Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.043
Cevap
709
Favori
915.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müthiş konu olmuş. Başladığımda 1 tane bile normal şınav çekemiyordum. Yere eğilince kendimi yukarı çekemiyordum. Ama biraz bile yukarıya kaldıramıyordum kendimi. Yere çakılıyordum. 2 hafta boyunca programdaki dizüstü şınavı uyguladım. 2. haftan bugün bitti. Şuan 4 tane nizamı şınav çekiyorum. 4. çok zorluyor ama 3ü çok zorlanmadan çektim. Ben de şaşırdım. Kimilerine göre 4-5 şınav komik bir rakam ama benim açımdan iyi. 3. haftayı da dizüstü olarak yapacağım ve sonra da durumuma göre normal şınav olarak 1. haftadan tekrar başlayacağım. Günde 10 dakika harcayarak yapmak da ayrı bir artısı. Çok fazla zamanı da almıyor.

    Konu için teşekkürler. İlerledikçe durumumu yazacağım.

    Edit 1: 3. haftayı da dizüstü şınav çekerek bitirdim. 3. gününde baya bir zorlandım ancak bitti. Bugün de 1. haftanın 1. gününü normal şınav olarak bitirdim. Yani 0dan 5 tane şınav çekebilecek hale geldim. Küçük de olsa ilerleme oldu. Geç olsun güç olmasın. Devam edeceğim bakalım.

    Düzenleme 2: 2. haftayı bitirip, yorgunluk sınavı yaptım ve 15 tane yapabildim. Bu yüzden de 2. haftayı tekrar etmeyi planlıyorum. Ama bakalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 30 Mayıs 2014; 17:14:45 >




  • Şınav programı 3. hafta 3.gün 3.sütun öldürdü beni nefes alamıyom layn
  • Yararlı bi konu olmuş takip edelim bakalım..
  • Bende ilk gün iki tam çekemezdim suan 50-30-20 çektim. Sonuçlar belirgin..

    Yanlız bişey merak ettim Diamond denilen şınav türünü nasıl cekebiliriz ben beceremedim dirseklere aşırı yük biniyor öyle. Zorluyor 10 tane yapınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programı daha önce uygulamıştım bir kere 80 civarı çekiyordum sonra 1 sene bıraktım 10 tane anca çekebiliyorum 2 hafta sonra istikrarlı bir şekilde başlıyorum artık
  • Arkadaşlar Google'a "şınav çekmek" yazınca, konumuz artık ilk sayfada çıkıyor. Faydalı olabildiysek ne mutlu bize
  • Hocam şınav cekmek vücudu şekikkendirini omuz kanat göğüs falan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 100 mekik karın bölgesinde ki yağların erimesi için idaalmidir bilen varmı
  • @ ananas32, sorunuzun yanıtı ilk sayfada yer alıyor, Şınav çekmenin faydaları kısmında.

    @ caner103, mekik çekmenin, karın yağlarının erimesine bir faydasının olacağını tahmin etmiyorum. Bunun için kilo vermek gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 29 Mayıs 2014; 15:54:54 >
  • Merhaba Arkadaşlar, bende 17 yaşındayım boyum 1.84 kilom 69 bende daha sportif olabilmek için barfiks programına başlamıştım.

    Başta zor olan barfiks türü ile ( eller düz olan ) en fazla 2 tane çekebiliyordum.[Malum eve yeni almıştım barfiks direğini ve barfiksle ilk tanışmamdı denebilir :) ]

    Ama burdaki barfiks programını görmüştüm ve ve ona başladım. 1.haftadan 3-5 barfiksten başladım ve şu anda 3.haftayı bitirdim.

    3.hafta bitimindeki tesste en az 9 barfiks çekebilmelisiniz diyordu ve ben 9 tane çekebildim biraz daha zorlasam 10 olurdu. Bu gerçekten harika bi şey. Teşekkürler Darkness

    Programa devam ediyorum inşallah verim alıcam.
  • boyum 186 kilom 72-73 az daha kilo verirsem çok zayıf kalmış olurum kilo alıp vücudu fitlemek istiyorum ama nasıl spor salonu dışında nasıl olabilir(kas falan çıkmasada olur sadece yağşar erisin yeter bana)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner103 -- 30 Mayıs 2014; 10:09:32 >
  • Bayadır şınav çekmiyordum konuyu görünce başlayım dedim bende. Başlangıç testinden 30 yaptım şimdi öldüm ama Şimdi pazartesiden itibaren 3 haftadan mı başlıyorum. Birde şınavda nefes olayını nasıl yapıyorduk onu açıklamamışsın. Teşekkürler konu için bu arada.
  • Konuya da ekledim öneriniz üzerine; şınav çekerken, vücut aşağıya inerken nefes almalı, yukarı çıkarken nefes vermeliyiz.

    Ve söylediğiniz gibi, programa 3. haftanın 3 sütunundan başlamanızda fayda var.

  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Hocam zorlanmadan 20 mekik çekebiliyorum ama 1 tane bile şınav çekemiyorum , skolyoz'um olduğu için omuz kaslarım nerdeyse hiç gelişmedi . sizce bu programın hastalığıma faydası olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizdeki skolyozun derecesini bilemediğim için yorum yapamıyorum, ama bildiğim kadarıyla şınavın pek bir etkisi olmuyor omurgaya. Yüzme önerilir genelde hastalara. En iyisi doktorunuza danışmanız, çünkü aksi takdirde ciddi zararı da olabilir bilinçsiz yapılan hareketlerin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 30 Mayıs 2014; 20:10:13 >
  • şu programa kaç kere başlayıp yarıda bıraktığımın sayısını unuttum. En son hatırladığım tek seferde 80 civarı temiz yapabiliyordum ama iş güç derken yalan oldu. 100 yapamadan gözüm açık gidecek.
  • Çok açıklayıcı olmuş emeğinize sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    Konuya da ekledim öneriniz üzerine; şınav çekerken, vücut aşağıya inerken nefes almalı, yukarı çıkarken nefes vermeliyiz.

    Ve söylediğiniz gibi, programa 3. haftanın 3 sütunundan başlamanızda fayda var.



    hocam pazartesi yaptım. 2. gün olarak bugun yapayım dedim. Programdaki gibi 14'lerden 25'e çıkamadım malesef. 20 20 15 10 10 yapabildim cuma için nereden devam etmemi tavsiye edersiniz. Teşekkürler şimdiden
  • Sizin sayılar ne 2 ne de 3. sütuna yakın. İkisinin arasında. Kendinize göre bir program tasarlayabilirsiniz. Yada uğraşamam diyorsanız, ikinci sütundan devam edin derim.
  • 40-50 arası takıldım kaldım. Yardımcı olacak başka egzersizler yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.