Şimdi Ara

Sadenet ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce hizmet alamadığım için türknet'i aradım. Ana hatların servis sağlayıcısı Türk Telekom olduğu için artık bize hizmet veremeyeceklerini iptal edeceklerini başka bir servis sağlayıcıya yönlendirme yapacaklarını söylediler.sadenet aynı ücrete daha düşük hızlarda internet sağlayacakmış. A4 kağıdına isim soyisim imza ve kimlik fotoğraflarımı istiyorlar ne film dönüyor anlayamadım bilgisi olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, adımızı kullanılarak yapılan dolandırıcılık aramaları mevcut ve aldığımız şikayetler doğrultusunda yasal süreci başlattık, takipçisiyiz. Web sitemizde yer alan iletişim numaraları dışındaki numaralara itibar etmeyin. İletişim numaralarımızahttps://turk.net/iletisim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    İnternet hizmetiniz ile ilgili yaşadığınız sorunuwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilirsiniz. Uzmanımız kontrol ederek sorunu çözümleyecektir.




  • digitürkcüler bitti sıra bunlarda mı

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bir hata edip internetten TurkNet diye arayıp çıkan numarayı aradık. Bahsettiğim gibi artık internetimi iptal edip başka bir yerden sağlamam gerektiğini söylediler telefon dan onayım istediler sonra başka bir numaradan arayıp teyit etmek istediklerini söylediler sözlü olarak bir onay verdim. Daha sonra aklıma takılıp buraya yazdım ki neyse ki hemen cevapladınız durumu anlamış olduk. Şu an sizinle ilgili aboneliğim devam ediyor ve bunlara herhangi bir belge göndermedim yapmam gereken bir şikayet itiraz gibi bir durum var mı şu an itibarıyle?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2022 inandığınız şeye bak ya

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Adamlar gittikçe profesyonelleşiyorlar. Biz de yaşlanıyoruz normaldir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer olayı 10 sene önce bizimde başımıza geldi tt den arıyorum diyen büşra isimli bir hanım tt nin tivi bu telefon internet paketine 24 ay kama sözümüze 49tl ye geçebileciğimi söyleyip sesli yanıt sistemi ile bize hiç alakası olmayan sadece internet paketi ve oda fahiş fiyattan satmışlar tt,nin çağrı merkezinden bilgide alamıyoruz adamlar nasıl yapmışlarsa telefonumuzun sahibinin isminin yerine kendi şirketlerinin ismini koymuşlar ve hattın sağibi olduğumuzu döğrulayamıyorduk , bayrampaşadaki merkezine giderek öğrendik meherse tt nin bayilik verdiği şirketler satılmayan paketleri kendilerinin paket satma kotasını doldurabilmek için bu şekilde avcılık yapabiliyorlarmış

  • Bunu da yemezsin hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • windshair kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir belge göndermediğiniz takdirde sorun olmayacaktır. Bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.