Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fransadan hediye İphone4 telefon geldi fakat telefon simkilitli..Yarın kısmet olursa pasaport kaydını yapacagız..Bunun oncesınde veya sonrasında sanırım sım kılıdını açmam gerekecek..

Sürüm : 6.1.3
    Firmware: 04.12.05

İzleyeceğim yolları açıklayabılır mısınız? Detaylı bı açıklama yapabılırsenız cok sevınırım..Telefonu agırlastırmadan en verımlı sekılde hangi sorom ve firmware de kullanabılırım?

Teşekkürler
  • Yazılımsal unlock yapmalısın. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_59599359/mpage_1/key_at+unlock/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Yazılımsal unlock yapmalısın. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_59599359/mpage_1/key_at+unlock/tm.htm

Burada at&t den ve amerıkadan alınma cıhazlardan bahsedıyor..Benım telefonum ıe fransadan getırtme..Bu garantıden gelen ıkıncı telefon ve 1 yıldır kardesımde dogal olarak normalde SFR servıs saglayıcısının açması lazım ama bugun adamlar ıle kardesım konustu ve ılk garantıye yollanan telefonun ımeı numarasını ıstedıler..Garantıye yollana eskı telefonun ımeısını bulma sansımız var mı? yok ıse readsnow falan ıle unlock yapamıyor muyuz?

• Maalesef başka seçenek yok. Anlaşmalı olduğu operator tek şansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün yazılanları okudum herşeyi denedim fakat bir türlü restore işlemini tamamlayamadım kafayı yeme noktasına geldim lütfen yardım edin.
    iphone 4 ios 4.0.1(8A306) baseband 1.59.00 simkilitli bir telefonum var. ilk alındığında jb ve unlock yapmıştım şimdi basebandı koruyarak ios güncellemesi yapmak istiyorum shsh kayıtları cydia'da 4.1 4.2.1 4.2~b3 4.3 6.1.3 için var gözüküyor tinyumbrella ile baktığımda bunlara ilaveten 6.0.1 için de var gözüküyor ilk mesajdaki gibi custom ipsw oluşturdum simple mode ile sonrasında bir türlü restore edemiyorum 4.3 ve 6.0.1 için denedim hem itunes hem de redsn0w ile yapmaya çalıştım olmuyor olmuyor itunes'da 3194,1602,1601,1600 hatalarını görüyorum redsn0w'da başlıyor güzelce bir noktadan sonra hata veriyor exploit failed diyor veya couldn't restore recovery modda olması gerekirken dfu moddaymış filan hatalarını veriyor ne yapmam gerekiyor bilemiyorum farklı bilgisayarlarda denedim yok olmuyor bir türlü
    yardımlarınızı bekliyorum acilen..!!

• ifaith mod ile 4.2.1 restore edebilirsin. Dfu moda aldığına emin olmalısın.

• uzun uğraşlar sonucu ifaith ile ios 4.3 custom fw hazırlayıp restore yapabildim itunes'dan
    şimdi açıldı fakat aktivasyon istiyor onu nasıl halledecem? yardım lütfen..
  • Bir kere restore olmasıyla kapılar açıldı sanırım ikinci hatta üçüncü restore işlemimi gerçekleştirdim şu an ios 6.1.3 ve 1.59.00 baseband oldu her nekadar tethered jb olsa da.. idare edecez bir müddet. fakat unlock yapamadım tek ve en büyük sorun o gibi gözüküyor. bu konuda ne yapabilirim fikri olan varsa lütfen benimle paylaşsın.. şimdiden herkese teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memindefne

Bir kere restore olmasıyla kapılar açıldı sanırım ikinci hatta üçüncü restore işlemimi gerçekleştirdim şu an ios 6.1.3 ve 1.59.00 baseband oldu her nekadar tethered jb olsa da.. idare edecez bir müddet. fakat unlock yapamadım tek ve en büyük sorun o gibi gözüküyor. bu konuda ne yapabilirim fikri olan varsa lütfen benimle paylaşsın.. şimdiden herkese teşekkür ederim...

