Şimdi Ara

Sınav Sistemin 2 yıl içinde değişiceği Gerçeği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acilen puan türlerinin gelmesi lazim . Gelebilmesi içinde belirli oranda soru sayılarını arttırmaları lazım.Puan türleri gelirse çeşitlilik artar, yığılma dediğimiz sorunu bir nebze azaltabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Benim şu anki sistemin savunucusu olduğumu nereden çıkardın ki hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savundun demedim ki hocam. şu anda da şartlar eşit değil zaten onu diyorum ben
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Evet değil zaten, ben eşitlenmesi taraftarıyım, daha doğrusu okuldaki eğitimlerin sınava yönelik olması taraftarıyım. Mesela TYT. 9-10'da verilen eğitimle ve yapılan sınavlarla TYT Mat. bir mi? Tabi ki hayır. Herkes ayrı çalışıtığı için TYT'den iyi netler çıkarıyor. Ben bizzat gördüm sağlam liselerden 90 üstü ortalama yapmasına rağmen yine ayrı TYT çalıştığı için yapabileni. E o zaman 2 yıl ne diye vaktimiz çalındı? Çocuğa sınava yönelik eğitim verecekler ki çocuktan bir şeyler bekleyecekler değil mi hocam? Sırf sınava çalışmak için okulu asmak, okuldan ayrılmak, hangi ülkede görülmüş şeyler bunlar. Bakın ben 12'yim ve şunu çok rahat söylüyorum: bu pandemi olmasa ben bitmiştim. Vaktimiz alındı boş yere, bir de üstüne saçma sapan şeylerle oyaladılar bizi. Sınava öğrenci hazırlamak için var olan kurumlardan öğrenciler sınava hazırlanmak için kaçıyor. Şimdi düşündüm de okullardaki eşitlik, sınav sistemi nasıl olmalıdan falan önce bu kanayan yaranın kapanması gerek. Ya çocuğa sınava yönelik eğitim ver, ya da verdiğin eğiime göre sınavı hazırla, değil mi hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.