Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 1 Ağustos 2012; 19:05:38 >

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben 28 nisamli 19 dan sonrasini okumadim.o nasi bi yas farkidir oyle

+1
    Ben kimsenin canını yakmadım.. Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • Doğum günü 10 Şubat 1983

yaş 30 olmuş farkında değil

kız da 19 diyorsun bu iş zaten olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 1 Ağustos 2012; 19:03:01 >
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düşünsene sen üzüntüden şarapçı olmuşsun parkta içiyorsun.oradan senin manita çıkıyor evlenmiş çoluk çocuk yapmış.kocası da yanında mutlu aile tablosu falan.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• Koyu kürtten sonrasını okumadım.İyi olmuş.

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

düşünsene sen üzüntüden şarapçı olmuşsun parkta içiyorsun.oradan senin manita çıkıyor evlenmiş çoluk çocuk yapmış.kocası da yanında mutlu aile tablosu falan.

bunu benim yazmam lazımdı :D
  • Hayırlısı olmuş hocam boşver evlendkten sonra böyle olsaydı daha kötüydü en azından zararın nispeten daha az olmuş her açıdan.Birde yaş farkı da çok fazla hocam 19 yaşındaki kızın düşünce yapısı da belli her dediğine takılma sen onun kaç yaşında adamsın.Daha iyisini bulursun.
  • sonuna kadar okudum benzer olayları yaşadığım için altın yüzük almalar bilmem neyapmalar değer vermeler bunları bende yaptım ama ...kilen ben oldum.Boşuna demiyolar seven değilde bilmem neyapan değerli olur diye.Ama sevince oyle olmuyo işte kaptırmamak lazım ve bu sana ders ve tecrube olmuş oldu ilerde bualcağın kişiye karşı daha tecrubeli ve daha dikkatli olgun olmuş oalcaksın ve ben boyleyim iyikide eskiden kazıkları yemişim şimdi akıllandım ve mutluyum.Sende boyle oalcaksın ama unutana kadar zorluk çekeceksin bu kesin ben 1,5 senede anca unutmuştum cok zorlu 1,5 sene bunu ancak ben ailem ve allah bilir.İnan bana bu acıların tadını çıkar tecrube kazanıyosun

Orijinalden alıntı: ask_mi_para_mi

sonuna kadar okudum benzer olayları yaşadığım için altın yüzük almalar bilmem neyapmalar değer vermeler bunları bende yaptım ama ...kilen ben oldum.Boşuna demiyolar seven değilde bilmem neyapan değerli olur diye.Ama sevince oyle olmuyo işte kaptırmamak lazım ve bu sana ders ve tecrube olmuş oldu ilerde bualcağın kişiye karşı daha tecrubeli ve daha dikkatli olgun olmuş oalcaksın ve ben boyleyim iyikide eskiden kazıkları yemişim şimdi akıllandım ve mutluyum.Sende boyle oalcaksın ama unutana kadar zorluk çekeceksin bu kesin ben 1,5 senede anca unutmuştum cok zorlu 1,5 sene bunu ancak ben ailem ve allah bilir.İnan bana bu acıların tadını çıkar tecrube kazanıyosun

sağol kardeş verdiğin moral için elbet unutulur ama unutana kadarda çok acı çekerim biliyorum.birde aradaki yaşı sorun edenleri anlamıyorum ben 1984 nişanlım ise 1993 doğumluydu.aradaki fark sanki 20 yaş gibi tepki yedik.erkeğin büyük olması iyidir.zira benim amcam 1980 doğumlu yengem ise 1975 doğumlu bu ne olacak şimdi o zaman yaşa bakmamak gerek önemli olan uyum bence....

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

sonuna kadar okudum benzer olayları yaşadığım için altın yüzük almalar bilmem neyapmalar değer vermeler bunları bende yaptım ama ...kilen ben oldum.Boşuna demiyolar seven değilde bilmem neyapan değerli olur diye.Ama sevince oyle olmuyo işte kaptırmamak lazım ve bu sana ders ve tecrube olmuş oldu ilerde bualcağın kişiye karşı daha tecrubeli ve daha dikkatli olgun olmuş oalcaksın ve ben boyleyim iyikide eskiden kazıkları yemişim şimdi akıllandım ve mutluyum.Sende boyle oalcaksın ama unutana kadar zorluk çekeceksin bu kesin ben 1,5 senede anca unutmuştum cok zorlu 1,5 sene bunu ancak ben ailem ve allah bilir.İnan bana bu acıların tadını çıkar tecrube kazanıyosun