Eski versiyona dusurup unlock yapsana ultrasn0w la shsh kayitlarinda var hazir

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: memindefne

Bir kere restore olmasıyla kapılar açıldı sanırım ikinci hatta üçüncü restore işlemimi gerçekleştirdim şu an ios 6.1.3 ve 1.59.00 baseband oldu her nekadar tethered jb olsa da.. idare edecez bir müddet. fakat unlock yapamadım tek ve en büyük sorun o gibi gözüküyor. bu konuda ne yapabilirim fikri olan varsa lütfen benimle paylaşsın.. şimdiden herkese teşekkür ederim...

Eski versiyona dusurup unlock yapsana ultrasn0w la shsh kayitlarinda var hazir

ultrasnow la en son hangi ios versiyonunda unlock yapılabiliyor 4.3 uygunmu mesela?
  • Versiyon onemli degil onemli olan modem firmware yani basrband onemli enson hangi baseband unlock oluyor arastir google dan emin degilim su an

• şimdi de ios 6.1.3 den 4.3 e downgrade yapamıyorum 3194 veya 1600 hatalarını veriyor yaa sabır!!! neden böyle oluyor anlayamıyorum
  • almadığım hata denemediğim yöntem kalmadı anlayanlar lütfen yardımcı olsun downgrade yaparken ne değişiyor? ios 4.0.1'den 4.3'e sonra da 6.1.3'e upgrade yaptım uzun uğraşlar sonunda ancak unlock bulamadığım için şimdi tekrar 4.3'e downgrade yapacam tabiki şu lanet itunes hatalarından kurtulabilirsem 3194 1600 1604 1646 2005 bilmiyorum daha başka ne kodlar çıkacak karşıma ya sabır çekmekten bunaldım artık...
  • sorun downgrade yapmakta sanırım şu an tekrar 6.1.3 için restore yapıyorum ve hiçbir hata vermeden devam ediyor.
    downgrade konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
  • arkadaşlar iphone 4 ios 6.1.3'ten 4.3'e downgrade yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz baseband 1.59.00 ve baseband koruyarak yapmam lazım
  • ifaith mod ile restore etmelisin. İreb vb. Jb araçları ile dfu moda aldığından emin ol. DFU mod nedeniyle bu hataları alıyor olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 11 Eylül 2013; 20:26:49 >
  • Merhaba;

Öncelikle Cydia dan baktığımda sadece 4.3.3 ün shsh kaydı var.
    Buna rağmen simple mode da 6.1.2. için denediğimde 3194 hatası alıyorum, onu düzelttim sonra 3014 aldım onu düzeltemedim artık shift restore yapınca direk serverlara bağlanılamadı diyor.

Sorum ise ben bu işlemi boş yere mi deniyorum. İmkansız mı?
    Eğer imkansız da 6.1.3 ü tethered olarak jb versiyonu var mı, custom fw yapmak lazım mı yoksa direk update mi edeyim, varsa custom fw yaptıktan sonra her defasında ne kadarlık bir işlem var jb için ve bu işlemler nelerdir bana yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie1907 -- 17 Eylül 2013; 23:59:44 >
  • Merhaba arkadaşlar benim yurtdışından gelen iphone 3gs var (modem firmware 06.15.00) 4.1 de takılı kaldım sanırım versiyonda yükseltemiyormuşuz. Aslında yükseliyor ama daha sonra şebeke çekmiyor.Kafayı yiyecem hiç bir şey yapamıyorum.Lütfen bana yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem-51 -- 11 Ekim 2013; 0:51:15 >
  • 5.1.1 li stock iPhone 4 üme Simple Mod yaptım.En son DFU mod'a felan aldım başarılı dedi.Şuan telefon açılmıyor güç butonuna bastığımda ya da hem güç hem home butonuna bastığımda açılmıyor.Nasıl açabilirim telefonu.

Edit:Şuan açabildim cihazı ama hiçbir değişiklik yok.Acaba sadece JB olmadan shsh kaydı mı aldım.Simple modu oygulamıştım.Şuan da Cydia logosu yok.Ne yapmam gerekiyor JB için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurkAdam07 -- 6 Mart 2014; 17:22:28 >
  • İfaith programı ile shsh kaydı alıp deneyebilirsin. Maalesef artık elimde i4 olmadığı için kendim deneyemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.