< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 15 Kasım 2011; 18:24:19 > |
Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
|