Şınav çekerken bilekten zorlandığım için şınav barı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Rica etsem verdiğim linklerdeki hangi ürünü almamı öneririrsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın arama kısmı çalışmadığından dolayı en uygun yer olarak bu konuyu buldum.
2 gün içinde bu ürünü sipariş edeceğim. Kartımın kesim tarihinin geçmesini bekliyorum. Bu ve bunun yanımda 3 alet daha alıyorum. İlk verdiğin örnekler yerine bu aleti almanı tavsiye ederim. Bunu almam diyorsan ÜRÜN 4 deki spor aletini kullanan çok kişi gördüm ve memnunlar. Genelde spor videolarındaki spor eğitmenleride onu kullanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Bolu Beyi
quote:
Orijinalden alıntı: jurney01
Şunun gibi multi fonksiyonlu bir ürün mü almamı önerirsin? Mekik, şınav ve barfiks için kullanılıyormuş.
2 gün içinde bu ürünü sipariş edeceğim. Kartımın kesim tarihinin geçmesini bekliyorum. Bu ve bunun yanımda 3 alet daha alıyorum. İlk verdiğin örnekler yerine bu aleti almanı tavsiye ederim. Bunu almam diyorsan ÜRÜN 4 deki spor aletini kullanan çok kişi gördüm ve memnunlar. Genelde spor videolarındaki spor eğitmenleride onu kullanıyor.
Mantıklı olan multi fonksiyonlu aleti almak, bende onda karar kıldım birkaç gün içerisinde sipariş vermeyi düşünüyorum. Bunun yanında 3 alet daha alıyorum demişsiniz bir mahsuru yoksa diğer aletler nelerdir acaba? Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim.
Estağfurullah ne mahsuru olacak.
Sipariş edeceklerime bir tane daha eklendi. Şunları alacağım:
Teşekkür ederim diğer ürünleride yazdığın için, son bir sorum olacak bu multi fonksiyonlu alette benim verdiğimin markası remax senin verdiğinin delta arasında fark olur mu acaba? Çünkü ikisininde ürün tanıtımı tamamen aynı.
Yok yok farkı yok ürünün fonksiyonel olarak. Sadece arada kalite farkı vardır, varsa oda tabi ki. Yorumları okumanı tavsiye ederim ama bir ürünü almadan önce kesinlikle.
Şınav barı gerekli bir malzeme değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
Şınav barı gerekli bir malzeme değil bence
+1 eğer bileklerine güveniyorsan yumrukların üstünde çek şınavı
Konu bileklere güvenmek değil, maksat hareket yükünü bileklere odaklamamak. Siparişi verdim bende (Multi fonksiyonlu), alet hakkında bilgi almak isteyen varsa pm atabilir ya da konu üzerinden danışabilir. Yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Journey ürün gelince bir zahmet incele. Ben daha söylemedim kredi kartımın kesim tarihini bekliyorum. Ürünü kapıya takarken az çıkıntı olacak dediler. Senden bilgi bekliyorum.
Bugün pazar olduğundan dolayı kargo yarın gelir büyük ihtimal, incelememi yapar konuya yazarım. İmkanım olursa fotoğrafta ekleyebilirim.
Ürün bugün geldi. İnceleme fırsatımda oldu, malzemesi gayet iyi, süngerleride fena sayılmaz, biraz plastik kısımları sağlamlık hissi vermiyor :). Fiyatına göre gayet iyi bir alet tavsiye ederim, buyur fotoğraflarıda burda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme