Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarerer

Maalesef ikinci cihazın basebandı(modem firmware) yukselmiş. Dolayısıyla ipad basebandı ve downgrade konuları googleden aramanı oneririm.
    Daha sonra ultrasn0w ile unlock edebilirsin.

Hocam bu baseband de şebeke çekmiyor mu hangi baseband'i yüklemem gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak***
  • Hocam 06.15.00 da var listede ama o baseband de de şebeke yoktu. Bunlardan birine nasıl geçebilirim ?

• İyi geceler arkadaslar babamin iPhone 4 u var 4.3.3 de aldigindan beri hic guncellemedi geveyle kullaniyor. Şimdi babamın telefonunu baseband koruyarak güncellersem 6.1 de calisirmi gevey ?

Yardimlarinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceCold -- 13 Şubat 2013; 0:24:01 >
  • Yardım lütfen...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71615635&p=1#71641462

• ilk mesajda yardım var.
  • Okuduğum bir kaynakta shsh kaydının sürüm yükseltirken değil, eski sürümlere geri dönerken önemli olduğu yazıyordu. bu durumda, benim iOS 4 'ten 5'e geçmemde bir sorun teşkil etmemesi de gerekmez mi?

daha önce (2-3 sene oluyor) unlock işlemi yaptığımda PC'ye save ettiğim shsh kayıtları şöyle imiş (tinyumbrella'dan baktım):
    iphone 3GS 4.2.1
    iphone 3GS 4.2.b3

Lütfen bu shsh kavramıyla ilgili detaylı bilgisi olan biri cevaplayabilir mi?
    snowbreeze ile custom fw yaparak, telefonumu jailbreak'li ÜST sürüme yükseltmemin önünde bir engel var mı? yükselttikten sonra yine unlock yapabilir miyim?
  • Arkadaslar lütfen yardım Avusturya'dan alınma iPad 3gs im var pasaport kayıtlı jailbreakli olup olmadıgını bilmiyorum bügün ayarları sıfırladıgımda ekranda elma kaldı ne yapmam lazım bu konularda pek bir bilgim yok ilk sayfadaki seyleri mi yapayım itunesa bağladığımda kurtarma ve güncelleme secenegı çıkıyor 6.1 güncelleme ıstıyor dırek kabul etsem düzelır mı yoksa ilk sayfadaki seyleri mi yapmam lazim lütfen yardımım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin cihaz iPhone 3GS mi , iPad 3 mü karar ver ama
  • Telefoncuların yaptığı kayıt gevey mi oluyor?
    Gevey olması bu işlemde sorun teşkil eder mi? Gönül rahatlığıyla 4.3.3 AT&T JB'li 3gs'i 6.1'e upgrade edip,restore yapıp üstüne de JB'yi koruyabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratefendi

Okuduğum bir kaynakta shsh kaydının sürüm yükseltirken değil, eski sürümlere geri dönerken önemli olduğu yazıyordu. bu durumda, benim iOS 4 'ten 5'e geçmemde bir sorun teşkil etmemesi de gerekmez mi?

daha önce (2-3 sene oluyor) unlock işlemi yaptığımda PC'ye save ettiğim shsh kayıtları şöyle imiş (tinyumbrella'dan baktım):
    iphone 3GS 4.2.1
    iphone 3GS 4.2.b3

Lütfen bu shsh kavramıyla ilgili detaylı bilgisi olan biri cevaplayabilir mi?
    snowbreeze ile custom fw yaparak, telefonumu jailbreak'li ÜST sürüme yükseltmemin önünde bir engel var mı? yükselttikten sonra yine unlock yapabilir miyim?

KISACA SHSH NEDİR?
    SHSH kaydı geri yükleme(restore) için geçiş biletidir. Apple firması en son sürüm en iyi sürümdür politikası güder.
    Dolayısıyla eski iOS sürümlerine geri yükleme sırasında hata vererek geri yüklemeye izin vermez.

SHSH kaydı ara sürümlere geçerken mutlaka olmalıdır.

Kullandığınız iOS sürümün shsh kaydını alabilirsiniz. En son sürümün (şu an için 6.1) shsh kaydını da alabilirsiniz.

Ama zamanında almadığınız geçmiş dönemlerin shsh kaydı için artık çok geç.

1. ilk mesajdaki gibi simple modda 6.1 cFW oluşturun.

2. Daha sonra ilk mesajdaki gibi itunesla restore videosundaki gibi restore edin.

cydia'dan ultrasn0w yükleyerek unlock edip cihazınızı kullanabilirsiniz.

@AggressiveGamer

aynı şey sizin durumunuz için de geçerli.

1. ilk mesajdaki gibi simple modda 6.1 cFW oluşturun.

2. Daha sonra ilk mesajdaki gibi itunesla restore videosundaki gibi restore edin.

cydia'dan ultrasn0w yükleyerek unlock edip cihazınızı kullanabilirsiniz.

ilk mesajı dikkatle okur ve izlerseniz sizde aynısını yapabilirsiniz

• iphone 4, ios 5.1.1. ,bb 04.12.02 ye sahibim. baseband downgrade mümkünmüdür? Veya gevey ile kullanabilirmiyim ?varmıdır gevey? Yardım beklemekteyim efenim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

iphone 4, ios 5.1.1. ,bb 04.12.02 ye sahibim. baseband downgrade mümkünmüdür? Veya gevey ile kullanabilirmiyim ?varmıdır gevey? Yardım beklemekteyim efenim...

kardeş gevey kullanamazsın sadece operatörden açtırabilirsin
  • quote:

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak***

Bu listedeki uyumlu basebandlerden birine nasıl geçebilirim ? Üzerinde şu an 05.16.08 yüklü ultrasn0w ile şebeke gelmiyor.

• Cihazın 3GS sanırım. İpad basebandı ve downgrade diye Google veya Youtube'da aratırsan video ve rehberler karşına çıkabilir.

• quote:

Cihazın 3GS sanırım. İpad basebandı ve downgrade diye Google veya Youtube'da aratırsan video ve rehberler karşına çıkabilir.

İOS 6 da iPad baseband yükleniyor mu hocam redsn0w desteklemiyor hala. iOS 4.1'e çekip öyle mi halletmeliyim.

• iphone 4 6.1 kullanıyorum bu tek bar sınyal olayını cozmemız mumkunmu
  • ölmüş bu baslık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonLighteR

iphone 4 6.1 kullanıyorum bu tek bar sınyal olayını cozmemız mumkunmu

Benim 3GS de çok kötü çekiyo aynı şekilde arkadaşınki de. Bazen servis gidiyo , aranıyor yazıyo filan.
  • Tek bar ile ilgili çok defa sorulmuştur. Aslında Google arama motorunda bu sorunun cevabı çokça verilmiştir.

maalesef baseband korunarak yapılan restorelerde bu sorun ortaya çıkmaktadır.
    Geveyli unlocklarda Ultrasn0w kurulduğunda tek bar olmuyordu ama pil çok çabuk bitiyordu. Şu an bu durum devam ediyor mu bilemiyorum.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.