Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 1 Nisan 2019; 22:29:19 >

Benim pek umrumda değil sadece vizesiz falan arabayla çıkıp dolaşma olayı hoşuma giderdi ama dediğim gibi umrumda değil. Avrupa bizi asla kabul etmeyecek birlik olduklarına bakmayın. Türkler her zaman Türk'tür , Avrupa her zaman Avrupa'dır.

Amerika Avrupa hepsi dolandırıcı bunların.
    Şangay Beşlisine girer reis. Şangay beşlisi ile ekonomiden tut, sağlığa her alanda kükreriz.

Hani meydanlarda AB'e kafa tutmak, seçmeninin gazını almak için bağırıyordu Şangay Beşlisine gireriz diye.

Ne oldu? Şangay Beşlisi, AB gibi ekonomi, hukuk, sağlık alanlarında yardım sağlamıyor. Sadece amacı tek kutup dünya düzeni ( ABD karşıtı ) olmasından dolayı mı girmedi ne yaptı?

Bu soruyu 6 7 aydır kimse sormuyor nedense ne oldu bizim iş diye. Herhalde bir tane danışmanı uyardı Şangay mangay bize yaramaz gaz almaktan vazgeçelim diye. Sonra eldekinden de oldu. AB'de çaktı tekmeyi şimdi gelsin birçok alanda yeni zamlar. İyi hoş ben zaten AB'nin bize sağladığı fonların belirlenen yerlere harcandığını düşünmüyordum pek.
  • Biz de onları sildik sorun yok. Referandum olsa zaten, girmeyelim çıkacaktı.
    Yazılarım kaynak gösterilmeden alıntı ve kopyalama yapılamaz. Yazdıklarım yazacaklarımın teminatıdır. İYİ ve uslu bir seçmen olursanız büyük resmi, kim bilir belki de şirinleri bile görebilirsiniz.
  • malımün ilanı,şaşırdık mı?
  • Fonlar kesilince bakalim ne uyduracaklar?

Dis gucler artik pesimizi biraksin yardim yapmasin.

Kiskanip kiskanip ha bire para yooluyor itler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumisini

Biz de onları sildik sorun yok. Referandum olsa zaten, girmeyelim çıkacaktı.

Tavşan dağa küsmüş, dağın ise ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Isaac Asimov
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Fonlar kesilince bakalim ne uyduracaklar?

Dis gucler artik pesimizi biraksin yardim yapmasin.

Kiskanip kiskanip ha bire para yooluyor itler.

Şangay Beşlisine girer reis. Şangay beşlisi ile ekonomiden tut, sağlığa her alanda kükreriz.

Hani meydanlarda AB'e kafa tutmak, seçmeninin gazını almak için bağırıyordu Şangay Beşlisine gireriz diye.

Ne oldu? Şangay Beşlisi, AB gibi ekonomi, hukuk, sağlık alanlarında yardım sağlamıyor. Sadece amacı tek kutup dünya düzeni ( ABD karşıtı ) olmasından dolayı mı girmedi ne yaptı?

Bu soruyu 6 7 aydır kimse sormuyor nedense ne oldu bizim iş diye. Herhalde bir tane danışmanı uyardı Şangay mangay bize yaramaz gaz almaktan vazgeçelim diye. Sonra eldekinden de oldu. AB'de çaktı tekmeyi şimdi gelsin birçok alanda yeni zamlar. İyi hoş ben zaten AB'nin bize sağladığı fonların belirlenen yerlere harcandığını düşünmüyordum pek.

• Her zaman dedim biz zaten asla Avrupa'ya tam üye olamazdık. AKP değil başkası gelse de böyle olacaktı.

Benim pek umrumda değil sadece vizesiz falan arabayla çıkıp dolaşma olayı hoşuma giderdi ama dediğim gibi umrumda değil. Avrupa bizi asla kabul etmeyecek birlik olduklarına bakmayın. Türkler her zaman Türk'tür , Avrupa her zaman Avrupa'dır.

Amerika Avrupa hepsi dolandırıcı bunların.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlara secimden secime torba laf sokacaksin, sana dayattiklari kanunlari cope atacaksin, basin sikisinca multeciyle tehdit edeceksin, sonra da hani bana para ver diyeceksin.

AB ile uzak yakin alakasi olmayan bir ulkeye, bedavaya, belesine 23 milyar euro veriyor herifler opun basiniza koyun.

haydarkarapuar
  • Anlamadığım şey neden para veriyorlardı ki zaten? Adamlar hem para verecek hem de bir ton laf dinleyecek. Niye çekiyorlardı ki bunu?

Orijinalden alıntı: REV0

Adamlara secimden secime torba laf sokacaksin, sana dayattiklari kanunlari cope atacaksin, basin sikisinca multeciyle tehdit edeceksin, sonra da hani bana para ver diyeceksin.

AB ile uzak yakin alakasi olmayan bir ulkeye, bedavaya, belesine 23 milyar euro veriyor herifler opun basiniza koyun.

ok.

Orijinalden alıntı: REV0

Adamlara secimden secime torba laf sokacaksin, sana dayattiklari kanunlari cope atacaksin, basin sikisinca multeciyle tehdit edeceksin, sonra da hani bana para ver diyeceksin.

Ulke yonetimi tamamen degisip, istedikleri sartlar yerine getirilene kadar tum destegi kesmeleri lazim bence. Millet daha AB fonunun ulkede nereye harcandigini bilmiyorki. AKP sagolsun AB'den gelen parayla hizmetleri kendisi yapmis gibi gosterdi simdiye dek. Tum paralari kessinler o zaman gorurum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.