Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.568
Cevap
275
Favori
583.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Evo ultra geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Yok yok Evo Pro ile çok mutluyum. Şeytanın dürtmesine izin vermeyelim ki Evo Pro'yu verip bunu almayalım :DSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Çok çok farklı yeni bir teknoloji çıkarsa o zaman Evo Pro'dan ona geçmeyi düşünürüm. Şuan görünen Evo Pro evladiyelik gibi :)

• Sadece base 700$ flndır kesin. Şu Simagic biraz daha giriş seviye modeller yapsa ya. Bütçeme uygun olacak tek model PXN VD4 yada VD6 olacak sanırım keşke alınabilir bir modeli olsa Simagic yada Asetek'in...

Başka seçenek yoksa ne yapacağız hocam? 60-70k'dan başlıyor iyi modeller. Giriş seviyesi Simucube vs olsa da alsak Çinlilerin keyfine kalmasak.

zamanında casper direksiyon setim bodrumdaydı kayboldu sonradan en azından bir direksiyonumuz olurdu. az çok eğlenirdik.

podium-series-2025

Simucube 2 pro bile bu yeni podiumdan daha iyi. 1200 euroya veriyorlar simucube’u bedava su an yanına da vrs pedal müko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Allaahhhhhhhhh bunu alırım işte Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Assetto Corsa Officialyoutube
    Introducing Assetto Corsa Rally! created by the Supernova game studios in technical partnership with Kunos simulazioni. Early Access Program starts November 13th 2025 Wishlist now on Steam. https://505.games/ACRAnnounce Special thanks to our partners for their support in the creation of this trailer: Fanatec Rseat OMP Bell Sim Racing Expo Syspack For more information, visit our site: https://assettocorsa.gg/assetto-corsa-rally/
    https://www.youtube.com/watch?v=U1_7q_gHrTo

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt
    Adamların canlı yayınını izledim utlra bana çok uzun geldi Alpha U dan bile dha uzun.Yeni simitleri güzel olmuş ama bana simagic in ekranlı simitleri çok büyük geliyor.
    Ben simagic in yerinde olsaydım tork ları şöyle ayarlardım;Evo 10nm,Evo Sport 15nm,Evo pro 20nm Evo ultra 28nm bir de giriş seviyesi Evo mini 6nm yapardım.Giriş seviyesi pedal çıkardıklarına göre Giriş seviyesi bir base de gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 18 Ekim 2025; 13:39:33 >
  • Mesajımın üstünden 1 ay geçmiş, hala kuramadım.

Kısaca BU ÜRÜNÜ SATIN ALMAYIN SAKIN!

Ürün hızlıca kargoyla gönderildi fakat en önemli şey, kurulum kılavuzu/şeması her neyse yoktu. Ayrıca ürün eksik geldi (pedal tablası/koltuk kızağı ve direksiyon dik açı aparatı yoktu. Ayrıca fotoğraflarda görünen buttonbox takma açılı metali de gelmedi).

Daha sonra telefonda konuştum, kendileri de duruma çok hakim değil (hobicadde), kokpiti satan diğer siteye yönlendirdiler oradan biriyle uzun uzun görüntülü konuşup anlamaya çalıştım. Bu arada pedal tablası ve kızak gönderilmişti fakat direksiyon açı aparatı hala yok. Buttonbox takma aparatını çok önemsemiyorum açıkçası.

Daha sonra yine diğer siteden olan fakat koltuğu tasarladığını söyleyen kişiyle görüştüm. Anlattı biraz telefonda, daha sonra direksiyon açı aparatını kaldırdıklarını, artık tabladan ayarlandığını söyledi. Fakat tabladan ayarlamak da çok saçma öyle fotoğrafta gözükenler gibi olmuyor. Açı aparatını da isterseniz gönderelim demişti, fakat artık bıktığım için ve kendimde zaten mozanın aparatı olduğu için istemedim. Ayrıca size 3d modelleme benzeri bir şey gönderiririm kurulum için bakarsınız oradan demişti. Akşamına iletmeyince whatsapp üzerinden yazmıştım birkaç güne ileteceğim demiştim size dedi. Ayrıca kendi ürününün fotoğraflarını da iletti (kendi kullandığı), kendisi de monitör aparatını takmamış çünkü takarsanız monitör ağzınızın içinde oluyor.

Sonuç: Pedal tablasını hala takmadım, vites aparatı sadece moza vitesi için tasarlanmış gibi, çok aşağıda duruyor TH8A takarsam o pozisyonda imkansız yani. Direksiyon tablasını da yarım yamalak taktım öyle duruyor, tekrar söküp takmam lazım. En önemlisi hala kurulum kılavuzu veya dedikleri gibi bir model iletilmedi. Arada sırada kendim boşlukta çözmeye çalışıyorum. Çünkü hala daha bana doğru gibi gelmiyor yaptığım şey. Elimde patladı sanırım ürün Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Komple sistemi satıp metalleri de hurdaya verip kurtulasım var şu an.

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt

Allahtan wolf racing diye bir ekip var. 40x80 kokpitini, koltuğu 3lü monitör sigma profilini yaklaşık 2 sene önce ordan almıştım. Geçen hafta bi ekstra profile ihtiyacım olmuştu. Adamlara söyledim. Ücreti önemli değil biz göndeririz dediler. Kargoyu da kendileri karşılamışlar sağolsun.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Evet onu ben de farkettim, bazuka gibi base yapmışlar. :D

Tozlanmış sequential vitesler çıksın meydana Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

yurt dışından gelen Fanatec ler var, bahsettiğiniz fiyatların altında satılıyor, 5nm CSL DD setler 30k civarında bulunuyor 8nm ler de bir tık pahalı. üç gün sonra akibeti belirsiz Çin' li yerine benim tercihim o yönde oldu.

CREATIVE SOUND BLASTER Z SE
    1TB WD BLACK SN850X NVMe / 500GB WD BLUE NVMe
    XPG INVADER CASE / CORSAIR RM1000X SHIFT
    DELL ALIENWARE AW3423DWF 34" QD-OLED 165HZ META QUEST3 / FANATEC CSL-DD
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Yurtdışından geldiği için akıbeti belirsiz Fanatecleri maalesef tercih edemiyorum hocam. Moza R3'ten ağzım yandığı için ve direksiyon setleri arızaya meyilli aletler olduğu için Yurtiçi almak zorundayım. Hepsiburada üzerinden almamış olsam iade için bir ton kavga gürültü yaşayacaktım. O yüzden Fanatec, Simucube ya da Simagic'in giriş seviyesi ürünleri ülkeye gelmeden garantili Çin mallarına mecburum.

Moza R3 ve R5'e göre hem malzeme kalitesi hem FFB olarak daha iyi puanlamalar almışlar ben PXN'e bu sefer güveniyorum. Oyuncak statüsünden giriş ve orta seviyede rekabet edebilecek bir şeyler ortaya koymaya çalışıyorlar takip ettiğim kadarıyla.

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

Sıfır satan birisiyle denk gelirseniz sıkıntı olmaz. Ben de sarı siteden fanatec csl dd aldım daha sorun yasamadım

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Arıza verdiği zaman ne yapacağız hocam? Ayrıca Fanatec'in de yazılımı için kötü deniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 20 Ekim 2025; 19:49:48 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.