Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarerer

Tek bar ile ilgili çok defa sorulmuştur. Aslında Google arama motorunda bu sorunun cevabı çokça verilmiştir.

maalesef baseband korunarak yapılan restorelerde bu sorun ortaya çıkmaktadır.
    Geveyli unlocklarda Ultrasn0w kurulduğunda tek bar olmuyordu ama pil çok çabuk bitiyordu. Şu an bu durum devam ediyor mu bilemiyorum.

İyi forumlar.

ultrasnowda calısmıor artık maelsef
  • ilk mesajdaki linkten ebay üzerinden unlock düşünebilirsin istersen.

iyi forumlar.
  • tek bar dıye o kadar paraa vermeye gerek yok sadece goruntu olarak cırkın baska bı sorun yaratmıyor ..cıkar bununda yazılımı yakında
  • Snowbrezeyle preserve baseband mode custom Fw hazirladim itunes'dan shift-restore yaptim telefom elmada kaldi
  • elime iphone 3gs geçti ios 6.1 vardı jb vardı simlock olduğunu bilmiyordum 6.1.2ye restore + update ettim ama aktivasyok ekranında kaldı ne yapabilirim?
  • Sn0wbreeze ile simple mod videosunu ve itunesla restore videosunu izleyip aynısını yap.

Kuvvetle muhtemel cihazın açıldığında şebeke gelmediğini göreceksin. Baseband yükseldiyse redsn0w iPad basebandı araştırması yapmanı öneririm.

Ultrasn0w desteklediği basebandlar ve videolu rehberler ilk mesajda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2.1 ve 03.10.01 olan iphone 4'ü baseband koruyarak 4.3 yükselticem..bulgaristandan almıştım ve GEVEY ile kullanıyorum şuan..bu yükseltme işlemlerini yaparken GEVEYli vodofone hattım takılı mı olucak yada hiç bir kart takılı olmadan da yapılabilir mi ??
  • Eğer shsh kaydın varsa restore yapabilirsin. ve yurt dışı sim kartın varsa takılı olsun.

• shsh kaydı bu gözküyor cydia da .. SHSH : 4.3.5-5.0.1-5.1-5.1.1-5.1-1r1-6.1.3 yurt dışı kartım yok geveyli vodofone var sadece ..
  • İyigunler unlock iphone 3gs kullaniciyim.Telefonu 6.1.3 yukselttim yanlislikla.Simdide tethered jeilbreak yaptim fakat 6.1.3 yukseltirken baseband yukselmis.Bende 4.1 donup baseband dusurmeyi dusunuyorum.Fakat 6.1.3 e cikarken gene baseband yukselticek diye tahmin ediyorum.Acaba baseband yukseltmesen basil 6.1.3 e gecebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unlock 3GS cihazın baseband ile ilgili problemi yoktur. Dolayısıyla istediğin sürümde kalabilirsiniz. Önceki sürümlere de SHSH kaydınla ifaith mod restore yapabilirsin.

• ios 6.1.3. de telefon kilitli kaldı, cihaz kayıp/çalıntı olarak göründüğünden kimseler açmıyor. Bu yöntem ile açma şansım var mı?
  • Sn. @sarerer,

4 yıldır unlock+JB 3GS kullanıyorum..T-mobile Makedonya..sürüm: 4.0.2, Firmware: 05.13.04.
    Güncelleme yapmak istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok..Bulunduğum yerdeki telefoncularda pek anlamıyorlar..güncelleme yapmasam bazı uygulamaları kullanamayacağım..
    öncelikle şunu sormak istiyorum..Bu telefonda sürüm güncellemesi yapılabiliyor mu? Riski nedir?
    ayrıca bu işi ücret karşılığı yapan tanıdığınız var mıdır? ya da tavsiye edeceğiniz birileri..?

şimdiden teşekkür ederim..
  • Cihazınız sim kilitli ise eğer shsh kaydınız varsa ifaith mod ile güvenle güncelleme yapabilirsiniz.
    Eğer sim kilitli değilse zaten direk güncelleme yapabilirsiniz.
    İlk mesajdaki videoları izleyip aynısını yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Cihazınız sim kilitli ise eğer shsh kaydınız varsa ifaith mod ile güvenle güncelleme yapabilirsiniz.
    Eğer sim kilitli değilse zaten direk güncelleme yapabilirsiniz.
    İlk mesajdaki videoları izleyip aynısını yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

yanlışlıkla cydia güncellemesi yapılırken telefon kitlendi..ne yapmak lazım hocam?
  • Home+power tuşuna 10 sn kadar basıldı tutun. Cihaz yeniden başlaması gerekir. Olmadı ilk mesajdaki gibi ifaith mod ile restore etmeyi deneyin.

• Arkadaslar bende yurt disi sim kilitli ip3gs var cok kasiliyor kamera basiyorum 10 saniye sonra geliyor sarji edge de bile yarim gun anca gidiyor hic kulanmasamda pat pat sarjim dusuyor. 4.1 en stabil olan version diyorlar. Nasil 4.3.3 ten 4.1 e dusure bilirim basebend koruyarak ultrasnow hala calisiyormu? Kapanip elimde kalmasindanda korkuyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

Arkadaslar bende yurt disi sim kilitli ip3gs var cok kasiliyor kamera basiyorum 10 saniye sonra geliyor sarji edge de bile yarim gun anca gidiyor hic kulanmasamda pat pat sarjim dusuyor. 4.1 en stabil olan version diyorlar. Nasil 4.3.3 ten 4.1 e dusure bilirim basebend koruyarak ultrasnow hala calisiyormu? Kapanip elimde kalmasindanda korkuyorum...

bende 4.1 e esir oldum..kasma, takılma gibi sorunlar konusunda haklı olabilirsin ama ben size tavsiye etmem çünkü 4.1 de hiçbir uygulamayı download edemiyorsun..bir daha düşünün derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

Arkadaslar bende yurt disi sim kilitli ip3gs var cok kasiliyor kamera basiyorum 10 saniye sonra geliyor sarji edge de bile yarim gun anca gidiyor hic kulanmasamda pat pat sarjim dusuyor. 4.1 en stabil olan version diyorlar. Nasil 4.3.3 ten 4.1 e dusure bilirim basebend koruyarak ultrasnow hala calisiyormu? Kapanip elimde kalmasindanda korkuyorum...

bende 4.1 e esir oldum..kasma, takılma gibi sorunlar konusunda haklı olabilirsin ama ben size tavsiye etmem çünkü 4.1 de hiçbir uygulamayı download edemiyorsun..bir daha düşünün derim..

Nasil yani storedeki programlar inmiyormu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

Nasil yani storedeki programlar inmiyormu

%95 inmiyor. İnenlerde free olan dandik uygulamalar..eger apps. fazla kullaniyorsan sakib. 4.1 bulasma..sadece internette sorf yaparsin

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.