Şimdi Ara

Şimşek çakması pcye zarar verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok şimşek çakıo arkadşlar pcyi patlatır dio babam olurmu cidden birşey ?

• Yıldırım elektrik kablolarının üstüne düşerse fazla akımdan dolayı pc'nin devrelerini bile eriyebilir.
  • Heran olabilir, bir defasından Modemin 4tane ethernet portu ve aynı şekilde bilgisayarın ethernet çıkışı yanmıştı. Derhal kapat gökgürültüsü ve şimşek kesilince açarsın. Şaka yapmıyorum.
  • Olmaz deme Olmaz Olmaz
  • Bazen BÜYÜKLERİN sözünü dinlemek gerekir.
  • Bişey olursa tüm elektriğe bağlı cihazlara olur.

Ayrıca genelde elektrikten çok telefon hattı sakata geliyor yıldırım düşünce, telefon hattına bağlı olan şeyler sakata gelebiliyor.
  • mesela modem yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Face id göze zarar verir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Optik zarar görürse ne oluyor?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam hatta 2 gün önce modemim yandı yıldırım düşmesinden
  • sigorta denilen bişey var telefon hattına önlem almışlardır
  • Türk'e birşey olmaz devam et.
  • Evet beyler şimşek çakıyor şu an sizce önlem alıyım mı?
  • olur tabi ki arkadaşlar
    trafoya şimşek çarpmasıyla 1milyon volt yüklenir, bunlar sizin aletlerinize gelir ve onları aşırı yükleyerek patlatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 7 Ağustos 2014; 16:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Heran olabilir, bir defasından Modemin 4tane ethernet portu ve aynı şekilde bilgisayarın ethernet çıkışı yanmıştı. Derhal kapat gökgürültüsü ve şimşek kesilince açarsın. Şaka yapmıyorum.

bana da oldu bi kere gök gürültüsü çok siddetli ve yakından duyulmuştu o gün modem bozuldu hatta cızırtılar gelmişti dışarıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 7 Ağustos 2014; 16:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Heran olabilir, bir defasından Modemin 4tane ethernet portu ve aynı şekilde bilgisayarın ethernet çıkışı yanmıştı. Derhal kapat gökgürültüsü ve şimşek kesilince açarsın. Şaka yapmıyorum.

bana da oldu bi kere gök gürültüsü çok siddetli ve yakından duyulmuştu o gün modem bozuldu hatta cızırtılar gelmişti dışarıdan

Hocam bayramını kutlamayı unutmuşum hayırlı bayramlar geçmiş olsun adres verirseniz ben kendi modemimi gönderebilirim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

Hocam bayramını kutlamayı unutmuşum hayırlı bayramlar geçmiş olsun adres verirseniz ben kendi modemimi gönderebilirim saygılar

Size de hayırlı bayramlar hocam.

Bahsettigim olay 2 sene önceydi. Düşünceli tavrınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

Size de hayırlı bayramlar hocam.

Bahsettigim olay 2 sene önceydi. Düşünceli tavrınız için teşekkür ederim.

önemli değil hocam.Bir ihtiyacınız olursa ben buralardayım.İyi forumlar

• bir apartmana yıldırım düşsün o binadaki bütün prize takılı elektronik eşyalar bozulur
  • 60000 de 1

• Birşey olmaz kardeş sadece devreler yanar
  • Binada topraklama düzgün değilse ve bilgisayarın güç kaynağında düşük/yüksek gerilim koruması yoksa sıkıntı çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.