Bildirim
sınav yerleriniz evinize yakın mıydı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok yakındı 6 da kalktım anca yetiştim sen hesapla ne kadar yakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim hiç yakın çıkmadı
en az 30km. ama rahat gidiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 9 Nisan 2012; 15:12:51 >_____________________________ | | | | | | | -
Nasıl bir sistem kullanıyorlar ama son zamanlarda yakın yerler çıkmaya başladı esenlerde oturuyorum eyüp g.o.paşa aksaray dolaş dur _____________________________ -
Bulunduğum yer ufak bi yer olduğu için sorun olmuyo burda. Sırf yollarda sürünmemek için Ankara'dan buraya aldırdım sınav merkezimi.
Yoksa iyi oluyodu bu mahnayla Ankara'ya kaçıyoduk
_____________________________ Siyah-beyaz devam. -
yakınlarda bir yığın okul varken neden tutup kmlerce uzağa atıyorlar bilmiyorum.
benim etrafımda bir yığın lise var ben liseden mezun olalı 6 yıl olmuş zaten ankaradan da mezun değilim.
çok rahat yakındaki bir okula verebilirler ama olmuyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Trakyalı ŞIREK
çok yakındı 6 da kalktım anca yetiştim sen hesapla ne kadar yakın
benim sabah 9 da ve öğleden sonra 2,30 da sınavım vardı alttan ders kaldığı için. öğleden sonra trafik tıkandığı için yürümek zorunda kaldık ve yorgunluktan ne yaptım ne işaretledim hiç bilmiyorum. yarım saat içinde sırf 0 gelmesin diye cevaplandırıp çıktım. -ki çalıştığım derslerdi ama yorgunluktan gözümü açamadım
quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
Benim hiç yakın çıkmadı
sadece bir kere yakın bir yere çıktı sınav yerim, sanırım o da yanlışlıkla olmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: black_67
Nasıl bir sistem kullanıyorlar ama son zamanlarda yakın yerler çıkmaya başladı esenlerde oturuyorum eyüp g.o.paşa aksaray dolaş dur
nasıl bir sistem kullanıyorlarsa
ama bu kullandıkları sistem en çok taksi, dolmuş, otobüslere yarıyor..
ülke ekonomisini kalkındırıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: erAn_
Bulunduğum yer ufak bi yer olduğu için sorun olmuyo burda. Sırf yollarda sürünmemek için Ankara'dan buraya aldırdım sınav merkezimi.
Yoksa iyi oluyodu bu mahnayla Ankara'ya kaçıyoduk
çok isabetli bir karar olmuş
sınava gittiğim süreyle burdan bi eskişehir yapabilirdim
uzak sınav yerlerine
aöf duy sesimizi
quote:
Benim hiç yakın çıkmadı
sadece bir kere yakın bir yere çıktı sınav yerim, sanırım o da yanlışlıkla olmuştur
Daha pek yaygın değil sınav yerleri belli başlı yerlerde yapılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 10 Nisan 2012; 11:58:41 >_____________________________ | | | | | | |
-
Ulan Ankara'da Sincan-Etimesgut-Eryaman gibi yerlerde hayvan gibi potansiyel varken neden oraya bir sınav merkezi kurulmaz anlamıyorum.
_____________________________ Siyah-beyaz devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: thelostempire
yakınlarda bir yığın okul varken neden tutup kmlerce uzağa atıyorlar bilmiyorum.
benim etrafımda bir yığın lise var ben liseden mezun olalı 6 yıl olmuş zaten ankaradan da mezun değilim.
AÖF aynı dersten, aynı öğretim sistemiyle sınava giren herkesi bir sınıfa topluyor. Yani ben Dikey geçiş yaptım, alttan TVS dersim kaldı sadece. İzmir'de Dikey geçiş yapıp 4 e geçen, ve alttan TVS alan bütün öğrencileri bir sınıfa topluyorlar öyle olunca da herkese yakın olmuyor okullar.
Ben ÖSS'ye ya da bilumum sınavlara girerken sınav yerini 35 yerine yanlışlıkla 36 kodlayıp İzmir yerine Kars'ta sınava girme korkusuyla büyüdüğümden, AÖF'ye 2-3 otobüsle gitmişim koymuyor pek
quote:
quote:
Benim hiç yakın çıkmadı
Daha pek yaygın değil sınav yerleri belli başlı yerlerde yapılıyor
yayılsın o zaman
Ulan Ankara'da Sincan-Etimesgut-Eryaman gibi yerlerde hayvan gibi potansiyel varken neden oraya bir sınav merkezi kurulmaz anlamıyorum.
evet orda da çok fazla öğrencileri var
eryaman demişken öss ye girdiğim sene cebeci de oturuyorduk ve beni eryamana vermişlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: errgin
quote:
Ben ÖSS'ye ya da bilumum sınavlara girerken sınav yerini 35 yerine yanlışlıkla 36 kodlayıp İzmir yerine Kars'ta sınava girme korkusuyla büyüdüğümden, AÖF'ye 2-3 otobüsle gitmişim koymuyor pek
bak buna çok güldüm hocam ya hiç o açıdan düşünmemiştim
asda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 10 Nisan 2012; 22:15:18 >_____________________________ -
Uzaktı Valla , İzmirli olan varsa , Betonyol'dan (9 Eylül Üni.) Tınaztepe'ye... 7.30'da yola çıktım şahsi araçla , 8.15'te oradaydım. Otobüsle falan olsa hele düşünemiyorum. _____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

-
quote:
Orijinalden alıntı: mer-guana
şehir dışındaydı nerdeyse.biz şehrin bir yanında kampüs şehrin öbür yanında.aöf ye saygılar
ben hiç şikayet etmeyeyim o zaman sizinkiler benim sınav yerimden daha kötüquote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Uzaktı Valla , İzmirli olan varsa , Betonyol'dan (9 Eylül Üni.) Tınaztepe'ye... 7.30'da yola çıktım şahsi araçla , 8.15'te oradaydım. Otobüsle falan olsa hele düşünemiyorum.
- lisans mezunu önlisanstan atanabilir mi
- açıköğretim staj olmayan bölümler
- sınavsız lisans tamamlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler