Bildirim
Silinsin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avionics
resimleri bir ben mi göremiyorum yoksa hepsinde sorun mu var
ortada resim yok ki
_____________________________ Seni tanıyan son kişi öldüğünde, sen de hiç yaşamamış olacaksın. Sana verilen bu yaşama fırsatını iyi değerlendir.. -
Olmuyor kardeş zorlama sonra koyarsın resimleri. _____________________________ -
Bende de görünmüyor _____________________________ -
quote:
valla hızlı resime upload ettim tek tek forum linklerini kopyaladım mesaja ama şimdi açmıyor anlamadım onu deniyorum. sizce neden olabilir ? :D_____________________________ -
resim yok arkadaşım yeniden eklesen :) _____________________________ -
linkler kurbaga olmus _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: carteleren
quote:
valla hızlı resime upload ettim tek tek forum linklerini kopyaladım mesaja ama şimdi açmıyor anlamadım onu deniyorum. sizce neden olabilir ? :D
direct link yazanı alacaksın buraya kopyalauıp s image içine alacaksın_____________________________ -
resimler gözükmüyor anlamadım. tek tek 24 tane hızlıresime upload ettim. sonra forum linkini kopyaladım buraya 24 tanesinin ancak gözükmüyor daha önce böyle bir sorun yoktu _____________________________ -
Kafa zırhına ne gerek var bere yeter sana
_____________________________ PSN ID: Spirit_of_TurkXBL Gamertag: spiritofturk -
quote:
quote:
quote:
valla hızlı resime upload ettim tek tek forum linklerini kopyaladım mesaja ama şimdi açmıyor anlamadım onu deniyorum. sizce neden olabilir ? :D
direct link yazanı alacaksın buraya kopyalauıp s image içine alacaksın
forum linkini değil diğerlerini yani :D ama kapattım çoktan tekrar mı upload edicem şimdi :D_____________________________ -
adam görünmez zırh yapmış _____________________________ Demiri demirle dövdüler, biri sıcak biri soğuktu,
İnsanı insanla kırdılar, biri aç biri toktu. -
Ogrenin artik resim koymayi yav.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
tüh ya 170 kişi bakmış hemde konuya :D resim ekleyemedim ama ben :D sabah 12 den beri buna uğraşıyodum. bi resim eklemeyi başaramadım :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DayNNite
adam görünmez zırh yapmış

GTX 970 @ 1.43 GHz 1.18v - Core i5 11400 - MSI B560M PRO-VDH - Crucial Ballistix 16GB 2x8 3200 CL16 Rev.E - Samsung 850 EVO 250GB - WD 1TB Caviar Blue - AOC 2369 77Hz OC - Cooler Master Seidon 120V v3 - Corsair VS550 - Corsair 200R -
hizli resim şu sıralar patlak. başka site dene _____________________________ -
_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
direct link yazanı alacaksın buraya kopyalauıp s image içine alacaksın
forum linkini değil diğerlerini yani :D ama kapattım çoktan tekrar mı upload edicem şimdi :D
BE CE RÜK SÜZ
24 tane kurbağa koyacağına 1 tane kafa zırhının resmini koysaydın keşke. _____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler