Golf, Turbo ve Elektrik Sorunu
Merhabalar,
2013 model Golf 1.6 TDI sahibiyim. Aracımla seyir halindeyken 90 km/sa civarına çıktığımda turbo devreye girmiyor, aracım arıza ışığı yakıyor ve devir düşüşü yaşıyorum, aynı zamanda aracımın multimedya seti sürekli kapanıp açılıyor. Aracı uygun bir yere çekip stop ettiriyorum ve tekrar çalıştırıyorum. Sorun ortadan kalkmış oluyor fakat aynı hız bandına çıktığımda aynı sorunları tekrar yaşamaya başlıyorum. Kullandığım aküyü ve şarj dinamosunu 6 ay önce değiştirdim. Konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yorumlarını rica ediyorum.
Sistem Tavsiyesi (35.000-40.000 TL)
Merhabalar,
35.000-40.000 TL bandında, geleceğe dönük ve aynı zamanda oyun oynayabileceğimiz sistem tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
iPhone 14 Pro Max Kamera Işık Sorunu
Merhabalar,
iPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım. Yaklaşık 3 aydır telefonumda büyük bir kamera sorunu yaşıyorum. Işığın yoğun olduğu zamanlarda ki özellikle akşam saatlerinde fotoğraf çekemiyorum. Çok büyük bir parlama sorunu söz konusu. Daha ilginç olan fotoğraf çekiminde bu sorunu yaşarken, video çekiminde sorun yaşamıyorum. Net olarak anlaşılması adına 2 adet fotoğraf ekliyorum. Telefonumun garantisi bitti. Konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.
Sıvı soğutma sıcaklık sorunu
Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce Vatan Bilgisayar'dan Xigmatek Scylla 240 mm sıvı soğutucu satın aldım. Aldığım günden bu yana gayet memnun bir şekilde kullanırken son 1 haftadır işlemci ısı sorunu yaşamaya başladım. İşlemcim i7-9700F. Normal şartlar altında 40-50 derece civarında gezen sıcaklık değeri, son 1 haftadır 70-80 derece arasında sürekli dalgalanıyor. Örneğin bir video izlemeye başladığımda sıcaklık değerinin yükseldiğini fark ediyorum ve bilgisayar tarafından "CPU Fan Error" hatası alıyorum. Bilgisayar kendisini kapatmasa da reset attığımda direkt BIOS uyarı ekranı açılıyor ve bu uyarı ile karşı karşıya kalıyorum. Dikkatimi çeken bir başka konu da sıvı soğutmadan gelen ses ve soğutucu fanlarının soğuk olmasına rağmen işlemciyi soğutma ile görevli fanın sıcaktan el değmeyecek sıcaklık seviyesine gelmesi. Kasa normal pozisyonundayken sıvı soğutmadan süpürgeye küçük bir sert madde girince haznede yaptığı ses gibi bir çıtırtı sesi geliyor. Kasayı 45 derecelik açıkla havaya kaldırınca bu ses kesiliyor. Gerçekten ilginç bir durum. Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
HDD takınca bilgisayar açılmıyor ya da sorun çıkartıyor
Merhaba,
Bilgisayarımda 1 adet SSD, 1 adet HDD mevcut. Sabah saatlerinde format attım. Format atana kadar hiçbir sorun yoktu. Format attıktan sonra farklı bir sorun ile karşı karşıya kaldım.
HDD bağlantılarını söküp bilgisayarı başlatırsam, hiçbir sorun yaşamıyorum. Gayet stabil bir şekilde açılıyor. Bu arada SSD'yi sistem, HDD'yi depo olarak kullanıyorum.
Fakat HDD bağlantısını yaptıktan sonra bilgisayarı açarsam boot ekranında imleç sürekli dönüyor, açılmıyor ya da tamir işlemi başlatıyor.
Tamir işlemini beklersem yaklaşık 1 saat kadar sürüyor bitimine müteakip sıkıntısız bir şekilde açılıyor.
SSD ve HDD'yi yaklaşık 10 gün önce aldım, bu süreçte hiçbir sorun yaşamamıştım.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Araç yükseltmek için tavsiye
Merhaba,
2013 model, Bluemotion Confortline paket, dizel, VW Golf aracım var. Aracımın üzerine 100.000 TL koyarak daha iyi bir araç almak istiyorum. En azından model yükseltme gibi bir düşüncem var.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,
2013 model Comfortline paket Golf'üm var. Aracımdan gayet memnunum fakat model yükseltmek istiyorum. Otomatik vites gibi beklentim yok. Bu zamana kadar kullandığım tüm araçlar manueldi.
Aklımda A3 Sedan, A3 Sportback, BMW 1.16 ve Mercedes A180 var.
Artılarıyla eksileriyle tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Nike Precision Iv Basketbol Ayakkabısı
https://www.sneakscloud.com/spor-ayakkabi
Fiyat 299,90 TL.
Diğer siteleri kontrol ettiğimde en uygun fiyat 450 TL olarak gözüküyor. Sıcak bir fırsat olduğunu düşünüyorum =)
Golf 7 Akü Tavsiyesi
|
Araç multimedya güncelleme
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 267
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.018 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar