Şimdi Ara

Simetri hastalığım var deli olacağım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten çok sinir bozucu bir şey bazen delirecek noktaya geliyorum. Bazen dakikalarca - yarım saat falan bir şeyi düzeltmek için uğraşıyorum. En çok da kendi bilgisayar masam ve kasasıydı,hoparlördü , monitördü falan derken bunlarla uğraşıyorum. Son günlerde iyice ortaya çıktı yineLütfen dalga geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 7 Ekim 2010; 20:50:42 >

• eskiden ben de boyleydim anormal kötü durumdaydım bilgisayarda bile mesela Türk dil kurallarına uygun yazıyodum, dosyaları hep büyük harfle başlayıp gerisini küçük harfle devam ettirerek açıyodum. halıların simetrisine dikkat ediyodum, her şey düz dursun istiyodum anormal kötü durumdaydım şimdi ilk örnekle şu anki durumdan da anlayacagın üzere buyuk olcude gecti. çok asiri kötü olmadıgı surece pek takılmıyorum mesela YUASYDFSFDSBIsAAUADGSAJBASuaUHgaAFAdasfkdaA mEsElA.. Eskiden bunu yazamazdım çok gözüme batardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul H. Landers

eskiden ben de boyleydim anormal kötü durumdaydım bilgisayarda bile mesela Türk dil kurallarına uygun yazıyodum, dosyaları hep büyük harfle başlayıp gerisini küçük harfle devam ettirerek açıyodum. halıların simetrisine dikkat ediyodum, her şey düz dursun istiyodum anormal kötü durumdaydım şimdi ilk örnekle şu anki durumdan da anlayacagın üzere buyuk olcude gecti. çok asiri kötü olmadıgı surece pek takılmıyorum mesela YUASYDFSFDSBIsAAUADGSAJBASuaUHgaAFAdasfkdaA mEsElA.. Eskiden bunu yazamazdım çok gözüme batardı

evet msn'de bile yazı yazarken kısaltmadan yazıyorum. off çok kötü bir şey bence bu.

• allah büyük dert vermesin
  • bizim arkadaşta da vardı kolum defterine çarpsa hemen süzeltirdi sırasında kalemin silginin bir yeri vardı

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

gerçekten çok sinir bozucu bir şey bazen delirecek noktaya geliyorum. Bazen dakikalarca - yarım saat falan bir şeyi düzeltmek için uğraşıyorum. En çok da kendi bilgisayar masam ve kasasıydı,hoparlölrdü , monitördü falan derken bunlarla uğraşıyorum. Son günlerde iyice ortaya çıktı yineLütfen dalga geçmeyin.

k nka
    a
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.