Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.966
Cevap
280
Favori
614.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Giriş

Csl dd 8 nm alabilirsiniz hocam pc ps5 modeli olanı seçin ben de csl dd 8 nm kullanıyorum pcde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa duydum böyle bi şeyi. Garanti konusunu mesela moza ile halletmek zorunda değiller mi neden biz bunu da ödemek zorundayız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Sim Races Turkey in inceleme videosunda görmüştüm.Yasal olarak da geri ödemeyi üretici değil satıcı ödüyor diye biliyorum.Üretici ve satıcı kendi arasında nasıl hallediyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 23 Mayıs 2026; 23:32:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Simagic eski nesil ürünlerini unutmuyor. Bir şekilde adamlar yeni ürünlerin çalışmasını sağlıyor.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

uzun süre sonra bu hobiye tekrar dönmek istiyorum fakat kokpit/stand konusunda çok kararsızım. uygun fiyatlı önerilerinize açığım, ilk etapta xblos r36 tarzı bir stand, r9, gs v2p, srp loadcell düşünüyorum. ya da daha uygun fiyatlı ekipmanlar + wolf racing 40-80 sigma kokpit ve çıkma bir koltuk alacağım. tavsiyeleriniz nedir? uygun fiyatlı sigma kokpit yaptırabileceğim yerler var mı?

Psde fanatec dışında yok. Logitechin iyi modelleri gereksiz pahalı türkiyede zaten yok, fanatec de yok. Sim işi ps5te yaş bence. Yurt dışı imkanı yoksa logitech g29 al geç hocam. Türkiyede fanatece para verilmez

hocam her şey bütçeye bağlı ki. Bütçe belli olmadan tavsiye olmaz, 20kya da dizebilirsin 200kya da, pcye geçince ürünler derya deniz :)

G29dan daha iyisi de var tabi bu arada thrustmasterın hem dd ürünü var hem g29dan daha güçlü direksiyonu var, g29u öylesine söylemiştim :)

PS5 uyumlu tek Direct Drive set aşağıdaki hocam. Bunun dışında Thrustmaster'ın T598 çöpü var. Direct Drive'ımsı plastik yığını.

• AdvocateD kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam eksik olma, sanırım seçenekler azaldığı için ps5 i saf dışı bırakıp saf güç ve kaliteli bir set almak istiyorum pc için öneriniz ne olur peki pc için ?

Yıllar önce kısa süre için thrustmaster T300 Rs gt kullanmıştım sadece

ben aslında formula 1 hayranıyım daha çok onu ve iracing oynamak isterim.

Minumum 12 nm alın iracing düşünüyorsanız

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Tjistchuck kullanıcısına yanıt

Simagic EVO Serisi alabiliyorsanız 9 12nm Yeterli olabilir fakat bütçeniz okadar gitmiyor ise PXN VD6 Alabilirsiniz. Ben 5 aydır kullanıyorum 7NM Şuan için yeterli düzgün ayarları bulursaniz r5 e göre çok daha iyi bir cihaz.Zaten dd cihazlara geçtiğinizde asıl önemli olanın NM değilde Loadcell pedal olduğunu anlayacaksınız bu yüzden VD6 Alınıp güzel bir loadcell ile çok daha keyif alabilirsiniz ve hızlı olabilirsiniz.

Pxn markasını da görüyorum çoğu yerde sizde tecrübe ediyorsunuz zaten iyi oldu bu geri dönüşünüz🙏

Pxn de en üst seviye model vd12 ismindeki model midir

Anladım hocam kafamda yerleşmeye başladı teknik bilgilerle ilgili fikirler 9 yada 12 minimum almalıyım. Set halinde olursa daha iyi olacak çünkü hangi pedal hangi servo ya uyumlu vs bilgim yok malesef

PXN'de en üst seviye şuan için VD10 hocam. 10nm sabit 12nm peak tork değerine ulaşabiliyor. Diğer markalara göre ekosistem ürünleri daha uygun.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]gelbura.com
    PXN VD10 Direct Drive 10 N-m Direksiyon Gövdesi Fiyat
    https://www.gelbura.com/pxn-vd10-direct-drive-10-n-m-direksiyon-govdesi-pd-TET56095516156

PXN Vector X Loadcell Dual Pedal Seti Fiyat
    https://www.gelbura.com/pxn-vector-x-loadcell-dual-pedal-seti-pd-TET21938184740

PXN W CS R2 330mm Deri Yarış Direksiyonu Fiyat
    https://www.gelbura.com/pxn-w-cs-r2-330mm-deri-yaris-direksiyonu-pd-TET77996683951

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 31 Mayıs 2026; 12:32:3 >

• Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum, ikisi de üst seviye modeller mi oluyor aynı sınıfta mı

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.