Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 31 Ağustos 2012; 0:16:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iPad Pro - Macbook Pro M1 16GB - iPhone 12
  • O kadar kiloyu nasıl verdin onu anlamadım steroid yüzünden mi?

• 55 Kiloyum herhangi bir problemim yok.. İnsanlar isterlerse beni hastalıklı falan görsün problem değil bu tarz ruhsal problemlerim yok.. Mühim olan aynaya baktığında kendi vucudunu görüp beğenmek değil, karşındaki insana baktığında gözlerinde ışık görebilmek.. O ışığı göremiyorsan bırak onun gözlerinde hastalıklı birisi ol..

7 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 186yım 85 kiloyum steroid zayıflatıyo diyosan deneyebilirim?
    -amaç zayıflamak değil yağ oranımı düşürmek yani önce şöyle bi 76-77 kilo falan olup sonra tamamen kas halinde bi 6-7 kilo alıp yaklaşık yine 85 kilo da bırakasım var.

(benim kafa uçmuş la, cümleleri topralıyamıyorum )

Orijinalden alıntı: *siteci*

Hocam ben bir şeyi merak ediyorum. Başta 6 ay falan steroid alıp hızlıca gelişsek, sonra da normal spor, beslenme şeklinde devam etsek sorun olur mu?

Sterioid geliştirmez şişirir doğal yoldan şişmek en idaelidir.Beslenmeni düzgün ayarladıktan sonra ve sporunu düzgün yaptıktan sonra sonuçları onun kadar olmasda gayet hızlı görürsün en basitinden sadece azimle çalışmak sorun olan steriod'i asla ve asla önermiyorum deniyen biri olarak

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

186yım 85 kiloyum steroid zayıflatıyo diyosan deneyebilirim?
    -amaç zayıflamak değil yağ oranımı düşürmek yani önce şöyle bi 76-77 kilo falan olup sonra tamamen kas halinde bi 6-7 kilo alıp yaklaşık yine 85 kilo da bırakasım var.

(benim kafa uçmuş la, cümleleri topralıyamıyorum )

Steriod'in kilo verdirici etkisi dünya üzerinde çok nadir görülüyo oda benim başıma geldi genelde tam tersi oluyor sporu bıraktığında yağa cevirip vcüdünü berbat hale döndürebiliyor yağ oranını dengelemek için besinlerine dikkat ediceksin hocam abur cuburdan uzak dur misal yağlı besinlerden uzak dur günde 4 5tane elma vcüd su oranını yükselt günde 2litre ve daha fazlası özellikle soğuk su içmeye bak tabi bu dediklerimin hepsi besinden geçiyor yağlı et yemektense yağsız ye yağlı tost yerine yağsız tost vs vs yağ atımın 1ayda toparlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

ilaçla kasmı yapılır vücudun el verişliyse zaten kas yapman daha kolaydır herzaman doğal iyidir geçmiş olsun bu arada

İşte insandaki doyumsuzluk duygularından biri hocam daha iyi gözükücem orda kas yok burda kas yok daha çok kilo almalıyım bu filmdeki elemanda daha çok kas var bende onun gibi olmalıyım derken sağlığındada oluyosun vcüdündada ben zar zor toparladım fit bi vcuda sahip oldum ama maddi manevi baya sıkıntılar cektim o yüzden saglıklı bir vcüd her zaman yerindedir kilolu olmakta zarar zayıf olmakta

Orijinalden alıntı: söny

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

ilaçla kasmı yapılır vücudun el verişliyse zaten kas yapman daha kolaydır herzaman doğal iyidir geçmiş olsun bu arada

İşte insandaki doyumsuzluk duygularından biri hocam daha iyi gözükücem orda kas yok burda kas yok daha çok kilo almalıyım bu filmdeki elemanda daha çok kas var bende onun gibi olmalıyım derken sağlığındada oluyosun vcüdündada ben zar zor toparladım fit bi vcuda sahip oldum ama maddi manevi baya sıkıntılar cektim o yüzden saglıklı bir vcüd her zaman yerindedir kilolu olmakta zarar zayıf olmakta

aynen öyle

• Müsabık olmayı düşünmeyenler steroidi aklından bile geçirmesin. Steroid kürü belli belirsiz internet sitelerinden öğrenilerek yapılmaz. Ciddi bilgi ve tecrübe gerektirir. Sıkma canını dostum eski formunu rahatlıkla yakalarsın, nede olsa altyapın var.

Yaptığın kürü merak ettim. Büyük ihtimal amatörce, bir anlık hevesle yapılmıştır.

Orijinalden alıntı: Seza

Müsabık olmayı düşünmeyenler steroidi aklından bile geçirmesin. Steroid kürü belli belirsiz internet sitelerinden öğrenilerek yapılmaz. Ciddi bilgi ve tecrübe gerektirir. Sıkma canını dostum eski formunu rahatlıkla yakalarsın, nede olsa altyapın var.

Yaptığın kürü merak ettim. Büyük ihtimal amatörce, bir anlık hevesle yapılmıştır.

yağ için
    1.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon
    2.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon
    3.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon
    4.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon
    5.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon
    6.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+200 mg masteron
    7.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+200 mg masteron
    8.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+300 mg masteron
    9.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+300 mg masteron
    10.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+300 mg masteron

hacim için
    1.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
    2.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
    3.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
    4.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
    5.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+40 mg dianabol+50 mg proviron
    6.Hafta 750 mg testosterone enanthate+400 mg deca+40 mg dianabol+50 mg proviron
    7.Hafta 750 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
    8.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
    9.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
    10.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
    11.Hafta 500 mg testosterone enanthate+50 mg proviron
    12.Hafta 500 mg testosterone enanthate+50 mg proviron

Ben bunu uygulamıştım hocam malum steriod'de olunca

• Bende Arginine düşünüyordum tırstım şimdi birşey olur diye.

Orijinalden alıntı: LawLess437

Kaslı ikenki resimlerini görmek istiyorum.Çünkü son resimlerde kas denen birşey göremedim.

Konuyu okuyup yorum yazarsan sevinirim konuda resimler bulunduğunda eklenecektir yazısı var okuyan herkez görmüştür heralde
    Son resim'de kaslı olduğum mu idda edilmiş bunuda hatırlamıyorum nerde yazıyor acaba

(60kilomdaki kas oranım senden daha fazla olduğunun farkındasındır umarım)

Orijinalden alıntı: Dupp

Bende Arginine düşünüyordum tırstım şimdi birşey olur diye.

Arginine zaten vücudunda olan bir aminoasit :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.