arkadaşlar ben hepmiz donanım haber üyesi olarak bi guild te buluşalım diyorum...Guildin adı is belli
Bence
Donanım Haber Tayfası
olsun guildin adı sizce de uygunsa...
ben guild açmayı beceremeden başkası becerirse lütfen bu isimde açsın guildi
Not : benide almayı unutmayın guilde
ya bende ha swisper yapmıyo mbi bi anlatsan beni friendede ekle rages ordan konuşalım ben şimdi giriyom oyuna
guild açılacak yeri biliyorum ama bence guild için biraz erken ve kuramaya biliriz knight daki clan olayı gibi belli bi lvl geçmemiz gerekbilir
tabiki öyledir...daha erken guild için ben sadece ilerisi için söylüyorum
hedef akşama yatmadan 15 olmak belki 20 de açıyodur
valla benim bu akşamlık oyun işi bitti
belki iş olmazsa 23:00 ve ya 22:00 gibi girerim oyuna ama yarın akşama kadar hedefim
lvl 18
ben oyunu yarın indiricem bana yardımcı olursanızı sevinirim
dostum oyunun cilenti yaklaşık 550mbwww.silkroadonline.net adresine girip kendine ac açıp download edebilirsin...
sende aramıza hoşgeldin
Arkadaşlar oyuna yeni girdim ama hızlı öğrendim...
Whisper yani özel mesaj atmak için $ işareti yapıp kullanıcı adını yazıyorsunuz. Sonra bir boşluk bırakıp mesajınızı yazıyorsunuz.
ÖR: $HerakleS merhaba
Bu arada bende guild istiyorum. Fena kasarım ona göre...
quote:
Orjinalden alıntı: oguzates
Arkadaşlar oyuna yeni girdim ama hızlı öğrendim...
Whisper yani özel mesaj atmak için $ işareti yapıp kullanıcı adını yazıyorsunuz. Sonra bir boşluk bırakıp mesajınızı yazıyorsunuz.
ÖR: $HerakleS merhaba
Bu arada bende guild istiyorum. Fena kasarım ona göre...
guild kurmak zman alır ben 14 %75 deyim bi 16 olsam 2 kat fazla vurmay başlıcam ama lvl cok zman alıyo mana bitince hemen skill pointleri acıp adamı oturtun hangisin accarım nasıl vururum ona bakın
Arkadaşlar guild kuran olursa beni unutmasın
oyun içinde akşam 22.30 gece 3 arası oynuyorum oyunda olan arkadaşlar beni bulsun lvl kasalım birlikte
lvl 10
server troy
nick Neset
arkadaslar oyun nasıl bir oyun illah guzel ingilizce gerklimi uo ya yakın mı ?:P skill ve level kasmasızormu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Emofel
arkadaslar oyun nasıl bir oyun illah guzel ingilizce gerklimi uo ya yakın mı ?:P skill ve level kasmasızormu ?
pm i ne bak
amboleos dostum bana attıgın pm lerde mesaj **** geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme