Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.409
Cevap
275
Favori
560.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl abartılı bir fiyat söyleyebilirim anlamadım gerçekten, kaldı ki niye söyleyeyim. Ürünü gümrükten çıkarmam için bana söylenen rakam buydu. Buyrun 690 euroluk ürün için ödemem gereken tutar 18.780TL.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]ımgbb
    Screen-Shot-2022-07-10-at-00-50
    https://ibb.co/Bnw1WvL
  • apppa A kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsınız, özür dilerim. Gerçekten abartılı yani
    Hesaplamada tereddüdünüz varsa yazın, demişler. Yazdınız mı? Yazdıysanız nasıl bir cevap aldınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kadar vergi ile bile cari açık artıyorsa problem başka yerde galiba.

Adamların 10000 tlye sattığı üründen 18000 tl vergi istemek muhtemelen ambargo uyguladığımız bir ülkeye olur herhalde

• Laazzz kullanıcısına yanıt

Gümrük müşaviri ile telefonda konuştum, şu anda hatırlamıyorum ama bana tek tek fiyatının böyle olmasının sebebini söylediler. Tam emin olmasam da şaşırtıcı olan şey sanırım kargonun "maktu" bedeli gibi bir şeyin olması ve onun da vergilerini almalarıydıı. Yani benim ödediğim kargo ücreti 10 euro civarıydı sanırım ama o değer 300 euro civarıydı ve onun vergilerini alıyorlardı, ben de ödediğim kargo ücretinin öyle olmadığını söyleyince o farklı bir şey vs. dediler. Sonrasında isterseniz başka bir gümrük müşaviri bakabilir dediler ama ben vergiyi ödedim.

• Selam arkadaşlar acaba Türkiye'de bu tarz rev light mod satan bir yer var mıdır? EMC f1 direksiyon var ama üstüne böyle bi rev light takmak istiyorum.

150 euro üstü artık ticari olarak geçiyor sanırım. Bu kadar vergiye rağmen cari açık olması inanılmaz cidden Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Merhaba herkese forumu olabildiğince okumaya çalıştım ve gördüğüm kadarıyla herkesin elindeki malzemeler oldukça profesyonel. Ben f1 22 alıp arada stres atacak kadar oynamalık mütevazı bir direksiyon seti arıyorum bana öneriniz ne olur acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Logitech G29 başlangıç için ideal. Xbox ile kullanacaksan diğer versiyonunu alabilirsin.

G29 işimi görüyor benim ama pek F1 oynamıyorum. Tek eksisi oyunda yoldan çıkınca tıkırtı sesi yapabilir diğer oyunlarda gördüğüm kadarıyla. Ayarlardan müdahale edilir sıkıntı olursa

Nadir oynarım, bu kadar para ayıramam dersen Hori marka var ama güç geri bildirimi yok.

Sadece F1 için düşünüyorsan gamepad ile de oynanabilir. Direksiyon hissi vermez ama F1 de direksiyon hissinden çok reaksiyon süresi önemli gibi. Ayarlarda direksiyonu kendi çevirme desteği bile vardı F1 oyununda. Gamepad ile de oynanabilir yani. Konsolcular öyle oynuyor genelde

• Eng. kullanıcısına yanıt

Resmen azılı hırsızı salmışlar rahatça soygunculuk yapıyorSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] ne diyelim Allah belalarını versin haram zıkkım olsunSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• sarppy kullanıcısına yanıt

Vay be çok iyiymiş fiyatı nedir acaba bu adaptörün ?

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Mart ayında kargo dahil 370TL'ye almıştım, yine de güncel fiyatını tekrardan sormakta fayda var.

• sarppy kullanıcısına yanıt

TeşekkürlerSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  sormak lazım ama kesin fiyat artmıştırSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Birde memnun musun hangi vitesi taktın? bende t300 rs gt var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Temmuz 2022; 21:12:10 >
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Ps4 ile oynayacağım hocam. Açıkçası çok sıkı bir f1 takipçisiyim o yarış hissini almak istiyorum o nedenle direksiyon almak istedim. Genelde G29 öneriliyor sanırım daha makul fiyatta o hissiyatı verecek bir ürün yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katıldığım bir F1 Ligi için aldığım ekipmanlarımı artık vakit ayırmadığım için satmak istiyorum.

Next Level F-GT Lite kokpit - 4500TL

Thrustmaster T300 RS ferrari İntegral Alcantara + 3Lü standart pedal - 10000TL

F1 Wheel Add On - 4500TL

AOC 34" CU34G2X 1ms 144Hz FreeSync VA WQHD Curved Gaming Widescreen Monitör - 4500TL

Ayrı Ayrı satış yapabilirim, bilgi için lütfen yazınız.

Fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum, bu nedenle pazarlık düşünmüyorum. Fakat mantıklı argümanlar ile fiyatın daha düşük olması gerektiğine ikna olursam pazarlık da yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 13 Temmuz 2022; 13:2:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senna01

Logitech Shifter ı farklı marka direksiyon seti ile nasıl kullanabilirim bir usb adaptör önerebilirmisiniz.

Ben kendim yaptım adaptörü. 1.5 senedir kullanıyorum. Logitech shifterı t300 gt ile kullanıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=148074590

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Valla bravoSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  sende bu işlerin olduğunu bilmiyordumSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Yalnız hazır olan hala 350 400 tl ise aynı fiyata geliyor senin yaptığınla parça 390 diyor sitesinde çünkü. gerçi şuan yok tokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Temmuz 2022; 18:43:10 >

• SimuPad'in adaptörünü Logitech Driving Force Shifter'a taktım. Vitesi ETS2 oynarken kullanıyorum ve G29'da takılı olduğu halinden tamamen farksız olarak çalışmakta. Zaten kalibrasyon ayarını da uygulama üzerinden kendiniz yapabiliyorsunuz. Ben aşağıdaki şekilde ayarladım.

Vitese de bugün ufak bir modifiye yaptım.

• Logitech G Driving Force Vites de uçmuş pesSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  hele 1 yıl önce amazon germany den 3800 tl aldığımız t300 rs gt 18 bin olmuşSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Orijinal değil ben kopyası ile yapmıştım. 60 TL civarına mal olmuştu bana. Bunların da orijinal kullandığını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 14 Temmuz 2022; 1:36:3 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

Neyse kıytırık vitesin fiyatını görünce vazgeçtim zatenSim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.