Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, iphone 4, 4.2.1 kullanıyorum snowbreze ile 5.1.1 e restore yapmak istedim ama shsh kayıtlarında sadece6.0.1 kaydım varmış, ilk çıkan geveylerden kullanıyorum bu durumda 6.0.1 güncelleme imkanım olurmu fikr olan arkadaşlar varmı?
  • http://xiphone.org/how-to-downgrade-iphone-4-ios-6-baseband-4-12-02-to-01-59-00/#_

iphone 4 kullanıyorum Yukardaki gibi bb yi 04.12 den aşağı çekebilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Ya 4.2.1 ya 6.0.1. Tabii cihazin sim kilitliyse basebandini yukseltmemelisin. Yoksa telefon ozelligi kaybolur.

@sarerer Benim cihazım 4.0.2 ve 01.59.00. Cihaz simlocklı idi. Limera ile jailbreak ve zamanında sim unlock yapmıştım.

Bunu en güncel ve sorunsuz calısan hangi versiyon ise ona yükseltmek istiyorum.

Burada sırayla yazacak olursam cok kısa vaktiniz olursa sadece fikrinizi yazabilirseniz sevinirim.

1) gerekli tüm yazılımlar Redsnow,absinthe ve snowbreeze indirdim.

2) Snow breeze ile istemiş olduğum yazılım versiyonunu (5.0.1) pc'ye indirdim. ( daha makül ve cihazın donanımsal olarak zorlanmayacağı bir versiyon varsa onu da tercih edebilirim)

3)Ben üst versyiona geçmek istediğim için SHSH kaydı ile bir ilgim olmadığını düşünüyorum.

4)snowbreezeden indirdiğimiz IPSW yi seçiyoruz

5)baseband preservation mode seciyoruz??

6)Oluşturduğumuz cfw masaüstünde

7)İtunes son versiyonu üzerinden bunu restore ediyoruz.

8) Daha sonrasında da absinthe ile jailbreak ve

9) Redsnow ile unlock yapıyoruz.

Teşekkürler

• snowbreeze ifaith mod ile cfw olustur.
    Sb ile dfu moda al.
    İtunesla restore et.

Ara surume gectigin icin SHSH kaydi sart.

• quote:

snowbreeze ifaith mod ile cfw olustur.
    Sb ile dfu moda al.
    İtunesla restore et.

Ara surume gectigin icin SHSH kaydi sart.

4.1 için shsh kaydım mevcut fakat 5.1.1 için shsh kaydı nasıl alabilirim yada geçtikten sonra mı almam gerekiyor?
  • Untethered jb ile geçebileceğin sürüm o halde maalesef sadece 4.1 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Untethered jb ile geçebileceğin sürüm o halde maalesef sadece 4.1 olabilir.

cydiada blob versiyon olarak tamamı gözüküyor ama sanırım bu versiyonlar yürürlükte iken bu kaydı almam gerekiyordu yanılıyormuyum? şu an sadece 6.0.1 in shsh kaydını alabildiğim için bu versyionun untethered versiyonunun cıkmasını beklemek dışında yapabileceğim pek bir şey yok sanırım.
  • Eğer cydiada görünüyorsa tinyumbrella ile bloblarini alabilirsin. Ve daha sonra cFW.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu 6.1 için güncellendi.
  • 4s için 6.0.1 kurulu bende, 6.1'e güncelleme yapamaz mıyım böyle baseband koruyarak?
  • İphone 4 cihazımı 5.1.1 bb 1.59.00 dan Baseband koruyarak 6.1 e gecırdım ultrasnow ve fixeri kurduğum halde şebeke tek diş gelip gidiyor ne yapmam gerekli

• Arkadaşlar elimde 2 adet 3GS var ABD'den alınmış ATT ile kontratlı kontratı bitmiş factory unlock edilmiş. iOS 5.1.1 ile aldım iOS 6.1'e güncelleyince iPhone etkinleştirilemedi ekranında kalıyor. Baseband düşürmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim.
  • Beyler 4 16 kilitli 6.1 sorunsuz gecirdim full cekiyor artı "sarerer " üstat emegine saglık bende 2.8 cıktıgında konu acmısımda senın konun detaylı zaten isin uzmanısın 3gs ten bu yana tanıyorum senı ÜSTAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Beyler 4 16 kilitli 6.1 sorunsuz gecirdim full cekiyor artı "sarerer " üstat emegine saglık bende 2.8 cıktıgında konu acmısımda senın konun detaylı zaten isin uzmanısın 3gs ten bu yana tanıyorum senı ÜSTAT

hocam işlemleri nasıl yaptınız bende de 4 var 1.59.00 modemli şebeke sıkıntısı çekiyorum gelip gidiyor tek diş çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

Beyler 4 16 kilitli 6.1 sorunsuz gecirdim full cekiyor artı "sarerer " üstat emegine saglık bende 2.8 cıktıgında konu acmısımda senın konun detaylı zaten isin uzmanısın 3gs ten bu yana tanıyorum senı ÜSTAT

hocam işlemleri nasıl yaptınız bende de 4 var 1.59.00 modemli şebeke sıkıntısı çekiyorum gelip gidiyor tek diş çekiyor

Hocam ben geveyle kullanıyorum sorunsuz sizin sorununuz baseband eski kaldığı için

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben geveyle kullanıyorum sorunsuz sizin sorununuz baseband eski kaldığı için

Yazılımsal unlock yapmak amacım bır çözüm bulamadım

• quote:

quote:

quote:

04.12.01 basebandli-simkilitli cihazı update etsem, geveyle veya herhangi bir şekilde kullanabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

quote:

quote:

04.12.01 basebandli-simkilitli cihazı update etsem, geveyle veya herhangi bir şekilde kullanabilir miyim ?

O basebanda bildigim kadarı ile geveyde yok hocam yanı yazılımsalda olmaz tek care kilidi kırdırman

• 2,5 senedir iphone 4 kullanıyorum. bilindigi üzere cekme de sorunu var. 3g acıkken daha da sorun oluyor. bazı arkadaslar full cekiyor demişler. ayrıca bu az cekme olayı basebanddan filan demişler. telefonumu att ile online goruserek actırdım ama acıldı mı hala unlocku kaldırıp bakmadım. basebandın 1.59.00 olması sorun mu? telefonumu az çekme sorununu nasıl çözebilirim. gevey nasıl yapılır, hiiç bilmiyorum. simkilit kalmışsa bile çekmesi hala sorun olursa gevey ile çözebilirmiyim? teşekkürler
  • arkadaşlar şu hatayı aldım

jailbreak the attached device is not activated hatası alıyorum arkadaşlar telefonum aktive edilmiş bir telefon değil. jailbreak ile ipod şeklinde kullanamıyorum

cihazım sim kilitli.. ipod olarak kullnamak istiyorum sim free fiyatı düşüne kadar

jailbreak yapayim dedim üstteki hatayı aldım.

sim takılı şifre yok ...
    yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.