< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ProXy -- 9 Eylül 2021; 13:32:27 > |
Silinebilir.
1 Mobil
-
-
Rx 6800 ile pubg özelinde bende takılmalar yaşıyorum. Sanırım amd ve pubg arasında bir optimizasyon sorunu var. Diğer oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum.
_____________________________ -
radeon son sürüm değil de WHQL 2.1.6.1 öneriyor amd sitesinde onu denediniz mi?oyundan değilse bu tip durumlarda işlemci kurcalanır.pbo açtım mesela ben 3300x'te aimp bile takılıyordu sonra disable yaptım pbo'yu yağ gibi oldu.hızlandırmayın yavaşlatın işlemci daha sakin çalışsın elle sabitleyin falan ama oyunla amd arasında optimizasyon sorunu varsa ona yapacak bir şey yok sürücü bekleyeceksiniz.
Pubg intel ve nvidia ile daha uyumlu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Radeon 21.4.1 sürücüsünü kurup dener misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vsync aç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İşlemci tarafında gönül rahatlığı ile AMD tercih ediyorum ama ekran kartı tarafında hala eski kazıkların acısı var. 2 kuruş fazla verir Nvidia alırım. GTX1080'im ile 4.5 yılı aşan birlikteliğimiz devam ediyor.
Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650XAORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB -
quote:
Orijinalden alıntı: fractal designİşlemci tarafında gönül rahatlığı ile AMD tercih ediyorum ama ekran kartı tarafında hala eski kazıkların acısı var. 2 kuruş fazla verir Nvidia alırım. GTX1080'im ile 4.5 yılı aşan birlikteliğimiz devam ediyor.
Hocam ben de CPU tarafında sıkıntı yaşadım, ekran kartı tarafında yaşamadım gariptir.
5600X vardı bozuldu, şu anda teknik serviste, değiştirirlerse satıp i5 11600 falan bakacağım.
Ben de 5600x ile 6700xt kullanıyorum ama horizon zero down oynarken hata falan almaktan oynayamadım.
Yıllarca 1070 kullandım bir kere ekran kartıyla ilgili sorun yaşamadım.
Bunda bazen pc açıldığında çözünürlük 1024 768 oluyor :)
3070 aldım bunu da satacam
başka oyunlarda yaşıyor musun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus F3F
windows 7 ultimate -
aman diyim amd fanları gelir şimdi.
Hos geldin amdye :) kac aydir cektigimiz rezilligin haddi yok onu indir bunu kaldir onu kapa sunu ac kanser sebebi nvidia abicim oyun oynicaksan sasmicaksin 10 fpsde eksik aliver
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Herşey enerjidir hepsi bu kadar. -
6000 serisi sorunsuz yeaaaaaa, amd sorunlardan kurtuldu yeaaaa, nvidia şuan daha sorunlu yeaaaaaaaaa ahashdhashdashdhas
2 tane AMD bileşen kullanan kendini AMD ceosu sanıyor deli gibi savunmaya girişiyor.
GPU konusunda AMD = sorun, sıkıntı bu kadar basit. Aksini iddia eden, ben falanca yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım diyen gitsin kumda oynasın.
_____________________________ Bu hesap mizah amaçlı kullanılmaktadır fazla ciddiye almayın yada alın fark etmez. -
AMD işlemci işini çözdü Ryzenle fakat şu GPU olayını bi halledemedi gitti. Belki RX XT serisinden vazgeçip bi inovasyonla Değişi isimli Ryzen işlemciler gibi bir yenilikçi ve farklı GPU ile cıkarsa o zaman amd gecebilirm. 6000 seriside bana kalırsa RX serisin elden gecirilmiş versiyonu. Nvidia özellikle RTX 2000 serisiyle zaten Tekel oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 21 Ağustos 2021; 21:25:15 >_____________________________ -
Nvidia 20 fps daha az verse bile daha stabil görüntü verir. Çünkü herşey fps değildir. Geçmiş olsun.
_____________________________ I7 10700|Hyper 212 Evo Spectrum|MSI Z-490|Asus DUAL RTX 3060 12 GB|GSkill 128 GB DDR4|Cooler Master Hafx942|Roland Rubix 24|Rode K2|Beyerdynamic Dt 990 Pro -
Her zaman söylüyorum işlemcide amd ekran kartında nvidia
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
6800xt Alıcakken son anda vaz geçip Tuf Rtx 3070ti aldım amazondan 9k öle hoş ki anlatamam.
amd tarafinda karti takar takmaz orasini burasini kurcaliyorsunu uv dir voltajdır bence çoğunuzun yaşadiği sorun bu, ikinci bir ihtimalde işlemcinin gücü yetmediğinden fps drop yiyorsunuzdur, üçüncü ihtimalde amd kartlari ayarlardan tam ekran seçeneğini sever gider pencere modunu seçerseniz takilma hissi yaşayabilirsiniZ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce. -
Işlemcinin gücü mü yetmiyor
ya kardeşim sen ihtimal falan yazma 5800x kullanıyor adam ne taksın daha 5950x falan mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ *2024 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP GT - *2014 Peugeot 308 1.6 e-HDi 115HP 6M/T Allure - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - MSi GeForce RTX5070Ti Inspire OC 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - Adata 2TB Legend 900 Pro - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - Corsair K70 MLX TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Apple iPhone 16 Pro Max 256 Desert Titanium - Apple iPhone XS 64GB Gold - Apple Watch 11 46 Black - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB -
Arkadaşim ben genel sorunlarla alakali dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce.
Benzer içerikler
- deep 3d max yorumları
- hpet kapatma
- rx 5700 xt
- intel arc b580 alınır mı
- faz değişimli termal ped
- gtx 1080 ti
- rtx 6090
- rtx 3090 ti
- rtx 2080 super
- rtx 4090 ti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt