Şimdi Ara

silinen doyaları görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak ben bilgisayarımı teknik servisciye götürüyorum bilgisayara format atması için ama arkadaş benim 3-5 ay önce sildiğim bazı filmleri görebiliyormus (format atmadan önce inceliyor yani) hiç bir program kullanmadan ama geri getirmek değil yanlış anlamayan sadece görebiliyor bunu nasıl yapıyor ve görmemesi için ne yapmam lazım

• yapacak tek şey var..format atmayı öğreneceksiniz, ve kendi bilgisayarınıza kendiniz windows kuracaksınız..forumlarda ve internette biraz araştırma yaparak nasıl yapılacağını öğrenip kendi bilgisayarınıza kendiniz format atacaksınız..yani bu basit işlem için para vermeniz(eğer veriyorsanız tabi) inanın beni üzüyor. yoksa bu işlemi önlemenin bi yolu yok..bırakın silinmiş dosyaları formatlanmış hdd'lerde ki eski dosyaları bile görmek mümkün olabiliyor...

saygılar..

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • ( cscageonly ) diline sağlık biraz araştır öğren başkalarının eline pc ni kendin yap biraz uğraş yaparsın..
    gevur_imam@hotmail.com
  • ben anlatamadım herhalde benim bilgisayarım işyerindeki bilgisayar yani bir bilgi işlem bölümüne bağlıyız ben format tabiki atmasını biliyorum ama işyerindeki bilgisayarlara biz format atamıyoruz attıkmı sisteme bağlı bilgileri göremiyoruz yani uzun hikaye benim demek istediğim bilgi işlem bölümündeki ş.....z benim internet ten indirip sonra sildiklerimi görüp patrona sölüyor.bu sorunun cevabını istiyorum işte lütfen bana cevap olarak; işyerinde internette girme. demeyin! (bunları ms dos uygulamasındamı görüyor)

başlat-->çalıştır-->gpedit.msc-->bilgisaayar yapılandırması-->windows ayarları-->güvenlik ayarları alt menülerinde gezinmeni tavsiye ederim, ağa ne şekilde bağlısın ve hangi kullanıcı oturumunda çalışıyorsun, vs bunları da belirtmelisin, sisteme bağlı bi program kullanıyorsan ve formatlayıp bu programı yeniden kurabilme şansın yoksa fazla ümitvar olma :(
    "İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilinki o yol asla sizi dogruya ulaştırmaz...!"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinen Dosyaları Tamamen Silme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir harddiske defalarca format atsan bile o diskten bazı bilgiler geri getirilebilir. Tiramisu tarzı programlar bu işe yarar.
  • ARKADAŞLAR YANLIŞ MİLLETİ YÖNLENDİRMEYİN BUGUN FORMAT ATMAKTA İŞLETİM SİSTEMİ KURMAKTA BİR TEKNİK KONU LÜTFEN ŞAYET BİR İNSANIN BİLGİSİ YOKSA ASLA MAKINAYA FORMAT ATMASIN VEY AİŞLETİM SİSTEMİ KURMASIN SONRA DAHA BÜYÜK SORUNLAR DOĞURUYOR.VEEE İŞİN EN CAN ALICI YANI BU FORMAT ATMAYI VEYA KURMAYI ÖGRENSE HERKEZ MAHALLE ARALARINDAKİ BİLGİSAYARCILAR NE EKMEK YIYECEK ????? YAZIK HER KEZ KENDİ İŞİNİ YAPSIN LÜTFEN BU KONU TEKNİK KONU KİMSENİN İŞİNE MÜDAHALE ETMEYİN.

SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: gala76

ARKADAŞLAR YANLIŞ MİLLETİ YÖNLENDİRMEYİN BUGUN FORMAT ATMAKTA İŞLETİM SİSTEMİ KURMAKTA BİR TEKNİK KONU LÜTFEN ŞAYET BİR İNSANIN BİLGİSİ YOKSA ASLA MAKINAYA FORMAT ATMASIN VEY AİŞLETİM SİSTEMİ KURMASIN SONRA DAHA BÜYÜK SORUNLAR DOĞURUYOR.VEEE İŞİN EN CAN ALICI YANI BU FORMAT ATMAYI VEYA KURMAYI ÖGRENSE HERKEZ MAHALLE ARALARINDAKİ BİLGİSAYARCILAR NE EKMEK YIYECEK ????? YAZIK HER KEZ KENDİ İŞİNİ YAPSIN LÜTFEN BU KONU TEKNİK KONU KİMSENİN İŞİNE MÜDAHALE ETMEYİN.

SAYGILAR

sözlerinize maalesef katılamıyorum.. mahalle arasında ki bilgisayarcılar bilgisayarlara format atarak para kazanıyolarsa hiç kazanmasınlar o zaman kardeşim..bir kere bilgisayar teknik servisliği bir meslektir değil mi? herkesin kolaylıkla yapabileceği birşeyi sırf bunun çok zor ve teknik bir konu olduğunu düşünen insanlara para karşılığında yapmak teknik servisçilik mi oluyo...nerde bu işin uzmanlığı nerde etiği..bilgisayar konusunda format atmaktan çok daha önemli konularda hizmet verilmeli günümüzde..hiç bir eğitim olmadan teknik servis,bilgisayar tamiri dükkanı aç, sonra gel forumlarda yardım ara..yazdıklarınız ve desteklediğiniz görüşler bana çok yanlış geldi..yine de sizin fikrinize de saygı duyuyorum..

saygılar..

