ve yorgunluktan ne yaptım ne işaretledim hiç bilmiyorum. yarım saat içinde sırf 0 gelmesin diye cevaplandırıp çıktım. -ki çalıştığım derslerdi ama yorgunluktan gözümü açamadım

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Benim hiç yakın çıkmadı en az 30km. ama rahat gidiyorum

sadece bir kere yakın bir yere çıktı sınav yerim, sanırım o da yanlışlıkla olmuştur

Orijinalden alıntı: black_67

Nasıl bir sistem kullanıyorlar ama son zamanlarda yakın yerler çıkmaya başladı esenlerde oturuyorum eyüp g.o.paşa aksaray dolaş dur

nasıl bir sistem kullanıyorlarsa ama bu kullandıkları sistem en çok taksi, dolmuş, otobüslere yarıyor.. ülke ekonomisini kalkındırıyoruz

Orijinalden alıntı: erAn_

Bulunduğum yer ufak bi yer olduğu için sorun olmuyo burda. Sırf yollarda sürünmemek için Ankara'dan buraya aldırdım sınav merkezimi.
    Yoksa iyi oluyodu bu mahnayla Ankara'ya kaçıyoduk

çok isabetli bir karar olmuş
    sınava gittiğim süreyle burdan bi eskişehir yapabilirdim

uzak sınav yerlerine
    aöf duy sesimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: thelostempire

quote:

sadece bir kere yakın bir yere çıktı sınav yerim, sanırım o da yanlışlıkla olmuştur

Daha pek yaygın değil sınav yerleri belli başlı yerlerde yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 10 Nisan 2012; 11:58:41 >

• Ulan Ankara'da Sincan-Etimesgut-Eryaman gibi yerlerde hayvan gibi potansiyel varken neden oraya bir sınav merkezi kurulmaz anlamıyorum.

yakınlarda bir yığın okul varken neden tutup kmlerce uzağa atıyorlar bilmiyorum. benim etrafımda bir yığın lise var ben liseden mezun olalı 6 yıl olmuş zaten ankaradan da mezun değilim. çok rahat yakındaki bir okula verebilirler ama olmuyor

AÖF aynı dersten, aynı öğretim sistemiyle sınava giren herkesi bir sınıfa topluyor. Yani ben Dikey geçiş yaptım, alttan TVS dersim kaldı sadece. İzmir'de Dikey geçiş yapıp 4 e geçen, ve alttan TVS alan bütün öğrencileri bir sınıfa topluyorlar öyle olunca da herkese yakın olmuyor okullar.

Ben ÖSS'ye ya da bilumum sınavlara girerken sınav yerini 35 yerine yanlışlıkla 36 kodlayıp İzmir yerine Kars'ta sınava girme korkusuyla büyüdüğümden, AÖF'ye 2-3 otobüsle gitmişim koymuyor pek

• quote:

quote:

quote:

Daha pek yaygın değil sınav yerleri belli başlı yerlerde yapılıyor

yayılsın o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Ulan Ankara'da Sincan-Etimesgut-Eryaman gibi yerlerde hayvan gibi potansiyel varken neden oraya bir sınav merkezi kurulmaz anlamıyorum.

evet orda da çok fazla öğrencileri var

eryaman demişken öss ye girdiğim sene cebeci de oturuyorduk ve beni eryamana vermişlerdi

Orijinalden alıntı: errgin

quote:

yakınlarda bir yığın okul varken neden tutup kmlerce uzağa atıyorlar bilmiyorum. benim etrafımda bir yığın lise var ben liseden mezun olalı 6 yıl olmuş zaten ankaradan da mezun değilim. çok rahat yakındaki bir okula verebilirler ama olmuyor

Ben ÖSS'ye ya da bilumum sınavlara girerken sınav yerini 35 yerine yanlışlıkla 36 kodlayıp İzmir yerine Kars'ta sınava girme korkusuyla büyüdüğümden, AÖF'ye 2-3 otobüsle gitmişim koymuyor pek

bak buna çok güldüm hocam ya hiç o açıdan düşünmemiştim

• şehir dışındaydı nerdeyse.biz şehrin bir yanında kampüs şehrin öbür yanında.aöf ye saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 10 Nisan 2012; 22:15:18 >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: mer-guana

şehir dışındaydı nerdeyse.biz şehrin bir yanında kampüs şehrin öbür yanında.aöf ye saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me
    Uzaktı Valla , İzmirli olan varsa , Betonyol'dan (9 Eylül Üni.) Tınaztepe'ye... 7.30'da yola çıktım şahsi araçla , 8.15'te oradaydım. Otobüsle falan olsa hele düşünemiyorum.
    ben hiç şikayet etmeyeyim o zaman sizinkiler benim sınav yerimden daha kötü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.