Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: absorve

Arkadaşlar hiç simlocku kırılmamış iphone 4,(sürümü 5.1.1, basebandi 04.12.01) bu yöntem ile unlock yapılır mı?

Maalesef bu baseband icin factory unlock'tan başka çareniz yok. Forumda konusu vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

hocam iphone 4 version 4.0.2 olan cihazimi 5.1.1 e yukseltmek icin ne yapmam gerekiyor. bu sniwbreeze isimi gorurmu

5.1.1 Shsh kaydin yoksa gecemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sararer ilk sayfadaki islemlerle baseband koruyarak iOS 6'ya gecebilirmiyiz??

iPhone 3GS

Edit: mümkün sanırım
    http://www.ijailbreak.com/how-to/update-ios-6-preserve-iphone-baseband-windows/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Kasım 2012; 22:45:17 >
  • 4.3.3'ten 5.0.1 veya 5.1.1'e geçerken 4.3.3'teki uygulamalar silinecek mi? bi de hangi sürüm daha iyi? 5.0.1 mi 5.1.1 mi?
  • 5.1.1 iyidir.
    Eğer AppStore dışındaki yerlerden yüklemeler varsa cihazında appsync kurulu oldugundan emin ol.
    Restoreden önce itunestan satın alınanları aktar yap. Ve yedekle.

• 4.2.1'den 5.1.1'e nasıl yükseltebilirim iphone 4 ü =? 4.2.1 shsh kaydı var 5.1.1 yok malesef
  • SHSH yok YÜKSELTME maalesef yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

SHSH yok YÜKSELTME maalesef yok.

6.0.1 mecburuz yani ?

• Ya 4.2.1 ya 6.0.1. Tabii cihazin sim kilitliyse basebandini yukseltmemelisin. Yoksa telefon ozelligi kaybolur.

• S.a Kardeşlerim benim bir iphone 4sim var 64 gb var Telelfonu ios 6 ya yükseltirken etkinleştirme ekranında kaldı Telelfon iphone 4s 64 gb geveyli
  • Arkadaşlar eminin çokca yazılmıştır ama ben net bişeye ulaşamadım. geçengün 2.el iphone 3gs aldım heves edip ..tabii bilmediğimiz alet itunes kurdum hesap filan oluşturdum.
    sonrasında cihazınız için yeni bir sürüm mevcut yükleyip güncellemek istermisiniz sorusu çıktı veee bende bunu yaptım . önceden 4,1 sürümü yüklüydü güya 6.0.1 i yükleyeceğim :)
    neyse yükledi itunes simkart hatası vermeye başladı telefonda etkinleştirilemedi .... şimdi tinyumbrella kurdum araştırıp baktım benim baseband 06.15.00 görünüyor versiyonda 6.0.1
    bu telefonu bu baseband da veya versiyonda çalıştırmak mümkünmü yoksa çalışır bi versiyona geri getirebilirlermi acaba; ben yapabilirmiyim ,telefoncular yapabilirmi
  • Redsn0w ile baseband downgrade mumkun. Yalnız dikkat et her cihaz uygun değil. Sonra cihazın brick olabilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=_fIozMu5a5Y&feature=youtube_gdata_player

• 3gs ipad basebandli cihazı unlock yaptırdım ancak restore ettikten sonra(normal 6.0.1 yada başka versiyon) yinede etkinleştirme olmuyor.mecbur ipad baseband ile çalışıyor.bunun bi çözümü var mıdır?

• i phonu dfu moda alıp orjinal 4.1 ipsw dosyasını itunes üzerinden yükledim. sonra redsn0w u açıp bu yüklediğim dosyayı tanıtıp . ardından jailbreak a tıkladım seçeneklerden cydia ve ipad baseband ı seçtim devamedip yönergeleri uyguladım .telefon hat hariç geri geldi sonra telefonun içindeki cydia dan ultrasn0w yükledim sim kilidi kalktı...şuan çalışıyor paşalar gibi ama verdiyon 4.1 baseband ise hala 06.15.00 durumunda.
  • ilk defa iphone ile bu kadar haşır neşir olan birisi olarak benim için zor oldu netten araştıra araştıra bu kadar oldu...artık tırsıyorum versiyon filan yükseltme denemem sanırım bi daha :)
  • arkadaşlar merhaba

at&t abd alım simlock 3gs 06.15.00 newbootrom cihazım war jailbreakli şuan 4.1 sürümünde ve yükseltmek istiyorum cydia da shsh kaydı olarak 4.1-4.2.1-4.3.3-6.0.1 görünüyor sadece. ifaith yada sn0wbreeze kullanarak war olmayan 5.1.1 shsh yaratılamaz mı yada üst sürümden shsh kaydı yaratma şansımız yok mu ? ben bu cihazı sadece 4.3.3 le mi kullanbilicem acaba yardımcı olursanız sewinirim uzun süredir araştırıyorum falan shsh büyük sıkıntı görünüyo. şimdiden teşekkürler
  • takip
  • Shsh kaydinin olmadigi surume gecemezsin maalesef.
    6.0.1 icin tethered jb var su an icin. Untethered jb cikana kadar beklemeni oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Shsh kaydinin olmadigi surume gecemezsin maalesef.
    6.0.1 icin tethered jb var su an icin. Untethered jb cikana kadar beklemeni oneririm.

peki hocam custom firmware ın shsh kaydıyla ilgisi nedir yani sn0wbreeze ile cfw yaratma olaylarında üst sürümden shsh kaydı olmadan da cfw alamıyor muyuz ? bu konularla ilgili baya araştırma yaptım fakat tam anlamıyla bi cewap bulamadım bilgisizliğimi mazur görün
  • CFW oluşturabilirsin ama restore yapamazsın. Bunu söyle düşünebilirsiniz. Maca gideceksin, herseyini hazırladın; ama maca giriş biletin yoksa kapıdan seni geçirmezler. SHSH kaydı kısaca senin geçiş biletin.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.