Şimdi Ara

Sim Kart Büyütmek İçin Acil Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce iphone 5 telefon kullanıyodum yani sim kart küçüktü. iphone 4 telefona tekrar geçme kararı aldım sim kartı iphone 5inkinden daha büyük. arkadaşlar bu kartı nasıl büyütebilirim? bayilerde iphone 5 kart büyüteci alsam onu iphone 4 ünkine göre kessem olurmu? lütfen acil yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sim Kart Büyütmek İçin Acil Yardım

Küçük bir SIM kartı daha büyük bir yuvaya takmanız gerektiğinde, kartı büyütmek için birkaç yöntem mevcuttur.

Nano SIM Kartı Micro Yapma

Nano SIM kartınız varsa ve mikro bir yuvaya takmanız gerekiyorsa, bir SIM kart çerçevesi kullanabilirsiniz. Bu çerçeveler, nano SIM kartınızı mikro SIM kart boyutuna çıkarmanıza olanak tanır.

SIM Kart Büyütme

Küçük bir SIM kartı büyütmek için bir diğer yöntem de bant kullanmaktır. SIM kartınızı iki parça bantla kaplayın ve daha büyük yuvaya yerleştirin. Bant, SIM kartın yuvaya sıkıca oturmasını sağlamaya yardımcı olacaktır. Ancak bu yöntemin uzun vadede güvenilir olmadığını unutmamak önemlidir.

SIM Kart Çerçevesi

Bir SIM kart çerçevesi kullanmak, SIM kartınızı büyütmenin en güvenilir yöntemidir. Bu çerçeveler, farklı boyutlardaki SIM kartlar için özel olarak tasarlanmıştır ve kartınızın yuvada sıkıca oturmasını sağlar.

Önemli Hususlar

SIM kartınızı büyütürken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• SIM kartınızı asla kesmeyin veya kırpmayın. Bu işlem karta kalıcı olarak zarar verebilir.
    • SIM kartınızı büyütmek, telefonunuzun garanti geçersiz kalmasına neden olabilir.
    • SIM kartınızı büyüttükten sonra, orijinal boyutuna geri döndürmek mümkün olmayabilir.

SIM kartınızı büyütme konusunda herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen operatörünüzle veya cihaz üreticinizle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kutsalzenci K kullanıcısına yanıt
    Telefoncu bu işi halleder. Eski simkartlar büyük olur. Bi küçüğü micro simkart, en küçüğü ise nano simkart. Telefoncuda özel makas var. Eski simkart dan nanoya çevirirken kestikleri çerçeveyi atmıyorlar. Onlardan birini verir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim içi boş simkartlar oluyo ondan alıcaksın 1 tl mi ne onun içine yerleştireceksin simkartın büyümüş olcak

• vodafone-turkcell vb. sıradan bir bayiye gitsem yaparmı?
  • yusufgokkurt06 Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim bildiğim kadarıyla fazla büyütüyo işte iphone 4 ün sim kart yeri normalden daha küçük. iphone 4e göre olanı varmıdır?
  • Kardeşim 1 ipne 4 tanede boyut var içinde

• Kardeşim 1 iğne 4 tanede boyut var içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufgokkurt06 -- 25 Ocak 2016; 0:59:25 >
    kardeşim kesin iphone 4e göre olan varmıdır ya pek sanmıyorum ama bide her bayide olurmu
  • Var diyorum ya kardesim hepsi var içinde ben telefoncuyum ben satıyorum

allah razı olsun kardeşim çok yardımcı oldun
  • Cümlemizden

• kutsalzenci K kullanıcısına yanıt
    Farketmez hepsi aynı işi görür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.