Şimdi Ara

SİLİNEN DOSYALARI GERİ GETİRME NASIL OLUYOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sealam arkadaşlar ben önce vista kullanıyordum yaşadığım sorunlardan dolayı xp gecmek istedim hard disck 2 bölünmüştü C ve D acronis ile xp geri dönüş yaptım yanlız D de olan resiim ve filim dosyalarım bilinmeyen dosya olarak cıktı yani 700mb dosyam 32kb olarak cıkıoo ya nerede yanlışlık var ve bu dosyalara nasıl geriğ dönüş yapabilirim bilen varmı acaba ya diğer dosyalar kaldı ama bazı dosyalar hep 32 kb bunu cözebilicek hackırlara ihtiyacım var pls lütfen ya yoksa eşim boşayacak beni resimlerimizde vardı plss yardımmmmmmmm

• Dostum netten finaldata programını bul indir sonra gereğini yap ve kurtarmak istediğin dosya birimi veya hdd birimi üzerinde bulunduğu yeri fine yaparak tarat. Sonra bulunanları yine alttaki yönlendirmeyi kullanarak almak istediğin yere dosya aç ve al.. Diğer programlarıda önere bilirim ama onlarda kurtarma oranı %35 filan, final data %85 kurtaıryo, hemde kurtarılanlarda sorunsuz oluyo. Bir dene olmazsa başka bir prog. öneririm..

Not: bide arat yaparken tam hatırlamıyorum ama dosya sistemin hakkında soru sora bilir (NTFS mi?) gibi sistemine bir bilgisayarımdan bakarsın sistem özelliklerine sorarsa ayarlarsın. Aklımda böyle kalmış sormuyorsa hiç uğraşma direk arat, sana önerim şimdilik bunlar..

KOLAY GELSİN

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • denicem hemen saolun yanlız finaldata da sağlam ama ksıtlı yapamıyorum bide easy deneyeyim
  • easy de istediğim dosyaları alamadım bakalım get data back nasıl işe yarayacakmı saolun arkadaşalr umarım işe bu sefer bu yarar
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtsng

easy de istediğim dosyaları alamadım bakalım get data back nasıl işe yarayacakmı saolun arkadaşalr umarım işe bu sefer bu yarar

Nasıl alamadınız ???

Bölümlere ayrılıyor. Formatla silinen dosyalar , geri dönüşüm kutusundan silinen dosyalar... vsvs. diye. Ona dikkat edin.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • denedim silinen dosyalar cıktı ama 1gb dosya gene 32 kb olarak cıkıoo yaa anlamadım bir türlü ve resim olan dosyadan sadece 2 tane cıktı diğerleri cıkmadı acaba benmi yanlış yapıyorum resimli anlatımınıda baktım ama olmadı eğer sen kullandıysan arkadasım tm net anlatabilirmisin ve sadece dosya adını yazıp aratma olmuyormu cok uzun sürüyor ya tmm 1 saat sürüyor teşekkürler

Sana söylediğim PROGRAMI kullan, bunu da OKU eminim sorunun çözeceksin.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 2 Nisan 2008; 19:58:37 >

Not : Demoyu sildikten sonra bilgisayarı kapatıp açmadan bunu kuramazsın.

Kolay gelsin.

Yani Vista C'de kuruluydu siz onun üzerine format atarak Xp mi kurdunuz.

Şu an 32kb olarak gördüğünüz bilgilerinizin olduğu bölümde herhangi bir yükleme veya kopyala yapıştır yeni klasör açma gibi bir işlem yapmayınız.

Eğer imkanınız varsa hard diskinizi başka bir bilgisayara takarak içindeki tüm dosyalara ulaşıp kurtarabilirsiniz.Tabi bu kurtarmayı tam sürüm bir program ile yapabilirsiniz.

Arkadaşlar tam sürüm sürüm program vermiş denemenizde fayda var.

Kolay gelsin.

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

Sendeki program demo olsa gerek onu kaldır ve yerine bunu : TIKLA yükle. Gerekli tüm bilgiler ve programın full versiyonu içinde mevcut.

Not : Demoyu sildikten sonra bilgisayarı kapatıp açmadan bunu kuramazsın.

Kolay gelsin.

Bu programı kullandınızmı??ben sonuca gidemedim pm veya burdan detay yazarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

Evet kullandım ve gayet sorunsuz. İstediğim tüm verileri geri almıştım zamanında.

Tekrar yazıyorum ne gibi işlem yaptınız?verileri kurtardınız bunları yazarsanız faydalı olacak

GHOSTRIDER
    cok saolasın arkadaşım ya ipten aldın beni :D
    quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Format anında D'ye herhangi bir işlem yapmadınız sanırım.

Yani Vista C'de kuruluydu siz onun üzerine format atarak Xp mi kurdunuz.

Şu an 32kb olarak gördüğünüz bilgilerinizin olduğu bölümde herhangi bir yükleme veya kopyala yapıştır yeni klasör açma gibi bir işlem yapmayınız.

Eğer imkanınız varsa hard diskinizi başka bir bilgisayara takarak içindeki tüm dosyalara ulaşıp kurtarabilirsiniz.Tabi bu kurtarmayı tam sürüm bir program ile yapabilirsiniz.

Arkadaşlar tam sürüm sürüm program vermiş denemenizde fayda var.

Kolay gelsin.

• İşini gördüğüne bende sevindim. Tekrar geçmiş olsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.