Şimdi Ara

Şimdi Axess’li olmanın tam zamanı! Eylül 2019. Yeni kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
6.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şimdi Axess’li olmanın tam zamanı!

31 Aralık’a kadar Axess kredi kartı sahibi olanlar, her ay market, restoran, giyim ve elektronik sektörlerinden yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerinizden %10 indirim; ayda 50 TL, 31 Mayıs 2020’ye kadar toplamda 250 TL’ye varan indirim kazanıyor.

Kampanya detayları:

Kampanya 19 Eylül-31 Aralık 2019 yılı içinde yeni Axess ve Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz için geçerlidir.
    15 Eylül 2019 tarihi öncesi açık Axess veya Wings kredi kartı olan veya 15 Eylül 2019’dan sonra bu kartını iptal ettirmiş müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya Free, Axess Öğrenci, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dahil değildir.
    Tüm Akbank Şubeleri, Akbank ATM’leri, 444 25 25 Akbank Telefon Bankacılığı, axess.com.tr, akbank.com, Akbank Mobil ve İnternet, ATM, SMS ve diğer kredi kartı başvuru kanallarından yapılan Axess veya Wings kredi kartı başvuruları kampanyaya dahildir.
    Axess veya Wings kart alan müşterimizin, bu kartına bağlı ek kartıyla yapacağı işlemlerden de kazanım sağlanacaktır.
    Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.
    Kampanya sadece market, restoran, giyim ve elektronik sektörlerinden yapılacak işlemlerde geçerlidir.
    Kampanya kapsamında, market, restoran, giyim ve elektronik sektörlerinde her ay 150 TL ve üzeri alışverişlerden %10 indirim, ayda en fazla 50 TL, 31 Mayıs 2020 tarihine kadar en fazla 250 TL indirim kazanılabilir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için; kredi kartı başvurusu onaylanan Axess veya Wings müşterilerinin 31 Aralık 2019’a kadar ilk harcamadan önce, ILK yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kazanılan indirimler, 5 gün içinde karta yansıtılacaktır.
    Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
    Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim geri iade alınacaktır.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 21 Eylül 2019; 8:8:35 >

• Bilgi için teşekkürler.. Ben Başvurdum. Kart Basılmış Bu hafta içi teslim alırım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akaryakıt çıkmış, chip yerine indirim gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

akaryakıt çıkmış, chip yerine indirim gelmiş.
    Kampanya sadece market ve akaryakıt sektörlerinden yapılacak işlemlerde geçerlidir.

Açıklamalarda da bu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

akaryakıt çıkmış, chip yerine indirim gelmiş.
    En önemlisi de: Kazanç 500'den 250'ye düşmüş
  • başvurduk red edildi 5850 garanti kartımı geçen hafta kapatmıştım oysa
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulama üzerinden Başvurun. Bana da üst üste Red vermişti. En son Aylık maaşı yüksek girdim.
    8.400 TL Limitli başvurum onaylandı.. Bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirim olayı daha güzel ama keşke önceki kampanyadaki rakamlar geçerli olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Mobil uygulama üzerinden Başvurun. Bana da üst üste Red vermişti. En son Aylık maaşı yüksek girdim.
    8.400 TL Limitli başvurum onaylandı.. Bilginize.
    Evt mobilden basvrdum hocam kendileri bugun sabah aradı nereye gelsin adres vs sordu aylık gelir sordu 20 bin dedim cep no mail vs aldı 10 dk sonra e mail geldi
    red oldu diye bir dahamı başvurayım hatta cuma günü sırf axess almak ıcın gidip akbanktan hesap bile açtırdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 16 Eylül 2019; 11:52:13 >
  • Chip yeribe indirim 500 chipden 250 indirim abooo

• Link çalışmıyor, birde aidat ne kadar acaba? İyi forumlar

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Arama falan yok ya.Siz Daha önce Akbank direkt kullandınız mı? Yani Neo kartınız var mı?
    Ben epeydir Akbank kullanırım. Mobil uygulamadan başvurdum. Yaklaşık 30 dk sonra Onay mesajı geldi. Hatta Referans numarası ile Şubeden dahi alabiliyorsun (Hazırda kart varsa) yoksa Eve yada istediğin şubeye geliyor..
    Siz biraz bekleyin.. Yukarda yazdıklarım yoksa sizde almanız zor.. Banka sizi iyi tanımıyor demektir..

• Tahir26 kullanıcısına yanıt
    134.50 tl Klasik
    150 tl Gold
    169 tl Platinum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arama falan yok ya.Siz Daha önce Akbank direkt kullandınız mı? Yani Neo kartınız var mı?
    Ben epeydir Akbank kullanırım. Mobil uygulamadan başvurdum. Yaklaşık 30 dk sonra Onay mesajı geldi. Hatta Referans numarası ile Şubeden dahi alabiliyorsun (Hazırda kart varsa) yoksa Eve yada istediğin şubeye geliyor..
    Siz biraz bekleyin.. Yukarda yazdıklarım yoksa sizde almanız zor.. Banka sizi iyi tanımıyor demektir..
    Evet neo kartı cuma günü aldım hocam şubeden o zaman beklemeye devam yeni oldugum için olabilir :) 10 sene onceden yıne akbank hesabım vardı kendılıgnden kapanmıstı tekrar actırdımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 16 Eylül 2019; 12:14:29 >
  • Zaten kart aidati neredeyse 250 TL olmuş bir anlamı yok.

• Şu Aidat işi olmasa iyi de,işin içine girince bi anlamı kalmıyor.

• Yıllık kart aidatı ödememenin bir yolu yok mu? 150 TL gerçekten fazla.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. Bu aidatlar ile başvurulası bir yanı kalmadı. İyi forumlar
  • ikinci ekstrede yıllık kart ücretini alıyorlar.

• yeni kart alacaklara tavsiyedir. kart aidatı ödememek için, kart size ulaştığında KULLANMADAN müşteri hizmetlerini arayın, kartı kullanmak istediğinizi fakat aidatın fazla olduğunu belirtin. aylık harcama sözünüze kart aidatı almayabilirler. daha önce 6 ay boyunca 350 lira harcama sözü vermiştim. kart aidatı hiç yansımadı. 6 ay bitince yada 1 yıl dolmadan isterseniz kapatın, yoksa bir yılı dolduğunda tekrar ücret yansıtırlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.