Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su içer gibi gece gunduz şiakyet her yere şiakyet ancak öyle yada ortak fiber çektirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.acikkapi.gov.tr den de başvurunuzu yapın.Benim kanun maddelerini de içerecek şekilde hazırladığım şöyle bir metin var.

İkamet etmekte bulunduğum xxxx adresinde internet hizmeti 8 megabit bir hızla internet hizmeti alabilmekte olup, aynı sokakta ve ikamet adresime 160 metre mesafede yer almakta olan yyyy adresinde ise 100 megabit internet hizmeti verilmektedir. Söz konusu durum Anayasa'nın kamu hizmetlerinden eşit yararlanılmasına yönelik maddelerine aykırı ve adaletsiz bir sonuç yaratmaktadır. İnternet servis sağlayıcılar ve altyapı yatırım yetkisine sahip özel firmalar tarafından ikamet adresimde altyapı iyileştirilmesine yönelik taleplerim maliyet ve karlılık nedeniyle kabul edilmemektedir. 5369 Sayılı Evrensel Hizmet Kanunun 1,2 ve 5. maddeleri uyarınca işletmeciler tarafından karşılanmasında mali güçlük bulunan evrensel hizmetin sağlanmasına yönelik Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğü bünyesinde yönetilmekte olan evrensel hizmet fonundan, ikametim için gerekli altyapı yatırım maliyetinin karşılanmasını ve ilgili yatırımın yapılmasını talep etmekteyim.

Bunun yanı sıra bir şekilde örgütlenmemiz lazım. Lehimize olan kanun maddelerini dayanak göstererek bölge idare mahkemesinde ulaştırma bakanlığı ve btk aleyhinde dava açma yoluna gidilebilir diye düşünüyorum.
    | Intel Core i5 11400F| MSI Z590 A Pro | G-Skill Ripjaws 16 Gb. (2x8) DDR4-3600 | Zotac Gaming RTX 4070 | Asus TUF VG279QM 280 HZ | Kingston A2000 1 TB Nvme | Sandisk Ultra 3D 480 GB SSD | Corsair Carbide 400R | Cooler Master Seidon 120M | Toshiba 40SL733G | PS4 |

• lunarstrain kullanıcısına yanıt
    Şu sokakta benim gibi düşünen 3 kişi daha olsa ben bağlatırımda. Desteksiz olmuyor

Ama bunuda deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: atesm18

Şu sokakta benim gibi düşünen 3 kişi daha olsa ben bağlatırımda. Desteksiz olmuyor
    sokakta olmasa da farklı sokaklardan aynı şikayete sahip 1000 kişi çıkıp toplu hareket etse belki ses getirir ve sonuç alınabilir. Ben bir internet portalı sahibi ile görüştüm, çok ilgilendi, köşe yazısına taşıyabileceğini de söyledi.
    | Intel Core i5 11400F| MSI Z590 A Pro | G-Skill Ripjaws 16 Gb. (2x8) DDR4-3600 | Zotac Gaming RTX 4070 | Asus TUF VG279QM 280 HZ | Kingston A2000 1 TB Nvme | Sandisk Ultra 3D 480 GB SSD | Corsair Carbide 400R | Cooler Master Seidon 120M | Toshiba 40SL733G | PS4 |
    Turk telekom değilde farklı sağlayıcıya gitsem olurmu acaba

• atesm18 kullanıcısına yanıt
    superonline veya türksat'ın ayrı altyapısı oluyor, varsa onlarda vardır. Yoksa diğer hepsi TT altyapısı. Bendeki türk.net mesela.
    Ne kadar şanslısın Hocam ya :D 2,5mbit hız alıyorum şuan şaka gibi

• 2,5 gerçekten korkunç bir değer. Benim 7,5 falan işte, o bile yetmiyor. Neyse, sanırım ben ilk kurşunu atan olacağım bu konuda. Çünkü çok zoruma gidiyor birileri 100 megabit alırken, TV'lerde fiber internet reklamları yapılırken bana reva görülen bu muamele.
    Daha önce açtığınız konuyu görünce direk başvuru yaptım bende, bakalım sonucu hep beraber görüceğiz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.