Şimdi Ara

Sınav Sistemin 2 yıl içinde değişiceği Gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2018de yks değişti (aynı nesil zamanı lise sınavı değişti) 2022 neslinde de teog değişti. Ki Reisin torunu yksye girdiğini düşünürsek (teog bu yüzden değişti bilmeyen yok) kesin sınav sistemi değişir. Teogdan sonra obp kalktı lgsde ,uni sınavında da kalkabilir yeni sistemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 12 Haziran 2020; 14:19:10 >
  • chernikovskaya hata kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ülkenin dış borçlarına nerden geldin . Hadi git hayat bilgisi çalışmaya devam et sen . Ne boş adamlarsınız ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obp için merkezi sınav olsa.buseferde meslekcliseliler abi biz ders görmüyoruz ya diyecrk
  • Ygs-lys nin ygs haziranda olanı ve yeni nesil sorular olanı olabilecek en güzel sistemdir. Bu kadar az soru berbat bir şey.

• zaten tyt ayt 2024 e kadar olan bi sistem değil mi
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Mezunları da demiryollarında değerlendiririz.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin için okullar arası eğitim düzeyinin dengelenmesi lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam 2. sınıfı görme değil ki olay, sen yine okulunu okumaya devam edeceksin. sene sonunda hesaplanırken puanın verilecek ona göre üniye gideceksin

@hanıncipsi hocam sistem zaten öğrencileri mezuna kalmaması yönünde itecek. illa mezuna kalacaklar için belli bir yüzdesini etkileyecek ekstra sınav yapılabilir.

@chernikovskaya hata valla canım çok cahil birisin diye düşünüyorum. en azından tartışma üslubunu hiç bilmiyorsun sanırım. çünkü benim TEK KELİME etmediğim bir konu hakkında saçma sapan bir yorum yapmışsın. ne alakası var dış borçla? Hiç mi kitap falan okuyormuyorsunuz siz ya, bu nasıl argüman. Manyak mıdır nedir dış borç diyor. e siz de camileri ahır yaptınız onu napicaz?

@klakket şu anda da herkes aynı sınava giriyor ve eğitim düzeyi eşit değil ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 12 Haziran 2020; 14:43:42 >

• pardon ben anlatmak istediğinizi yanlış anladım teog sistemi gibi okul sınavı yerine geçecek diye düşündüm yalnız bu sistemde şöyle bir sıkıntı var benim okuduğum yerde başka ilçelerden ya da şehirlerden gelenler (aşırı inek değilse) bir afallıyor ve 9. sınıfta rezil bir hale geliyor ve sbs için de 6-7-8 de sınava girliyordu önceden herkes isyan etti çocukları yarış atına çevirdiniz diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mitrandirin dediği sistem gelmeyecek hiçbir zaman, sistem zaten 2024 e kadar geçerli.
  • 10sene öncede bir halt değildi arkadaşlar bu iş. Eğitimde olumlu bir adım beklemeyin boşa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swindl3r S kullanıcısına yanıt
    Hocam Sizce Oda Saçma Değil Mi Tıp İçin Konuşacağım Biyoloji Kimya Netlerine Bakılsa Nasıl Olurdu Malesef Bu Ülkede Herkesin Matematik Öğrenmesi Gerekli Gibi Görülüyor Tamam Hocam Öğrensin Ama Sen Bunu Çocuğa Kalkıp Da Sınavda Sorma Benim Şahsi Kanaatim Matematik Sromalarındaki Tek Amaç Hem İyi Bir Eleme Yöntemi Hemde Öğrencinin Kafa Çalışıyor Mu Diye Test Ediyorlar Tabi Tekrar Diyorum Bu Benim Şahsi Görüşüm

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    ee görmüyoruz çünkü önce her şeyin eşitlenmesi lazım sonra merkezi sistem ama benim açımdan sorun olmazdı çünkü okuldan öğrenmedim ben hiçbir şeyi internetteki derslerle hallettim o zaman da öyle olurdu ama herkes benim gibi değil meslek liselerinde vs mat feni kaldırma saçmalığının son bulması lazım öncelikle

• lys varken ortalama obpler 90 civarındaydı. 85 obp çok atmaz, 75 obpyi telafi etmek için 2 net fazladan yapılırdı. ama şimdi ortalama obpler 95’ten başlıyor. 90 obpnin bile geri attığı oluyor. yorumsuz...

• Değişen eğitim sistemi yüzünden sınavın da komple değişmesi zorunlu hale geliyor zaten. Yeni eğitim sistemiyle yetişen nesil 20242'de 12. sınıf olacak o zaman da yeni sınav sistemi gelecek. Ziya Selçuk açıklamıştı bunu.
  • yeni sınav sistemi ygs-lys'nin soru sayısı ve puan türü ile yks'nin soru kalitesi birleştirilerek oluşturulabilir. ygs-lys birçok yönden iyi olsa da sorular mantığa dayalı olmuyor genelde ezberciliğe dayalı oluyor. kaf çözen adam ygs mat fulleyebilir ama tyt matı fulleyemez.
  • Bir sınava girme hakkım olsa 2015 LYS olurdu.Tanıdik lys matta 52 net yaptı sayısal 6k tıbba gitti.Ben sınav diye buna derim işte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.