• Dostum sistem yüklenirken hddni ikiye böldür. İndireceğin ne varsa işletim sisteminin olduğu yere değil diğer disce indir. Format atmaya götürmeden önce de kendin o disce format at sonra götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 7 Haziran 2006; 13:30:12 >

@gala76
    sanırım sen teknik servislik falan yapıyorsun.
    ben ne teknik servislerle çalıştım ki orda maalesef çok kötü işler yapılıyor.
    bu iş bu şekilde yapılarak ekmek kazanılmaz.

format atmak 15 ytl,
    işletim sistemi kurmak 20 ytl
    arıza bulmak 20 ytl
    driver yüklemek 15 ytl
    temizlik 20 ytl
    vs. vs. bu böyle uzuyor....

bunlar ne allah aşkına....
    tamam işletim sistemi kurdun diyelim, sadece windowsu kurup bırakıyorlar...
    kişinin kullanacağı 3-5 program, antivirüs, güvenlik yamaları, vs.... bişeyler de kurun bari
    hatta kişi oturumuna bile saçma sapan isimler veriliyor
    arkadaşı gönderdim servise "x oturumu" diye kurmular, adama bi sor bari, senin müşterin o
    bana geldi nasıl değiştiririm bu ismi dedi,
    pc ye hiç bişey kurmamışlar xp den başka....

bu şekilde kazanılan ekmeğe sen ne gözle bakıyorsun?????

• quote:

Dostum sistem yüklenirken hddni ikiye böldür. İndireceğin ne varsa işletim sisteminin olduğu yere değil diğer disce indir. Format atmaya götürmeden önce de kendin o discke format at sonra götür

quote:

ben format tabiki atmasını biliyorum ama işyerindeki bilgisayarlara biz format atamıyoruz attıkmı sisteme bağlı bilgileri göremiyoruz yani uzun hikaye

arkadaş format atma imkanına sahip olmadığını yazmış.kaldı ki format dahi atsa silinen verilerin isimlerini görebilirsin..zaten adam bu verileri geri getirmiyor..sadece neler indirildiğini patrona şikayet ediyormuş.. mesajları okumuyo musunuz allasen..

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

arkadaş format atma imkanına sahip olmadığını yazmış.kaldı ki format dahi atsa silinen verilerin isimlerini görebilirsin..zaten adam bu verileri geri getirmiyor..sadece neler indirildiğini patrona şikayet ediyormuş.. mesajları okumuyo musunuz allasen..

Arkadaş verleri göremediğinden dolayı işletim sistemininin olduğu bölüme format atacak kadar cesaretli değilim demek istemiş. Ayrıca ben adam verileri geri getiriyormuş falan demedim. O bölüme format atarsın götürdüğünde hiçbir şey görmez demek istedim

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

Arkadaş verleri göremediğinden dolayı işletim sistemininin olduğu bölüme format atacak kadar cesaretli değilim demek istemiş. Ayrıca ben adam verileri geri getiriyormuş falan demedim. O bölüme format atarsın götürdüğünde hiçbir şey görmez demek istedim

format at getir bakalım ben verileri görebiliyomuyum, göremiyomuyum..benim söylemek istediğim de bu kardeşim..format atılmış bir diskte ki verileri görmek mümkündür..gayet kolaydır..siz demek ki bu konuyu bilmiyordunuz..amacım sizinle tartışmak falan değil..yanlış anlamayın ben okumadan cevap verdiniz diye düşündüm..siz format atılmış bir diskte ki verilerin görülemeyeceğini düşünüyormuşsunuz..
    bu durumda anlaşmış olduk sanırım..

saygılar..

• quote:

[
    format at getir bakalım ben verileri görebiliyomuyum, göremiyomuyum..benim söylemek istediğim de bu kardeşim..format atılmış bir diskte ki verileri görmek mümkündür..gayet kolaydır..siz demek ki bu konuyu bilmiyordunuz..amacım sizinle tartışmak falan değil..yanlış anlamayın ben okumadan cevap verdiniz diye düşündüm..siz format atılmış bir diskte ki verilerin görülemeyeceğini düşünüyormuşsunuz..
    bu durumda anlaşmış olduk sanırım..

saygılar..

Dostum benim de amacım tartışmak değil fakar. Şunu da bilmeni isterim format atmaktan atmaya fark var ben o sisteme format atıyım ondan sonra o arkadaş uğraşsın getirsin ne dilerse dilesin benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 7 Haziran 2006; 13:56:03 >

saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: samplus
    Dostum benim de amacım tartışmak değil fakar. Şunu da bilmeni isterim format atmaktan atmaya fark var ben o sisteme format atıyım ondan sonra o arkadaş uğraşsın getirsin ne dilerse dilesin benden.

hızlı format
    yavaş format
    ve bir de biostan atılan format var ki bu format çeşidi 20 gb lik diskleri destekliyor (eski anakartlarda vardı)

bunların dışında nasıl bir format atabilirsin?
    ayrıca sen de biliyorsun ki bir diske 20 kere de format atılsa veriler kurtarılıyor.
    bu iş ile uğraşan sektörler var, iyi para karşılığında veri kurtarıyorlar.
    ev kullanıcısı olarak da "easy recovery" ve "tiramisu" gibi programlarla kurtarmak mümkün.

senin atacağın formatta ben kurtaramasam bile yine de dosyalar kurtarılabilir bunu unutma.
    zaten silinen dosyaları görmek için demo programlar bile yetiyor.... lisanslı programa gerek yok.

• arkadaşlar çok güzel tartışmışsınız ama benim sorunuma kimseden cevap gelmemiş ben geri getiriyor falan demedim sadece görüyor dedim neleri yüklemiş olduğumu yani görmesinin program kullanmaktan başka çaresi yokmu yani ms dos tan falan görebilirmi iki tuşa basıp yoksa illaki programmı lazım birde format atmadan önce bakıyor format attıktan sonra değil ok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.