Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

Arkadaslar bende yurt disi sim kilitli ip3gs var cok kasiliyor kamera basiyorum 10 saniye sonra geliyor sarji edge de bile yarim gun anca gidiyor hic kulanmasamda pat pat sarjim dusuyor. 4.1 en stabil olan version diyorlar. Nasil 4.3.3 ten 4.1 e dusure bilirim basebend koruyarak ultrasnow hala calisiyormu? Kapanip elimde kalmasindanda korkuyorum...

bende 4.1 e esir oldum..kasma, takılma gibi sorunlar konusunda haklı olabilirsin ama ben size tavsiye etmem çünkü 4.1 de hiçbir uygulamayı download edemiyorsun..bir daha düşünün derim..

Nasil yani storedeki programlar inmiyormu

%95 inmiyor. İnenlerde free olan dandik uygulamalar..eger apps. fazla kullaniyorsan sakib. 4.1 bulasma..sadece internette sorf yaparsin

facebook, whatsapp gibi uygulamalar ios 4.3 istiyor o yüzden kuramazsınız

• Çok faydalı bir konu
  • Arkadaşlar geveyde bir süre felan yok dimi ? bende fransadan alınma ip4 var gevey ile 8-9 aydır kullanıyorum bir arkadaş baktı ve 2 ay sonra gevey kapanıcak süresi dolmuş dedi ayrıca iphone yeni sürüm çıkarırsa sürüm gidicek komple kapanıcak telefon dedi aslı var mıdır bunun ?
  • arkadaşlar kolay gelsin. iphone4 swisscom sim kilitli.gevey ile 4.1 versiyon yuklu jealbreak li cydia yuklu stabıl şeklinde kullanıyor eşim cepini. tinyumbella basebandını korudugumda,4.1-4.2.1-4.2.b3 şeklinde kayıtları mevcut.ve bende bu prog.tinyumbella yardımıyla pc me aktardım. itunes tan yedeğimi aldım.
    redsnow ve-veya snowbreezdl gibi programlar ile hazır restore dosyalarını önce işliyorsun soora cepe çakıyorsun.en soora yanılmıyorsam jb ve cydia uctugu için tekrar jb ve cydia ve cydianın nın ultrasnow muydu nedir gibi eksik şeyleri yukluyorsun.
    şimdi soruma burdan devam edeyim.en son yani bu cok ozetle gectıgım yerlerden soora tinyumbella ile kaydını aldıgım basebandı çaktımmı olay bitiyormu.
    yoksa yukarda yazdıgım kaydı alınan elimdeki cepin en ust basebandı olan 4.2b3 un ustune cıkamammı???. facebook vs oyunlar için zorla indirdiğim( 6.1.0 (4 GSM): iPhone3,1_6.1_10B144_Restore.ipsw ) 900 mb yakın buyuklukteki dosyayı custom rom a cevırıp (veya onerdıgınız baska bır versıyon )(sanırım snowbreezdl ve redsnow bu programlar bu işe yarıyor.) atabılırmıyım?
    androidden tecrubelıyım rom işlerinde. nexus kullanıcısıyım. sim plus a ve - veya teknik servislere para bayılmadan eşimin iphone undan sıkılmadan kullanmasını nasıl saglarım. candy crash bıle oynayamıyor vesselam:)
    yardımlarınızı beklıyorum.

• Bitmis buralar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snowbreeze ifaith modu videosunu izleyip ve aynısını yaparsan restore edebilirsin. tiny ile bakıp 6.1.3 restore yaparsan daha iyi olur. Olmazsa 6.1 restore yapabilirsin.
  • arkadaşlar swisscom mu orenge mı oldugunu bilmediğim jb li, geveyli kullandığım cepi itunes uzerınden nasıl unlock yapabilirim. butun kodlar cepin iswiçre oldugunu gosterıyor.lakın fırmayı tespıt edemedım. gevey aparatını cıkarıp yalnız sım kartımı takılı olacak ıtunes a baglarken. yada hıc sım takmadanmı. tam olarak nasıl yapılıyor. jb lı olması ıtunes o ıslemı yapmasına engelmı. 6.1.3 guncellemesı var dıyor ıtunes. acaba rıske gırıp guncelle dıyıp jb sız hale getırıp mi denemek lazım. shsh olayları ıle custom olayları ile redsnow vs vs olayları ıle yukseltmeyı denedım versıyonu. (o host dosyasına işaret edılen malum hatayı aldım hep onu da bır turlu yonergelerı denememe ragmen becermedım.)
    ultra sim olayınıda arıyorum hep 4s e var 4 e yok. bi çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