sağol kardeş verdiğin moral için elbet unutulur ama unutana kadarda çok acı çekerim biliyorum.birde aradaki yaşı sorun edenleri anlamıyorum ben 1984 nişanlım ise 1993 doğumluydu.aradaki fark sanki 20 yaş gibi tepki yedik.erkeğin büyük olması iyidir.zira benim amcam 1980 doğumlu yengem ise 1975 doğumlu bu ne olacak şimdi o zaman yaşa bakmamak gerek önemli olan uyum bence....

yaş din dil ırk bunlar hiç önemli değil önemli olan uyum sağlamak mutlu olmak.Bizde ayrı şehirlerdeydik ve böyle olunca cok zor oluyodu ilersi için dahada kötü olacaktı ki senin durumlar daha kötü olurmuş.Bunları yaşadığım için senin ilişki bittiğine adına çok sevindim pek gelecek yokmuş gibi zararın neresinden dönersen kardır mümkünse yaşadığın şehirden bulmaya bak ben öyle yaptım.Ondan mutlu olduğuna dair haberler alırsın resimlerini görürsün bunlar normal şeyler senin acın daha yeni olduğu için çok takıcaksın ve bu acıyı hiçbişey dindiremez sadece zaman dindirecek bana cok kişi destek verdi psikolojik oalrak ama bi faydası yoktu resmini gördüğümde çığlıkla ağlamştm gece ailem yanıma gelmişti 1,5 yıl geçtiğinde resmini görünce miğdem bulanıyo bumuymuş diyorum.Zamana bırakmaktan başka caren yok asla unutamayacağım diye düşünüyosn şuan bu acılar bitmez diyosn ama bitiyo be kardeş aylar gerekirse yıllar sürsede bitiyo ve bitince oh be diyosn bu acı gibisi yok üzerine bi mutluluk rahatlık serpiliyo dediğim gibi tadını çıkar ve yaşımızda senle aynı buraya takılanlar coluk cocuk ben pek artık boyle konular açmıyorm.ozamanlar ben tatlıaskım diye site var oraya konu açıyodm dertleşmek için dertleşme konusu vardı orası birebir gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli_kardozo -- 1 Ağustos 2012; 19:55:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

yaş din dil ırk bunlar hiç önemli değil önemli olan uyum sağlamak mutlu olmak.Bizde ayrı şehirlerdeydik ve böyle olunca cok zor oluyodu ilersi için dahada kötü olacaktı ki senin durumlar daha kötü olurmuş.Bunları yaşadığım için senin ilişki bittiğine adına çok sevindim pek gelecek yokmuş gibi zararın neresinden dönersen kardır mümkünse yaşadığın şehirden bulmaya bak ben öyle yaptım.Ondan mutlu olduğuna dair haberler alırsın resimlerini görürsün bunlar normal şeyler senin acın daha yeni olduğu için çok takıcaksın ve bu acıyı hiçbişey dindiremez sadece zaman dindirecek bana cok kişi destek verdi psikolojik oalrak ama bi faydası yoktu resmini gördüğümde çığlıkla ağlamştm gece ailem yanıma gelmişti 1,5 yıl geçtiğinde resmini görünce miğdem bulanıyo bumuymuş diyorum.Zamana bırakmaktan başka caren yok asla unutamayacağım diye düşünüyosn şuan bu acılar bitmez diyosn ama bitiyo be kardeş aylar gerekirse yıllar sürsede bitiyo ve bitince oh be diyosn bu acı gibisi yok üzerine bi mutluluk rahatlık serpiliyo dediğim gibi tadını çıkar ve yaşımızda senle aynı buraya takılanlar coluk cocuk ben pek artık boyle konular açmıyorm.ozamanlar ben tatlıaskım diye site var oraya konu açıyodm dertleşmek için dertleşme konusu vardı orası birebir gerçekten

evet hocam bir konu açtım moralim düzelir diye pişman ettiler.çoluk çocuk uğraşıyoruz işte.yazanlar mutlaka 15-20 yaş arasıdır sanırım.

(Hz. Mevlana)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.