Şimdi Ara

Şınav ve barfiks çekemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 aydır sporcuyum kollar 31 den 36 oldu
  • İnsanı diğer hayvanlardan ayıran en önemli şey kas gücü değildir kardeşim. Ama kafası çalışan insanlar bunu zaten biliyor, erkeği de kadını da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 24 Aralık 2019; 0:50:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Barfiks için kendi ağırlığıni kaldırabilmen lazım.. oda 3 kur antreman prgram degiştigi zaman olur yani zamana ihtiyacın var..

Lat pull down makinesi ile çalişcaksıniz.
    Wide grip dedigimiz geniş tutuş ile 30 35 kilolara çıktığınız zaman baya güçlenirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Aralık 2019; 10:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56 kiloyum, 6 7 tane tam barfiks cekebiliyorum antremansız halimle. Zayıf olunca daha kolay oluyor sanırım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    mesomorfum ben ama kilo alamıyorum metabolizma yüzünden öyle bir problemim var

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Ayda 1 cm kol mu buyuttun

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNNgle

Ayda 1 cm kol mu buyuttun
    Evet?

• Ben 1 yıldır neredeyse her gun calisiyorum daha 6 cm kol ya oldu ya olmadi... takviye mi kullaniyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

Zayıf gen ne demek doktora mı gitcem nasıl belli oluyo akrabalarım kaslı

Alıntıları Göster
    Zayıf gensin, kas geliştiremezsin diye bir şey yok. Düzgün antrenman programı ve beslenmeyle her şeyi çözebilirsin. Ağırsağlam’a bir bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben 1 yıldır neredeyse her gun calisiyorum daha 6 cm kol ya oldu ya olmadi... takviye mi kullaniyosun
    Şınav ve barfiks çekemiyorum

Toz dahil hic birsey kullanmadim

• Kac kiloyla calisiyorsun kac tekrar yapiyorsun set basina

• quote:

Kac kiloyla calisiyorsun kac tekrar yapiyorsun set basina
    O degisio

Bolgesel calisiyorum zaten tek kol programlari gelistirmiyor kolu.

Kolu asıl buyuk gosteren tricepsdir.biceps pek etkili degil.

Cogu biceps ve triceps temel hareketleri yapiyorum genelde 4 set 10 tekrar oluo

• Sabret arkadaş. 3 ayda olacak iş değil zaten.

• Şınav ve barfiks aslında çok temel hareketler gibi görünse de onların da belli zorluk ve kolaylık seviyeleri var. Çok güçsüz kızlar bile doğru programla normal barfiks çekebilecek seviyeye gelebilir. Senin burada yapman gereken şey kendine göre doğru programı uygulamak. Örnek veriyorum şınavda daha eğimli bir düzeyde ya da duvarda başlarsın, dizlerini yere koyarak şınav çekersin. Barfikste de herkes anasının karnından barfiks çekebilecek güçte doğacak diye bir şey yok bunun da aşamaları var mesela ilk başta sadece demirden sallanarak ayakların yere değmeden 20 saniye beklersin o harekete alıştıktan sonra tüm gücünle zıplarsın çenen demirin üstündeyken 10-20 saniye ne kadar durabilirsen kendini üstte tutmaya çalışırsın sonra geliştikçe sallanırken trapez kaslarını çalıştırırsın hafif yukarı çekersin kendini sonra atıyorum zıplayarak yani yerden güç alarak barfiks çekersin yani her tekrarını kolları tamamen bırakıp sonra tekrar zıplayarak yaparsın bu gibi şeyleri yaptıkça normal barfiks çekmeye başlarsın önemli olan kararlı ve düzgün bir programla bu aşamaları yapman. Yoksa öyle ya barfiks çekiyorsundur ya çekemiyorsundur gibi bir dünya yok her şeyin bir çözümü var bence yaparsın.

• Saolun beyler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.