snowbreeze ifaith modu videosunu izleyip ve aynısını yaparsan restore edebilirsin. tiny ile bakıp 6.1.3 restore yaparsan daha iyi olur. Olmazsa 6.1 restore yapabilirsin.

alıntı yapmayı unutmusum.alıntı yapıp yazdıgımı haberdar etmek ıstedım.
  • Cihazını geveysiz ve ultrasnow yüklemeden kullanabiliyorsan itunestan dfu moda alıp güncelleyebilirsin.
    Eğer yukarıdaki gibi değilse SB ile custom fw restore yapmalısın yoksa cihaz kilitlenebilir.

Ya da cihazını yasal unlock etmek istersen ilk mesajın üst kısmında verilen konuda araştırma yapman faydanadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avusturya cıkıslı kilitli i4 var elimde 4.3.3 versiyon yüklü gevey ile kullanıyorum 6.1.2 versiyonu yüklemek istesem buna sorun yasarmıyorum bu sistemde ? hangi secenegi kullanmam gerekir ? a secenek b secenek c secenek var hangisi ile yapmamız gerekiyor
  • Eğer shsh kaydın varsa ifaith mod ile 6.1.2 restore yapabilirsin.

•  ***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak***

shsh kaydinda 6.1.3 yoktu biyere bastim oda geldi benim sıkıntım 6.1.2 ye gecmek elimdeki telefonla gecebilirmiyim tamemen kilitlenip kalmasın ??
  • konumu kapatıldı? forum bilen kisileri greve mi girdi ??
  • quote:

Eğer shsh kaydın varsa ifaith mod ile 6.1.2 restore yapabilirsin.

Daha önce de belirttiğim gibi 6.1.2 shsh kaydın varsa restore yapabilirsin. Göründüğü kadarıyla yok dolayısıyla restore yapamazsın.

• Merhaba beyler, çok bilgi sahibi olmadığımdan bir soru soracağım, kendim araştırdım ancak bi yanıt bulamadım. Bende Iphone4 var bir adet, sim kilitli, modem fwsi ise 4.12.01. Cihaz jailbreakli 5.1.1'de . Bunu factory unlock dışında bir yolu var mıdır? Acil yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  •  ***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak***

sarerer 6.1.2 shsh kaydimi aldim ifaith yöntemi ile 6.1.2 ipsw olusturmaya calisiyorum ama olmuyor
  • İFaith o shsh kaydını geçerli görmüyor. İfaith ile alınmış shsh kaydı olursa problem çıkarmaz.

@valentine71
    Yasal unlock.

Herkese iyi bayramlar.

• quote:

İFaith o shsh kaydını geçerli görmüyor. İfaith ile alınmış shsh kaydı olursa problem çıkarmaz.

@valentine71
    Yasal unlock.

Herkese iyi bayramlar.

ifaith yöntemini aradım buldum ishshit ile aldigim 6.1.2 ifaith almiyor 6.1.3 shsh aliyor ama bildigim kadari ile 6.1.3 jealbreak yapilmiyor (yanlis da biliyor olabilirim) cydia üzerinde zaten yok 6.1.2 kaydimiz bu demek oluyor ki bu telefona 6.1.2 yükleyemeyecegiz ???

cümleten hayırlı bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykan15 -- 9 Ağustos 2013; 1:59:13 >
  • arkadaşlar selam bu işlerden fazla anlamadığımdan detaylı anlatırsanız sevinirim.
    iphone 4 ios 4.3.3.geveyli jailbreakli telefonumu jb li kalmak şartıyla en üst nereye ve nasıl yükseltebilirim.
    Telefon kapanmasından korkuyorum aman yanlış bir şey yapmayayım.

Saygılar
  • İlk mesajı dikkatli okumanı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.