Bildirim
Sim Kart Takılabilen Ev Telefonu Var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gecen sene teknosada oyle bir telefon gormustum. telsız telefondu. basit ve kalitesizdi. markasını hatırlamıyorum. ama sım kartı takıp sadece numaraları telsiz telefonun hafızasına kopyalıyordu. baskada bi halta yaramıyordu. -
bizim philipste takıyorsun ama sadece numaraları kopyalayabiliyorsun -
Aslında böyle bir telefon üretseler güzel olur gerçekten.
Artık gsm operatörleri telekomdan daha uygun fiyat avantajıyla görüştürme imkanı sürüyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: DeSCeNT
Artık gsm operatörleri telekomdan daha uygun fiyat avantajıyla görüştürme imkanı sürüyor.
Kesinlikle. -
Yeniden konu açmaktansa, var olan bir konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum. Piyasada böyle satılan cihazlar var mı? Şimdiden teşekkürler. -
-
güzel bi icat olurdu dogrusu dısarda cep telefonu evde ev telefonu niyetine kullanırdık -
arkadaşlar bende var...arçalik bayiine gidin 90 kagıt....TLF 600 modeli....ben daha denemedim ama...sim kartını takınca görüşme yapabiliyorsun...satıcı öyle dmişti.....aynı cep telefonu gibi ve çok şık bi telefon.. -
Bir de şöyle bir ürün var, fiyatı pahalı ancak alternatif olarak düşünülebilir...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16199&productid=telfctxlink -
quote:
Orjinalden alıntı: DeSCeNT
Artık gsm operatörleri telekomdan daha uygun fiyat avantajıyla görüştürme imkanı sürüyor.
bencede -
Vodafone geçen sene vodafone markalı bir telefon satıyordu.Görüntü ev telefonu gibi gövde ve kablolu ahizeden oluşuyordu.Sim kart takılıyordu fakat ev telefonu takılıyormu sormamıştım.100 tl gibi bir fiyatı vardı.Aşğaıdakine benziyordu
-
sim kartı takılabilir kablolu avizeli bir telefon bulsam hemen alacam. Devamlı evde ceple konuşmakdan
ilerde beyin tümörü falan olacam diye korkuyorum valla. Bilen arkadaş varsa yazzın gidip alalım. -
Ahizeli bir modeli vodafone vermişti. -
lg nin de var sim kart takılan modelleri -
-
10 yıllık hort. var mı öneriniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X