simulasyonda oldugumuz dusuncesi hakkındaki yorumlarınız?

-
-
simülasyonda falan değiliz öyle olsa bir benliğimiz olmaz robot gibi olurduk. Neden sonuç ilişkiside olmazdı.
-
simulasyonda neden bir benligin olamasın ki
-
Kesinlikle öyle, hatta Türkiye'deki de Türk işi bilim dışı Firavun stili bir şarlatanlık...
Boş koltuk daha iyi yönetir ülkeyi deniliyorsa ve muhalif iseniz size yürünülüyorsa simülasyon yok diyemezsiniz...
Ancak anlaşılamayan bir şey var ki bu simülasyonun üstünde yerini almış üstün başka simülasyonlar ve doğa kanunları var, onların ışığı daha baskın geldiği için artık bu çağda olur mu öyle şey diyoruz birçok şeye...
Mesela şu anki ekonomik durum tam bir simülasyon ve "skandal". Kardeşim 14 seneden beri kamuda doktor; ister istemez hizmet ettiği Fetöcüler ve onların iplerini ellerinde tutan kendini gizleyen kesim bolluk içinde yaşarken eli yüzü düzgün bir yazlık almak istese parası yetmiyor ama hala "uyanmıyor" ve ben artık kıvranıyorum bu simülasyona 🤮🤮🤮
Ahlaksız namussuzlar öyle bir düzen kurmuşlar çarklarını öyle bir işletiyorlar öyle dümenler dönüyor ki, sakın Hataylı CHP'li isimleri adam yerine koymayın, Selin Sayek Böke'ymiş Can Atalay'mış sakın sakın, hepsinin gerçek yüzleri görünüyor şu an şelale yakında ülkeye daha da akacak gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 23 Temmuz 2024; 14:28:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Simülasyon değil ama, bazı insanları gözlemleyip, dinledikten sonra bir kısmının NPC olduğuna ikna oldum diyebilirim.
-
İnsanlık seviye ile alakalı kesinlikle simülasyondayiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni troll'lüyor musunuz?
Bu simülasyon sayesinde istediklerini yapıyorlar ama artık bir şeyler eskisi gibi değil, en azından "kabullenememe" refleksleri var yeni nesilin...
Simülasyonun temeli kandırmacadır, insanlık gururunu eze eze ve bundan zevk alarak birlikte yaşadığımız çok pis bir kesim var, sanırım bir şeyler ters gidiyor olmalı ki sesleri, parazitleri çok arttı...
Bu simülasyonda isterseniz doktor olun akıntılı kokuşmuş bir vajinayı ısıtmadan ve onlar kapı açmadan ancak karnınızı doyurursunuz. 14 seneden beri çalışıyor bir egosuna yakışan ev alamıyor ki şunu söylemeliyim söz dinleyip çok tasarruflu olmasına rağmen durum böyleNeler neler yazdım tekrar etmeyeceğim, bir de "ne oldum delisi" olup çıktı annemi babamı ve beni dumur ediyor bazen, artık gerçekleri bir bir ona aktarıyorum...
Yuh yani bu kadar olmaz, kendisinden çok aşağı eğitimleri olanlar neler yaptı bunları da anlatıyorum umarım mevzuya uyanır. Kendisini kullandırtmasına çok üzülüyorum, çok "paket program" bir mesleği ve çevresi var, üzerine kusulası 🤮🤮🤮
Bir gazlıyorlar, bir uçurup kaçırıyorlar bir bilseniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İmtihandasın. Allahü teala emir ve yasaklarını Peygamber Efendimiz "Aleyhisselam" aracılığıyla bildirdi. Kıyamete kadar geçerli ve değiştirilemez olan bu emir ve yasaklara uyanları cennete koyacağını, uymayanları da cehennemde yakacağını bildirdi. Bu insanlara cüz-i iarede vererek yaptıklarından ve tercihlerinden sorumlu kıldı. Böylece insan kendi hür iradesi ile dünyadaki imtihanda yaptığı amellerle kendisini cennete veya cehenneme götüren yolda ilerler...
-
Inanana saygım sonsuz ama ben inanmıyorum. Son 1 senedir aydınlanma yasadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yu tink yuğar sıpeşıl mıstıendırsın
yu leyt egen end yu get yor es kikt
yes sör
is det kıliğır inaf?
ebsuluğtli sör
sabah patronla aramda geçen muhabbet bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu teknik olarak zaten bir simülasyon. Yaşadığınızı düşündüğünüz her şey aslında tamamen kortekste (varsayımsal nesnel dünyanın bir elemanı olduğundan doğal olarak o da varsayımsal) gerçekleşiyor. Tüm duyu organlarından gelen veriler önce elektrik sinyallerine çevrildiği için, aslında kortekste yuvalanmış, deneyimleyen bir bilinç olarak biz nesnel dünyayla hiç gerçek bir ilişki kurmadık. Beynin çalışma prensibi gereği de kurmamız mümkün değil. dolayısıyla bu zaten bir simülasyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 24 Temmuz 2024; 0:58:25 > -
"Did you know that the first matrix?" Smith'in Morpheus'u sorgularkenki tiradı muhteşem be aga
Brian Ryoutube
This is a pieced-together segment of the Agent Smith interrogation in the movie The Matrix (1999). I do not own any rights to this movie for distribution or sale thereof.https://www.youtube.com/watch?v=JrBdYmStZJ4 -
Bu akşam tüm sistemi çözeceğiz seninle 🥹
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yüksek algıdan bakınca, aslında neden sonuç ilişkisi diye bir şey yok. Yani hiç bir şey başka bir şeyin sebebi değil.
Bkz: David R. Hawkins - Ben (kitap)
-
ilk film efsane yaa ignorance is bliss sahnesi falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastalıktan kurtulmak için doktor sebeptir, ilaçlar sebeptir. Hastalıktan kurtulmak isteyen, bu sebeplere yapışır. Allahü teala da dilerse şifa yaratır ve bu sebep veya sebepler aracılığıyla gönderir. Bu yüzden "doktor beni iyi etti, ilaç beni iyileştirdi" demek ahmaklık ve cahillik olmaktadır.
Susuzluktan kurtulmak isteyen sebebe yapışır ve suyu arar. Aç kalmamak için sebeplere yapışan karnını doyurur, mesela çalışır para kazanır veya yiyecek satın alıp pişirir. Sebeblere yapışmayan ise isterse inzivaya çekilip ibadet etsin, muradına kavuşamaz avucunu yalar...
-
Ben mevcut algıyla değil, 600 kalibrasyon üstü algıdan bakmayı kastedip, bundan bahseden kaynağı da altında verdim. Mevcut algıyla yorumlamaya ya da akıl yürütmye çalışmak faydasız. Çünkü akıl mantık da bir yere kadar.
-
1 milyar inanan bir araya toplanıp dua etse o ilacın verdiği faydanın katrilyonda birini dahi veremez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawasson -- 26 Temmuz 2024; 16:7:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X