Şimdi Ara

Silivri Nasıl Bir Yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fatih Çanta Mahallesi,Yeni Mahallesi ya da Cumhuriyer Mahallesine taşınmayı planlıyoruz.Nasıl bir yer Silivri ? Sizce taşınmak için güzel yer mi ?

• neden silivri?
  • güzel bir yer sessiz sakin
  • Mavi yelkeni bilen var mı bilmem ama yazlığımız orda ve çok iyi vakit geçiyor yazın ama kışı bilmem yazın gece pazar ı falan güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

neden silivri?

Ucuz ve babamın işyerine yakın.

@QmmeR Serseriler vs. dolu mu ?

@Enver5 Teşekkürler.

@erenarslan Teşekkürler.
  • Mavi yelken taraflarındayım ben dediğin yerleri fazla bilmiyorum ama sık sık merkeze gidiyorum.Bu arada yazın gidiyoruz genelde Silivri'ye ve yazın güzel ama kışın biraz ölü bir yer.Özellikle Yoğurt Festival'i zamanı çok canlı oluyor.
  • sivilce nasıl bir yer diye okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vezir Parmağı

Mavi yelken taraflarındayım ben dediğin yerleri fazla bilmiyorum ama sık sık merkeze gidiyorum.Bu arada yazın gidiyoruz genelde Silivri'ye ve yazın güzel ama kışın biraz ölü bir yer.Özellikle Yoğurt Festival'i zamanı çok canlı oluyor.

Sosyal donatı (kurslar) açısından güzel bir yer mi ? Ben çeşit çeşit kurslara gitmeyi severim.Dalış olsun piyano olsa bu tür kurslar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enver5

Dalış ve piyano kursları bildiğim kadarıyla yok serseliler demişsiniz serseriler falan yok.

Yoğurt festivali falan ne oluyor ?
  • Geçen sene gitmiştim , gördüğüm kadarıyla normal bir yer.
  • yazlik var yazin guzel. serserisi felan yok temiz yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tanıdığımız oradaki yazlıklarda yaşıyordu çift katlı şirin evlerdi gerçekten sessiz ve guzel bır yer ama bıraz soğuk olabılır istanbulun merkezine göre beylikdüzü düşünürseniz buralar on numara
  • Gelişmeye çalışan bir yer. Sokak hayvanlarına değer veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Gelişmeye çalışan bir yer. Sokak hayvanlarına değer veriliyor.

Harika.
  • 9 senedir yazları ordayım, sormak istediğin birşey varsa cevaplarım.
  • 4 sene orada içeride yattım soruların varsa buyur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hireath -- 24 Şubat 2014; 22:07:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enver5

Sormak istediğin başka bişey varsa burdan yada mesaj atarak sorabilirsin doğma büyüme Silivriliyim

Kurs çeşitleri çok mu ? Ayrıca sahildeki denize kanalizasyon dökülüyormuş doğru mu ? Metro hattı var mı ?
  • orobüs bile 6 lirayamı ne gidiyor siz metrodan bahsediyorsunuz
  • Her yaz gideriz oraya.Denizi güzel Ayrıca mekanıda şekil bence.Barzo yok fazla.Aslında düşündüm de benlik yer la Yiyecekler falan ucuz.Gri mri ordada var Ne kadar ev fiyatları ortalama?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.