Bildirim
silinebilir
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
seni istememesinin bir nedeni olmalı. önce kendine bak, sonra konuşmak istediğini söyle al karşına konuş. eğer istemiyorum diyorsa, zorla güzellik olmaz. geçmiş olsun. _____________________________ -
silinebilirquote:
Orijinalden alıntı: mmarass
seni istememesinin bir nedeni olmalı. önce kendine bak, sonra konuşmak istediğini söyle al karşına konuş. eğer istemiyorum diyorsa, zorla güzellik olmaz. geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 1 Ağustos 2011; 7:00:05 >_____________________________ -
-
Hemen ilaca sarılmayın. Pasiflora dediğin şey bitki özü zaten, ilaç değil. Otur melisa çayı iç, aşağı yukarı aynı etki ama işin içinde plasebo olunca Pasiflora içmek iyi geldi diyorsun. Keza Laroxyl de aynı durumda, plasebo çok fazla. Hayır hergün bu ve daha ağır ilaçları içerek yaşamaya çalışan insanlar varken, siz bir aşk acısında hemen ilaca sarılmak istiyorsunuz. Yapmayın yahu, biraz acı çekin ki güçlenin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 22 Temmuz 2011; 15:41:45 >_____________________________ ### HARİCİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### ###EV ELEKTRONİĞİ BÖLÜM KURALLARI###ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White
-
.quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Hemen ilaca sarılmayın. Pasiflora dediğin şey bitki özü zaten, ilaç değil. Otur melisa çayı iç, aşağı yukarı aynı etki ama işin içinde plasebo olunca Pasiflora içmek iyi geldi diyorsun. Keza Laroxyl de aynı durumda, plasebo çok fazla. Hayır hergün bu ve daha ağır ilaçları içerek yaşamaya çalışan insanlar varken, siz bir aşk acısında hemen ilaca sarılmak istiyorsunuz. Yapmayın yahu, biraz acı çekin ki güçlenin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 10 Temmuz 2012; 12:26:54 >_____________________________ -
bende diğer arkadaşlara katılıyorum. hemen ilaca bence sarılma. eğer rahatlamak istiyorsan bence çık dolaş ortamını değiştir biraz bahsetmiş olduğun ilaçların sana yararı olacağı gibi zararı da olabilir. bunu da düşün. -
Laroxyl kullanıyordum uzun süredir,insanı hayattan soğutuyor sürekli morfinman gibi yataktasın,depresyona girersin içmeye başlarsan.Tavsiyem psikologa gitmen. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler