Şimdi Ara

Silinebilirr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacopman -- 6 Mayıs 2021; 23:42:16 >



  • Yani bu sebepleri TurkNet nereden bilecek. Bu dünyada insanlar başkalarına bu kadar değer verse bu durumda olmazdık. Modemi vermezseniz tabi faturasını kesecekler.

  • Silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacopman -- 6 Mayıs 2021; 23:42:29 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacopman -- 6 Mayıs 2021; 23:42:42 >
  • Öncelikle merhaba. Forma 3 tane konu açmışsınız gereksiz yere. Online işlemleri kapatmışsınız diyorsunuz siz aboneliğinizi kapatınca kimlik bilgileriniz siliniyor tabi ki kapatacaklar ne bekliyordunuz. Keşke burda bağırmak yerine türk.net in sitesindeki iletişim yerine baksaydınız iletişim numaraları var çünkü. https://turk.net/iletisim bu sitedeki 0(212) 703 43 71 bu numarayı arayabilirsiniz bu konulara bakıyorlar arıza hariç.


    Ayrıca modemi siz kendi isteğinizle teslim etmemişsiniz yasal süre içerisinde teslim etmeyince tabi ki faturalandıracaklar. Yaptığınız ayıptır. Size belli bir süre vermişler zamanında göndermiyorsunuz burda haklıymış gibi döktürüyorsunuz. Tamam cenazeniz olabilir ama cenaze 1 hafta 2 hafta sürmemiştir. Hayat devam ediyor maalesef Türk.net sizin cenazenizin olduğunu bilemez herkese nasıl yaklaşıyorsa size de öyle yaklaşması gerekiyor.


    İletişim numarasını bıraktım keşke araştırsaydınız. Bu arada modemi iade almayabilirler yasal süre geçti sonuçta ben olsam bende kabul etmem çünkü siz modemi göndermezseniz parasını onlar türk telekoma ödüyor modemin onların cebine girmiyor. Siz aboneliği iptal edince türk telekom diyor ki iptal ettin modemimi ver ya da parasını öde siz göndermezseniz modemi onlar mecburen parasını sizden alıyor.


    Umarım anlamışsınızdır.





  • The_Bilal T kullanıcısına yanıt

    Silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacopman -- 6 Mayıs 2021; 23:42:54 >
  • Merhaba, yaşamış olduğunuz durumu açıklayarak ilgili birimimize bu konuda yapabileceğimiz bir işlem olup olmadığını sordum ve konu hakkında detaylı bilgi alarak size dönüş sağlayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.